2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

yapıştırmayı düşünüyorum çok üzüldüm ya
Ay kuzu yaa üzüldüm ben de görüncee. Ama olsun nazar çıkmış olsun öyle diyelim :) Hepsi çok güzel güle güle kullan. Yapıştırmayı da dene ya bir süre kullanırsın belki en azından hevesini alırsın :)

Neler yaptın evlendin mi yoksaaa :)) nişanlanmıştın en son biraz aranız kötü gibiydi umarım düzelmiştir
yok kuzum evlenmedim
evet aramız daha sora yine baya bi kötü olmuştu . Sınava girmiştim o sınavı kazandım istanbul kadıköye tayin oldum. Şuan istanbuldayım geldim geleli çok şükür aramız iyi düğün tarihi aldık 14 ağustsa ancak hiç bişey yetişmeyeceği için yrn ekim sonuna erteleyeceğiz ev felan bakıyoruz öyle işte kuzum sen naptın sende nasıl durumlar

@Conchiglia albümdekilerine bayıldım.
Mrs Pink
benimkilerde artık albümdeler
Hemen koştum baktım geldim
Baya baya yerleşmiş neredeyse kuzu ya tebrik ediyorum seniiii :) Güzel de bir eminönü turu yapmışsın , malzemeler vs alınmış :) Bindallını almadın daha herhalde onlardan birini seçmeyi düşünüyorsan ben kırmızı diyorum :)
Ben yatak örtünü de görmemiştim, gelmiş halini yani :) Güle güle kullan hepsini canımm. Tek dertte ocak olsun sıkma canını o hallolur :)

teşekkür edeerim canm :) ayy maşallah bitmiş ev :) bu arada kına malzemeleride alınmışş :) bindallıda kırmızıyı sevdim ben kuzu
ay birde mop aldım onu unutmuşum :) yatak odası halısınıda aldım ama foto yok koyamadım. galiba pek bi eksik kalmadı gibi. arefe günü aksilik olmazsa taşıcaz eve ozaman ortaya çıkar bakalım artık :) bindallıda kırmızı olan 180 yeşil 280 tl. benim annemin babası hactan getirmiş 2 tane var. başka şehirde onlar şimdi 10 gün sonra gelicek onların durumuna bakıcam ona göre almayı düşünüyorum. şimdilik hem model hemde fiyat araştırması yapayım dedim.

evet canım baya baya yerleşti. arefe günü diğer eşyalarda gidicek :) bayram sonrasında bolca fotoyla dönüş yapıcam size :)

teşekkür ederim canım :) öyle yapıcam belli olmazsa

Öyle miiii hayırlı olsun çook sevindim canım ya sende İstanbullu oldun artıkk :) :) Aranızın düzelmesine sevindim inşallah hep böyle devam eder .İstanbulda oturucaksınız o zaman? Uzaklık güzeldir ya daha çok özler insan sevdiğini,değerini,kıymetini anlar. Çok şükür bizde iyiyiz inşallah ramazandan sonra toplanıp konuşucaz nişan için ,bizimde biraz ertelendi araya bazı şeyler girince öyle işte . Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :)

aaa ne güzel bizimde eksikler salıya kadar biterse çarşamba temizlik olucak perde falan takılcak :) salı günüde salon mobilyası gelicek inşallah :)

kuzu seninkileride yeni gördüm güle güle kullan vazoyu japonla yapıştır canım hiç belli olmaz kırık tarafını arkaya doğru koyarsın

teşekkür ederim :) öyle yapıcam canım.bende yeni baktım seninkine bindallı çok tatlı olmuş :)

Kızlar günaydınn hepinizin aldıkları çok güzel güle güle kullanın inşallah.
kafein_ vazona çok üzüldüm ya çok güzelmiş nereden almıştın ?
curlygirl evin yerleşmiş hemen hemen herşey çok güzel gözüküyor canım
@Conchiglia yatak odana bayıldım çok şık gerçekten. Dolapta cuk oturmuş oraya Kolay kurabildinizmi ?

teşekkür ederim canım :) evet kolay oldu canım yerini ayarlamak daha çok zaman aldı benim için orası mı burasımı derken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…