- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Kızlar günaydınn hepinizin aldıkları çok güzel güle güle kullanın inşallah.
kafein_ vazona çok üzüldüm ya çok güzelmiş nereden almıştın ?
curlygirl evin yerleşmiş hemen hemen herşey çok güzel gözüküyor canım
@Conchiglia yatak odana bayıldım çok şık gerçekten. Dolapta cuk oturmuş orayaKolay kurabildinizmi ?
teşekkür ederim fikir alma amaçlıydı foto :) bakalım sonuçta hangi bindallı olacakteşekkür ederim :) öyle yapıcam canım.bende yeni baktım seninkine bindallı çok tatlı olmuş :)
teşekkür ederim canım çoğunu bitirdim sanırım.Kızlar günaydınn hepinizin aldıkları çok güzel güle güle kullanın inşallah.
kafein_ vazona çok üzüldüm ya çok güzelmiş nereden almıştın ?
curlygirl evin yerleşmiş hemen hemen herşey çok güzel gözüküyor canım
@Conchiglia yatak odana bayıldım çok şık gerçekten. Dolapta cuk oturmuş orayaKolay kurabildinizmi ?
çıkmaz kuzu hallolur inş.evet inşallah canım bende bi aksilik çıkmazsa
hihih iyiymiş :)@blisss bu arada kulp neden üstte onuda anladım normalde sağ ayarlamışlar ondan altta duruyo resimde biz sol yapınca üste çıktı tabi
hihih iyiymiş :)
Ay o kulp zatnb ir ilginç bizde de yamuk gibi@blisss bu arada kulp neden üstte onuda anladım normalde sağ ayarlamışlar ondan altta duruyo resimde biz sol yapınca üste çıktı tabi
Çok şık hepsi mavi olan benim salonuma çok uyuyor ondan sordum canım. Onuda yapıştırırsın belli olmaz zaten yacanım hiç bilmediğim bi mağaza.yani avmde gezerken tesadüfen gördüm.my house ismi.ikisini de ordan aldım.mutfak için aldığımı daha çok beğenmiştim iyiki o kırılmadı :)
Ne güzel bak yetişmicek diye korkuyordunteşekkür ederim fikir alma amaçlıydı foto :) bakalım sonuçta hangi bindallı olacak
teşekkür ederim canım çoğunu bitirdim sanırım.
çıkmaz kuzu hallolur inş.
teşekkür ederim canım :) evet kolay oldu canım yerini ayarlamak daha çok zaman aldı benim içinorası mı burasımı derken
amiin canım benim hayırlısı Rabbim huzur versinÖyle miiii hayırlı olsun çook sevindim canım ya sende İstanbullu oldun artıkk :) :) Aranızın düzelmesine sevindim inşallah hep böyle devam eder .İstanbulda oturucaksınız o zaman? Uzaklık güzeldir ya daha çok özler insan sevdiğini,değerini,kıymetini anlar. Çok şükür bizde iyiyiz inşallah ramazandan sonra toplanıp konuşucaz nişan için ,bizimde biraz ertelendi araya bazı şeyler girince öyle işte . Hakkımızda hayırlısı olsun hepimizin :)
Ay o kulp zatnb ir ilginç bizde de yamuk gibi
Çok şık hepsi mavi olan benim salonuma çok uyuyor ondan sordum canım. Onuda yapıştırırsın belli olmaz zaten ya
Ne güzel bak yetişmicek diye korkuyordun
teşekkür ederim fikir alma amaçlıydı foto :) bakalım sonuçta hangi bindallı olacak
teşekkür ederim canım çoğunu bitirdim sanırım.
çıkmaz kuzu hallolur inş.
Ay o kulp zatnb ir ilginç bizde de yamuk gibi
Çok şık hepsi mavi olan benim salonuma çok uyuyor ondan sordum canım. Onuda yapıştırırsın belli olmaz zaten ya
Ne güzel bak yetişmicek diye korkuyordun
Teşekkür ederim kuzucum banyo setimi kargoya vermemişler hala ya sinir oldum@blisss seninkileride güle güle kullan kuzu :)
bugün verirler canımTeşekkür ederim kuzucum banyo setimi kargoya vermemişler hala ya sinir oldum
güle güle kullan canımm :)Kızlar 2-3 parça birşeyler ekledim bende albüme ikeadan 4lü aynlardan aldık 2 tane salon için farklı dekore etmeyi düşünüyoruz. Ufak tefek şeyler çok aldım ama eklemiyorum onları bunlar daha ele avuca gelir şeyler
Teşekkür ederim kuzucum banyo setimi kargoya vermemişler hala ya sinir oldum
1 hatfa olacak nerdeyse bakalım yoksa iptal edip başka yerden alıcambugün verirler canım
sağol canımgüle güle kullan canımm :)
Gittigidiyordan kuzu daha öncede alışverş yaptım ilk defa oldu böylenerden almıştınki canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?