2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bence daha fazla uzatma canım

Günün tamamını ev arayarak geçiriyorum ben ama yok yok yok Napıcaz biz böyle yaa. Gerçekten çok mutsuzum

bence daha fazla uzatma canım
o da öyle istiyor sanırım çokta uzamayacak gibi geleceğim diyor başka bişey demiyor

Teşekkür ederim canım.
Karacanın modelleri çok hoş bakabilirsin ona

Hahah inşallah ya
sağol canım bakarım karacayada

Günün tamamını ev arayarak geçiriyorum ben ama yok yok yok Napıcaz biz böyle yaa. Gerçekten çok mutsuzum
sen ev tutmamısmıydın neyi kaçırdım orda

sen ev tutmamısmıydın neyi kaçırdım orda
Ay sorma canım önemlibir detay kaçırmışsın :)
Vazgeçtik oradan biz. Yani ölçtük biçtik eşyalarımızı sığdıramadık. Çok bölük pörçük oluyordu olduramadık anlicaan.
Sonuç da bu. Tekrar başa dön. Gerçekten gece kabuslar görüyorum artık sıkıntı bastı

oo canım atlamısım ben orayı inşallah eşyalarına göre hemde içinen sinen bir ev bulursun

Sahibinden bulmamız lazım bi de işin kötüsü. emlakçıya para kaptırdık çünkü biliyosun
Hepsine bakıyorum kuzu ya rezil rezil evlere öyle kiralar istiyolar kii şaşıp kaldım
İnsafsızlar ya kendileri o parayı verip otururlarmı acaba o evlerde. İstanbulda kiralar çok uçuk. Ama bulacaksınız kuzum elbet sıkma canını

İnsafsızlar ya kendileri o parayı verip otururlarmı acaba o evlerde. İstanbulda kiralar çok uçuk. Ama bulacaksınız kuzum elbet sıkma canını
Sorma gerçekten sinir oluyorum. Birinin şu kira olayına el atması lazım. Dün gördüm internette bizim orda gecekonduya 850 lira yazmış adam ya.. Gerçekten şaşırdılar kendilerinii.
İnşallah buluruz en geç bu ay sonuna kadar bulmuş olmak zorundayız çünkü

biran önce ev bulmamız lazım canım şimdi tercih sonuçlarından sora öğrenciler ev bulmaya çlışacak evler dolacak ve kiralar artacak

Şaka gibi ya 850 lira gecekonduyamı Bulursunuz kuzum içini ferah tut sen

biran önce ev bulmamız lazım canım şimdi tercih sonuçlarından sora öğrenciler ev bulmaya çlışacak evler dolacak ve kiralar artacak
Zaten şimdiden o sebepten yok kiii. Atamalar, öğrenciler... Baya kalakaldık. Kışın ortasında evlenseymişim keşke
Siz tarihi ne yaptınız en son kuzu
Şaka gibi ya 850 lira gecekonduyamı Bulursunuz kuzum içini ferah tut sen
Evet resmen öyle, şaka gibi ama gerçek bayaa... İnşallah kuzucum bi yerden çıkacak çıkmaz zorunda yanii :)

kızlarrr yazamadım yoğunluktan ama bikaç bişi hallettim. halılarım kargodan gelmiş. perdelerimde hazırmış bi aksilik olmazsa akşama takacaklar. ayrıca akşama setüstü ocağı bağlamak için servis gelecek onuda aradan çıkartmış olucam :)

Ooo çok güzel önemli parçalar hallolmuş

Kızlar davetiyeleri paylaşmıştım sizinle sondaki ortancalı olacak ona zarf olarak hangisi daha güzel olur sizce ?

oo maşallah canm :) fotoğraf çekmen gerektiğini biliyorsun dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…