2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Haha tamam canım foto bekleyelim madem biz de burada

Olur canım neden olmasın bende çok merak ediorum ya evi gösteren perde sonuçta Bekliyoruz fotoğrafları :)

Evet aklımda kalmamış oldu alayım bari onu

ayy öyle deme işte çok önemli diye daha çok geriliyorum içim içimi kemiriyo

Selam kuzu güle güle kullan resim yokmu ? Perde seçebildin mi ?

Hmm taşları hoş değil kuzu evet renkleri de farklı sağol ama zahmet edip çektin

sen şu koçtaştakinden alcaktın dimi.bizde ablamın evine baktk aynısını çok beğeniyorum ben mutfak için.avize takılcak olsa bende ondan alırdım heralde :)

sen şu koçtaştakinden alcaktın dimi.bizde ablamın evine baktk aynısını çok beğeniyorum ben mutfak için.avize takılcak olsa bende ondan alırdım heralde :)
seçtim ama değiştirmek var aman diyim bi daha söyleme

Evet canım koçtaştakinden yatak odama uyuyor tarz olarak. Hahah değiştirmezsin canım güzel olur merak etme

Mrs Pink sen elektrik süpürgeni mi aldın canım benimde mikrodalgayla o kaldı.rowenta mı philips mi diye düşünüyorum tabi fiyatlarını da göz önünde tutarak.marathonu sordum sadece mağazada en üst modeline 1000 tlcik dedi.bi altını alabilirim ya da rowentadan seçicem

Günaydın kızlar :) Bir albümüme bakıverin sürpriz var, fotoğrafın birinde uzun bi açıklama var ona göre Özellikle @blisss senin bakmanı öneririm

Günaydın kızlar :) Bir albümüme bakıverin sürpriz var, fotoğrafın birinde uzun bi açıklama var ona göre Özellikle @blisss senin bakmanı öneririm

hepsi çok tatlı canım güle güle kullan.teyzeler artık bütün evi doldurdukları için bizede bırakıyolar.bende ne zaman gitsem aradığımı buluyorum artık.diğer konuyu da özelden yazıyım yanlış bişey söylemeyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…