2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Teşekkürler kuzucum :) Evet onun aradan çıkmış olmasına ayrı bi sevindim . Süpürge bu kuzu http://www.cookplus.com/urun/rowenta-ro8123-silence-force-extreme-cyclonic-kirmizi-2100w-supurge ro8123
Ama tabii bu fiyattan alınmadı

Kızlar bende dün aliexpressten ciddi gerekli şeyler aldım albümde bakabilirsiniz
Hahah gerçekten muhteşem bi eksik tamamlanmış Gelince de foto bekliyorum. Ben bir makyaj kutusunu beğenmiştim geçenlerde ordan çok tatlıydı ya. Linkini de kaydetmiştim güya alırım diye ama bulamıyorum bile

Sinsinler bence de çok ciciler çünküüü :)
Sağol bebeğim hepimizinde gönlündeki olur inşallah

evet ordan aldım bayağı uyguna geldi bugun fotoları yollarken gördüm indirimli ama benim aldığımdan yüksek artırmışlar fiyatları
kuzu nişan ne zaman
bayramdan sonra gelecekler canım nişan tarihi belli değil

Kızlar bende dün aliexpressten ciddi gerekli şeyler aldım albümde bakabilirsiniz
meraktan öldüm şuan hemen albüme koşuyorum
Ay siz ne zaman barıştınız ben kaçırdım orayı sanki
yani görüsüyorduk barıştık birden bire nasıl oldu anlamadım:):)

Olur kuzu inşallah zamanla ya, yavaş yavaş yap işte sen de :) Sizde son durum ne sahii?
işte son durum geliyorlar:)

hayırlısı olsun canım. geç olsunda güç olmasın :) heyecan ne durumda :)

hayırlısı olsun canım. geç olsunda güç olmasın :) heyecan ne durumda :)
tabiki çok heyecanlıyım bu arada barışmamızda babasının payıda büyük adamcağız bi konusmamız oldu çok benimsemiş beni diyor herkes son bir şansı hak eder ona bir şans ver falan dedi bende düsüneceğim demiştim zaten benimkinin çabası malum öyle güzel şeyler oldu çokta heyecanlıyım erteleme taraftarıyım biraz daha

Oh hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sevindim kuzucum :) Geldikleridne tarih de konuşulur herhalde

sevindim senin adına canım ama neden erteliyorsun ki kuzu

curlygirl alınması gerekiyordu ama balayına giderken nereye koyacaktım makyaj malzemelerimi ?
Mrs Pink çok güzel süpürge güle güle kullan kuzu ablanın kesesine bereket. Tabiki elime geçince foto çekerim inşallah balayına gitmeden gelir
Trpst çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra sorun çıkmaz inşallah

tabi oda büyük sorun sende haklısın haha

Oh hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sevindim kuzucum :) Geldikleridne tarih de konuşulur herhalde
konuşulur tabi canım heyecanlı ve endişeliyim:)

ne güzel renkler güle güle kullan canm :)
sağol canım daha iyileri sizin olsun

sevindim senin adına canım ama neden erteliyorsun ki kuzu
ya biraz zaman gecirelim zaten kötü seyler yaşadık aileler dahil olmadan zaman geçirelim istedim
o da korkuyor bişey olacak diye hemen gelelim ramazan geçsin modunda

sağol canım beğendim aldıklarını da iyi yapmışsın

kızlar şimdi bana yardım yemek takımı alacağım fikir ve destekler itinayla kabul edilir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…