- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
dene bakalım kuzu nasıl olucakyapıştırmayı düşünüyorum çok üzüldüm ya
Ay kuzu yaa üzüldüm ben de görüncee. Ama olsun nazar çıkmış olsun öyle diyelim :) Hepsi çok güzel güle güle kullan. Yapıştırmayı da dene ya bir süre kullanırsın belki en azından hevesini alırsın :)yapıştırmayı düşünüyorum çok üzüldüm ya
teşekkür edeerim canm :) ayy maşallah bitmiş ev :) bu arada kına malzemeleride alınmışş :) bindallıda kırmızıyı sevdim ben kuzu
yok kuzum evlenmedimNeler yaptın evlendin mi yoksaaa :)) nişanlanmıştın en son biraz aranız kötü gibiydi umarım düzelmiştir
Hemen koştum baktım geldim
ay birde mop aldım onu unutmuşum :) yatak odası halısınıda aldım ama foto yok koyamadım. galiba pek bi eksik kalmadı gibi. arefe günü aksilik olmazsa taşıcaz eve ozaman ortaya çıkar bakalım artık :) bindallıda kırmızı olan 180 yeşil 280 tl. benim annemin babası hactan getirmiş 2 tane var. başka şehirde onlar şimdi 10 gün sonra gelicek onların durumuna bakıcam ona göre almayı düşünüyorum. şimdilik hem model hemde fiyat araştırması yapayım dedim.teşekkür edeerim canm :) ayy maşallah bitmiş ev :) bu arada kına malzemeleride alınmışş :) bindallıda kırmızıyı sevdim ben kuzu
evet canım baya baya yerleşti. arefe günü diğer eşyalarda gidicek :) bayram sonrasında bolca fotoyla dönüş yapıcam size :)Hemen koştum baktım geldim
Baya baya yerleşmiş neredeyse kuzu ya tebrik ediyorum seniiii :) Güzel de bir eminönü turu yapmışsın , malzemeler vs alınmış :) Bindallını almadın daha herhalde onlardan birini seçmeyi düşünüyorsan ben kırmızı diyorum :)
Ben yatak örtünü de görmemiştim, gelmiş halini yani :) Güle güle kullan hepsini canımm. Tek dertte ocak olsun sıkma canını o hallolur :)
Ay kuzu yaa üzüldüm ben de görüncee. Ama olsun nazar çıkmış olsun öyle diyelim :) Hepsi çok güzel güle güle kullan. Yapıştırmayı da dene ya bir süre kullanırsın belki en azından hevesini alırsın :)
yok kuzum evlenmedim
evet aramız daha sora yine baya bi kötü olmuştu . Sınava girmiştim o sınavı kazandım istanbul kadıköye tayin oldum. Şuan istanbuldayım geldim geleli çok şükür aramız iyi düğün tarihi aldık 14 ağustsa ancak hiç bişey yetişmeyeceği için yrn ekim sonuna erteleyeceğiz ev felan bakıyoruz öyle işte kuzum sen naptın sende nasıl durumlar
Hadi bakalım heyecanla bekliyoruz o zamannn :)evet canım baya baya yerleşti. arefe günü diğer eşyalarda gidicek :) bayram sonrasında bolca fotoyla dönüş yapıcam size :)
aaa ne güzel bizimde eksikler salıya kadar biterse çarşamba temizlik olucak perde falan takılcak :) salı günüde salon mobilyası gelicek inşallah :)ay birde mop aldım onu unutmuşum :) yatak odası halısınıda aldım ama foto yok koyamadım. galiba pek bi eksik kalmadı gibi. arefe günü aksilik olmazsa taşıcaz eve ozaman ortaya çıkar bakalım artık :) bindallıda kırmızı olan 180 yeşil 280 tl. benim annemin babası hactan getirmiş 2 tane var. başka şehirde onlar şimdi 10 gün sonra gelicek onların durumuna bakıcam ona göre almayı düşünüyorum. şimdilik hem model hemde fiyat araştırması yapayım dedim.
kuzu seninkileride yeni gördüm güle güle kullan vazoyu japonla yapıştır canım hiç belli olmaz kırık tarafını arkaya doğru koyarsınteşekkür ederim canım :) öyle yapıcam belli olmazsa
dene bakalım kuzu nasıl olucak
çok güzel kuzu bayram sonrasında ikimizde baya hafiflemiş olucaz sanırmaaa ne güzel bizimde eksikler salıya kadar biterse çarşamba temizlik olucak perde falan takılcak :) salı günüde salon mobilyası gelicek inşallah :)
kuzu seninkileride yeni gördüm güle güle kullan vazoyu japonla yapıştır canım hiç belli olmaz kırık tarafını arkaya doğru koyarsın
aaa nasıl şeyler seçtin canmtamam canım.bu arada perdeleri de seçtim ben ama nası olcak bilmiyorum tabifotoğraf çekmeyi unutmuşum
evet inşallah canım bende bi aksilik çıkmazsaçok güzel kuzu bayram sonrasında ikimizde baya hafiflemiş olucaz sanırm
teşekkür ederim canım :) evet kolay oldu canım yerini ayarlamak daha çok zaman aldı benim içinKızlar günaydınn hepinizin aldıkları çok güzel güle güle kullanın inşallah.
kafein_ vazona çok üzüldüm ya çok güzelmiş nereden almıştın ?
curlygirl evin yerleşmiş hemen hemen herşey çok güzel gözüküyor canım
@Conchiglia yatak odana bayıldım çok şık gerçekten. Dolapta cuk oturmuş orayaKolay kurabildinizmi ?
Hahah çok güzel olmuş ama yeri güle güle kullanınteşekkür ederim canım :) evet kolay oldu canım yerini ayarlamak daha çok zaman aldı benim içinorası mı burasımı derken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?