Ay siz ne zaman barıştınız ben kaçırdım orayı sankien azından tamamladın büyük parçaları benim hiç bişey yok ortada
ay bende gerçekten ciddi bişi sandımKızlar bende dün aliexpressten ciddi gerekli şeyler aldım albümde bakabilirsiniz
Olur kuzu inşallah zamanla ya, yavaş yavaş yap işte sen de :) Sizde son durum ne sahii?en azından tamamladın büyük parçaları benim hiç bişey yok ortada
Teşekkürler kuzucum :) Evet onun aradan çıkmış olmasına ayrı bi sevindim . Süpürge bu kuzu http://www.cookplus.com/urun/rowenta-ro8123-silence-force-extreme-cyclonic-kirmizi-2100w-supurge ro8123
çok güzel kuzu güle güle kullan inş. Ablanında kesesine bereket diyelim :)Teşekkürler kuzucum :) Evet onun aradan çıkmış olmasına ayrı bi sevindim . Süpürge bu kuzu http://www.cookplus.com/urun/rowenta-ro8123-silence-force-extreme-cyclonic-kirmizi-2100w-supurge ro8123
Ama tabii bu fiyattan alınmadı
Hahah gerçekten muhteşem bi eksik tamamlanmışKızlar bende dün aliexpressten ciddi gerekli şeyler aldım albümde bakabilirsiniz
Teşekkür ederim canım :) Amin vallahi sağolsun dün deli gibi sevinip bol bol teşekkür ettim zaten kendisine :)çok güzel kuzu güle güle kullan inş. Ablanında kesesine bereket diyelim :)
Sağol bebeğim hepimizinde gönlündeki olur inşallahSinsinler bence de çok ciciler çünküüü :)
evet ordan aldım bayağı uyguna geldi bugun fotoları yollarken gördüm indirimli ama benim aldığımdan yüksek artırmışlar fiyatları
bayramdan sonra gelecekler canım nişan tarihi belli değilkuzu nişan ne zaman
meraktan öldüm şuan hemen albüme koşuyorumKızlar bende dün aliexpressten ciddi gerekli şeyler aldım albümde bakabilirsiniz
yani görüsüyorduk barıştık birden bire nasıl oldu anlamadım:):)Ay siz ne zaman barıştınız ben kaçırdım orayı sanki
işte son durum geliyorlar:)Olur kuzu inşallah zamanla ya, yavaş yavaş yap işte sen de :) Sizde son durum ne sahii?
hayırlısı olsun canım. geç olsunda güç olmasın :) heyecan ne durumda :)Sağol bebeğim hepimizinde gönlündeki olur inşallah
evet ordan aldım bayağı uyguna geldi bugun fotoları yollarken gördüm indirimli ama benim aldığımdan yüksek artırmışlar fiyatları
bayramdan sonra gelecekler canım nişan tarihi belli değil
meraktan öldüm şuan hemen albüme koşuyorum
yani görüsüyorduk barıştık birden bire nasıl oldu anlamadım:):)
işte son durum geliyorlar:)
tabiki çok heyecanlıyım bu arada barışmamızda babasının payıda büyük adamcağız bi konusmamız oldu çok benimsemiş beni diyor herkes son bir şansı hak eder ona bir şans ver falan dedi bende düsüneceğim demiştim zaten benimkinin çabası malum öyle güzel şeyler oldu çokta heyecanlıyım erteleme taraftarıyım biraz dahahayırlısı olsun canım. geç olsunda güç olmasın :) heyecan ne durumda :)
Oh hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sevindim kuzucum :) Geldikleridne tarih de konuşulur herhaldeSağol bebeğim hepimizinde gönlündeki olur inşallah
bayramdan sonra gelecekler canım nişan tarihi belli değil
meraktan öldüm şuan hemen albüme koşuyorum
yani görüsüyorduk barıştık birden bire nasıl oldu anlamadım:):)
işte son durum geliyorlar:)
ne güzel renkler güle güle kullan canm :)
sevindim senin adına canım ama neden erteliyorsun ki kuzutabiki çok heyecanlıyım bu arada barışmamızda babasının payıda büyük adamcağız bi konusmamız oldu çok benimsemiş beni diyor herkes son bir şansı hak eder ona bir şans ver falan dedi bende düsüneceğim demiştim zaten benimkinin çabası malum öyle güzel şeyler oldu çokta heyecanlıyım erteleme taraftarıyım biraz daha
tabi oda büyük sorun sende haklısın hahacurlygirl alınması gerekiyordu ama balayına giderken nereye koyacaktım makyaj malzemelerimi ?
Mrs Pink çok güzel süpürge güle güle kullan kuzu ablanın kesesine bereket. Tabiki elime geçince foto çekerim inşallah balayına gitmeden gelir
Trpst çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra sorun çıkmaz inşallah
konuşulur tabi canım heyecanlı ve endişeliyim:)Oh hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah sevindim kuzucum :) Geldikleridne tarih de konuşulur herhalde
sağol canım daha iyileri sizin olsunne güzel renkler güle güle kullan canm :)
ya biraz zaman gecirelim zaten kötü seyler yaşadık aileler dahil olmadan zaman geçirelim istedimsevindim senin adına canım ama neden erteliyorsun ki kuzu
Haklıyım tabiitabi oda büyük sorun sende haklısın haha
sağol canım beğendim aldıklarını da iyi yapmışsıncurlygirl alınması gerekiyordu ama balayına giderken nereye koyacaktım makyaj malzemelerimi ?
Mrs Pink çok güzel süpürge güle güle kullan kuzu ablanın kesesine bereket. Tabiki elime geçince foto çekerim inşallah balayına gitmeden gelir
Trpst çok sevindim hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra sorun çıkmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?