2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Teşekkür ederim :) iyi yapmışsın canım bitmiş halini merak ettim :) ne zaman takılıyo ? bende güneşliği stor yapmıştım canıım

canım benimkinide geç göndermişlerdi. bayram üstü olduğundanda olabilir bekle bence bir süre daha
Normalde süre bitti hatırlatma yaptım yine yollamamışlar msj attım iptal edicem bugün yollamassanız dedim bakalım beklemedeyim şuan doğru ama bayram yoğunluğunu unutmuşm ben

Teşekkür ederim :) iyi yapmışsın canım bitmiş halini merak ettim :) ne zaman takılıyo ? bende güneşliği stor yapmıştım canıım

inşallah yanlış bişey seçmemişimdir çok korkuyorum.ne zaman takılcak bilmiyorum ama bayramdan sonradır heralde.gelince atarım buraya.güneşlik konusunda doğru karar vermişim o zaman :)

Gittigidiyordan kuzu daha öncede alışverş yaptım ilk defa oldu böyle

anladım canım.benimde aliexpresten aldığım gelmedi.umudu kestim artık.banyo paspasını da madame cocodan aldım.beklediğimden iyi çıktı.birde home sweet homedan bakmıştık banyo paspasıyla masa örtüsüne.çok güzeller ama çok pahalılar.zavallı nişanlımda ordaki fiyatlardan sonra aşkım çok ucuz değilmi diyip duruyo herşeye fiyatı normal hatta pahalı olsa bile ucuz diyo

Gittigidiyordan kuzu daha öncede alışverş yaptım ilk defa oldu böyle
Kuzucuum güle güle kullan aldıklarınııı :)
Ay o ikea aynasından bizim evde de var. Yemek masasının duvarını dekore etmiştik onlarla
Avizeyi de aldın herhalde sonunda, canlısı yokmuuu

Hahah ay ben buna bayıldım Doğru bir taktik uygulamışsın istemedim kuzuu

Canım yok malesef ya. Öyle bekliyoruz yanii . Bakıyoruz da ama yok kafamıza göre bi yer çıkmadı bi türlüü. Hedeflediğim süre de doldu panik hat safhada bakalım nolucak
paniğe gerek yok kuzu. bulunacak elbet. hem iyi tarafından bak ne kadar geç okadar az kira vermiş olucaksın.

güzel olur canım hiç korkma :) acayip değişicek evin havası

inşallah canım :) evin içine girince daha hoşuma gidiyo fotoğraftan görünce pek içime sinmiyo.eksikler olduğundan mı ışıklardan mı artık bilemiyorum.tamamlansın da bi an önce bitsin bu stres :)

paniğe gerek yok kuzu. bulunacak elbet. hem iyi tarafından bak ne kadar geç okadar az kira vermiş olucaksın.
İnşallah cnım bulalım da bitsin bu dert yani . Bunaldım gerçekten.
Evet dediğin gibi zaten emlakçıya para kaptırdık bari ordan dengeleriz hiç olmazsa

inşallah canım :) evin içine girince daha hoşuma gidiyo fotoğraftan görünce pek içime sinmiyo.eksikler olduğundan mı ışıklardan mı artık bilemiyorum.tamamlansın da bi an önce bitsin bu stres :)
gerçekte görmek bi başka tabi :) aynen bitsin artıkk

İnşallah cnım bulalım da bitsin bu dert yani . Bunaldım gerçekten.
Evet dediğin gibi zaten emlakçıya para kaptırdık bari ordan dengeleriz hiç olmazsa
kuzu sıkma canını bulunur inşallah bide hesapla odaya koycağın şeyleri ne kadar bi m2 yeterli ona bak gittiğin evlerde en azından sorup kafanda belirlersin

kuzu sıkma canını bulunur inşallah bide hesapla odaya koycağın şeyleri ne kadar bi m2 yeterli ona bak gittiğin evlerde en azından sorup kafanda belirlersin
Ay valla çantamda metreyle gezmeyi planlıyorum hatta ben canım
Bi ara vardı hatta unutmuşum nişanlım gülmekten bi hal oldu görünce
En dikkat edeceğim nokta o olacak zaten iyi bi ders aldık biraz pahalıya mal olsa da

Aliexpresten çok geç geliyor canım 2,5 ayı bile bulabiliyor mail geldimi kargolandı diye ?
Madam cocodan bende baktım paspas istediğim ölçülerde bulamamıştım ama çok güzel yumuşacıklar fiyatda uygun. Haha herşeye ucuzmu diyor ne güzel Home sweet home çok pahalı gerçekten
Kuzucuum güle güle kullan aldıklarınııı :)
Ay o ikea aynasından bizim evde de var. Yemek masasının duvarını dekore etmiştik onlarla
Avizeyi de aldın herhalde sonunda, canlısı yokmuuu
Teşekkür ederim tatlımm henüz canlısı yok kargolanmadı bile Gelsin gösteririm tabi kiii..
Ya başka aynalara baktım 350 liradan başlıyor yok dedim veremem o kadar bakalım istediğim gibi olacakmı olursa süper olacak
Selam hatunlar kadir geceniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
Selam canım amin inşallah hepimizin Nerelerdesin senn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…