bence daha fazla uzatma canımkonuşulur tabi canım heyecanlı ve endişeliyim:)
sağol canım daha iyileri sizin olsun
ya biraz zaman gecirelim zaten kötü seyler yaşadık aileler dahil olmadan zaman geçirelim istedim
o da korkuyor bişey olacak diye hemen gelelim ramazan geçsin modunda
sağol canım beğendim aldıklarını da iyi yapmışsın
Teşekkür ederim canım.kızlar şimdi bana yardım yemek takımı alacağım fikir ve destekler itinayla kabul edilir:)
Hahah inşallah yaTeşekkürler kuzuu :)
Haha ay yok artık gelir herhaldeee
o da öyle istiyor sanırım çokta uzamayacak gibi geleceğim diyor başka bişey demiyorbence daha fazla uzatma canım
sağol canım bakarım karacayadaTeşekkür ederim canım.
Karacanın modelleri çok hoş bakabilirsin ona
Hahah inşallah ya
sen ev tutmamısmıydın neyi kaçırdım ordaGünün tamamını ev arayarak geçiriyorum ben ama yok yok yokNapıcaz biz böyle yaa. Gerçekten çok mutsuzum
Ay sorma canım önemlibir detay kaçırmışsın :)sen ev tutmamısmıydın neyi kaçırdım orda
oo canım atlamısım ben orayı inşallah eşyalarına göre hemde içinen sinen bir ev bulursunAy sorma canım önemlibir detay kaçırmışsın :)
Vazgeçtik oradan biz. Yani ölçtük biçtik eşyalarımızı sığdıramadık. Çok bölük pörçük oluyordu olduramadık anlicaan.
Sonuç da bu. Tekrar başa dön. Gerçekten gece kabuslar görüyorum artık sıkıntı bastı
İnşallah kuzucum ya, zaman daraldıkça ben de daralıyorum bu konu yüzünden ama inşallah buluruz artıkoo canım atlamısım ben orayı inşallah eşyalarına göre hemde içinen sinen bir ev bulursun
Sahibindenmi bakıyorsun hürriyete de bak kuzuGünün tamamını ev arayarak geçiriyorum ben ama yok yok yokNapıcaz biz böyle yaa. Gerçekten çok mutsuzum
Sahibinden bulmamız lazım bi de işin kötüsü. emlakçıya para kaptırdık çünkü biliyosunSahibindenmi bakıyorsun hürriyete de bak kuzu
İnsafsızlar ya kendileri o parayı verip otururlarmı acaba o evlerde. İstanbulda kiralar çok uçuk. Ama bulacaksınız kuzum elbet sıkma canınıSahibinden bulmamız lazım bi de işin kötüsü. emlakçıya para kaptırdık çünkü biliyosun
Hepsine bakıyorum kuzu ya rezil rezil evlere öyle kiralar istiyolar kii şaşıp kaldım
Sorma gerçekten sinir oluyorum. Birinin şu kira olayına el atması lazım. Dün gördüm internette bizim orda gecekonduya 850 lira yazmış adam ya.. Gerçekten şaşırdılar kendilerinii.İnsafsızlar ya kendileri o parayı verip otururlarmı acaba o evlerde. İstanbulda kiralar çok uçuk. Ama bulacaksınız kuzum elbet sıkma canını
biran önce ev bulmamız lazım canım şimdi tercih sonuçlarından sora öğrenciler ev bulmaya çlışacak evler dolacak ve kiralar artacakSorma gerçekten sinir oluyorum. Birinin şu kira olayına el atması lazım. Dün gördüm internette bizim orda gecekonduya 850 lira yazmış adam ya.. Gerçekten şaşırdılar kendilerinii.
İnşallah buluruz en geç bu ay sonuna kadar bulmuş olmak zorundayız çünkü
Şaka gibi ya 850 lira gecekonduyamıSorma gerçekten sinir oluyorum. Birinin şu kira olayına el atması lazım. Dün gördüm internette bizim orda gecekonduya 850 lira yazmış adam ya.. Gerçekten şaşırdılar kendilerinii.
İnşallah buluruz en geç bu ay sonuna kadar bulmuş olmak zorundayız çünkü
Zaten şimdiden o sebepten yok kiii. Atamalar, öğrenciler... Baya kalakaldık. Kışın ortasında evlenseymişim keşkebiran önce ev bulmamız lazım canım şimdi tercih sonuçlarından sora öğrenciler ev bulmaya çlışacak evler dolacak ve kiralar artacak
Evet resmen öyle, şaka gibi ama gerçek bayaa... İnşallah kuzucum bi yerden çıkacak çıkmaz zorunda yanii :)Şaka gibi ya 850 lira gecekonduyamıBulursunuz kuzum içini ferah tut sen
Ooo çok güzel önemli parçalar hallolmuşkızlarrr yazamadım yoğunluktan ama bikaç bişi hallettim. halılarım kargodan gelmiş. perdelerimde hazırmış bi aksilik olmazsa akşama takacaklar. ayrıca akşama setüstü ocağı bağlamak için servis gelecek onuda aradan çıkartmış olucam :)
oo maşallah canm :) fotoğraf çekmen gerektiğini biliyorsun dimi ?kızlarrr yazamadım yoğunluktan ama bikaç bişi hallettim. halılarım kargodan gelmiş. perdelerimde hazırmış bi aksilik olmazsa akşama takacaklar. ayrıca akşama setüstü ocağı bağlamak için servis gelecek onuda aradan çıkartmış olucam :)
maviyi sevdim ben canm :)Kızlar davetiyeleri paylaşmıştım sizinle sondaki ortancalı olacak ona zarf olarak hangisi daha güzel olur sizce ?Eki Görüntüle 1579258 Eki Görüntüle 1579259 Eki Görüntüle 1579260 Eki Görüntüle 1579261
bence pembe yada mavi güzel olur gibi geldiKızlar davetiyeleri paylaşmıştım sizinle sondaki ortancalı olacak ona zarf olarak hangisi daha güzel olur sizce ?Eki Görüntüle 1579258 Eki Görüntüle 1579259 Eki Görüntüle 1579260 Eki Görüntüle 1579261
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?