2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

canım hiç bilmediğim bi mağaza.yani avmde gezerken tesadüfen gördüm.my house ismi.ikisini de ordan aldım.mutfak için aldığımı daha çok beğenmiştim iyiki o kırılmadı :)

teşekkür ederim :) öyle yapıcam canım.bende yeni baktım seninkine bindallı çok tatlı olmuş :)
teşekkür ederim fikir alma amaçlıydı foto :) bakalım sonuçta hangi bindallı olacak
teşekkür ederim canım çoğunu bitirdim sanırım.
evet inşallah canım bende bi aksilik çıkmazsa
çıkmaz kuzu hallolur inş.

@blisss bu arada kulp neden üstte onuda anladım normalde sağ ayarlamışlar ondan altta duruyo resimde biz sol yapınca üste çıktı tabi
Ay o kulp zatnb ir ilginç bizde de yamuk gibi
canım hiç bilmediğim bi mağaza.yani avmde gezerken tesadüfen gördüm.my house ismi.ikisini de ordan aldım.mutfak için aldığımı daha çok beğenmiştim iyiki o kırılmadı :)
Çok şık hepsi mavi olan benim salonuma çok uyuyor ondan sordum canım. Onuda yapıştırırsın belli olmaz zaten ya
teşekkür ederim fikir alma amaçlıydı foto :) bakalım sonuçta hangi bindallı olacak

teşekkür ederim canım çoğunu bitirdim sanırım.

çıkmaz kuzu hallolur inş.
Ne güzel bak yetişmicek diye korkuyordun

Kızlar 2-3 parça birşeyler ekledim bende albüme ikeadan 4lü aynlardan aldık 2 tane salon için farklı dekore etmeyi düşünüyoruz. Ufak tefek şeyler çok aldım ama eklemiyorum onları bunlar daha ele avuca gelir şeyler

teşekkür ederim canım :) evet kolay oldu canım yerini ayarlamak daha çok zaman aldı benim için orası mı burasımı derken

fotoğrafları yeni gördüm yatak odanı bende çok beğendim canım.
salon için gayet klasik bi perde seçtim,açık kahve damask desenli normal bi fon ve desensiz krem rengi tül perde.kahve üzerine mavi desen aradım ama yoktu.mavi üzerine krem vardı ama mavinin tonu hiç hoşma gitmedi.senin dediğin çift fonu da düşündüm ama perdeciye güvenemedim orda.

oturma odasına mavi klasik olmayan bi kumaştan desensiz fon.tülünü beyaz desensiz seçtim.

yatak odası koyu gül kurusu, üzerinde krem çiçekli desenli fonla, pudra desensiz tül seçtim.
mutfağa da pembe çiçekli zebra stor aldım.
arka odaları tam hatırlamıyorum bile o kadar önemsizler ama kanepeli oda için zebra storla fon seçtiğimi hatırlıyorum.düz krem seçtim heralde.cam balkonlara da fiyat farkından dolayı normal fon seçtim ama inşallah kullanışlı olur.balkonun bi tanesi mutfakta ve yan binaya bakıyo.

birde güneşlikleri de stor aldım daha derli toplu duruyo gibi geliyo bana.

amiin canım benim hayırlısı Rabbim huzur versin

Ay o kulp zatnb ir ilginç bizde de yamuk gibi

Çok şık hepsi mavi olan benim salonuma çok uyuyor ondan sordum canım. Onuda yapıştırırsın belli olmaz zaten ya

Ne güzel bak yetişmicek diye korkuyordun

anladım canım.teşekkür ederim :) inşallah olmaz.mutfaktan kombinin yanına koycaktım bende dolabın üstüne.başka yerlere de koyabilirim diyerekten aldım ama bakalım :)

kızlar eminöününde çok güzel gelin taçlarıda buldum buarada. ama 35 tlden başlıyor 250 tl ye kadar var :) ben ilk baktığım yerdekini beğendim tabi en son mağazaya baktıktan sonra karar verdiğimden iftara gecikicez die dönüp alamadım ama en azında aklımda :) gelin çiçeklerinede baktım hazırlar hem çok pahalı hem düzgün bişi yok. nette bulduklarımız bin basar. tek tek çiçek alıp kendim yapım diye düşündüm. çiçekleri çok pahalı satıyorlar tanesi 8-9-10 tl falan e ozmaanda uğraşmaya değmiyor. ben netten alıcam sanırım çiçeği

güle güle kullan canımm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…