Haha tamam canım foto bekleyelim madem biz de buradabenimde aklımdaydı ne zamandır baktıkki fiyatı uygun hemen aldık.hiç fotoğraf çekmedim ya.perdeleri gelince atabilirim ancak ama bavulları yarın atarım.yarın alışverişe çıkıcaz da.iftar yapıp döneriz.tabi eve uğramazsak olmaz.
Olur canım neden olmasın bende çok merak ediorum ya evi gösteren perde sonuçtaBekliyoruz fotoğrafları :)
Evet aklımda kalmamış oldu alayım bari onu
Haha tamam canım foto bekleyelim madem biz de burada
Aman gerilme ya seçtin zaten bir kereayy öyle deme işte çok önemli diye daha çok geriliyorumiçim içimi kemiriyo
Selam kuzu güle güle kullan resim yokmu ?Perde seçebildin mi ?
Hmm taşları hoş değil kuzu evet renkleri de farklı sağol ama zahmet edip çektin
Aman gerilme ya seçtin zaten bir kere
sen şu koçtaştakinden alcaktın dimi.bizde ablamın evine baktk aynısını çok beğeniyorum ben mutfak için.avize takılcak olsa bende ondan alırdım heralde :)
seçtim ama değiştirmek var aman diyim bi daha söyleme
Evet canım koçtaştakinden yatak odama uyuyor tarz olarak. Hahah değiştirmezsin canım güzel olur merak etme
amin canım hepimizin inş.Günaydınnn :) kadir gecemiz mübarek olsun kızlar :)
Günaydın kızlar :) Bir albümüme bakıverin sürpriz var, fotoğrafın birinde uzun bi açıklama var ona göreÖzellikle @blisss senin bakmanı öneririm
ne güzel :) bu pazartesileri seviyorum bendeHaftasonu yine dinlenemedimama bi sürü fotoğrafım oldu
sendede bişeyler olması lazım kuzu :)ne güzel :) bu pazartesileri seviyorum bende
var canım var :) atıyorum bende albümesendede bişeyler olması lazım kuzu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?