- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Teşekkür ederim :) iyi yapmışsın canım bitmiş halini merak ettim :) ne zaman takılıyo ? bende güneşliği stor yapmıştım canıımfotoğrafları yeni gördüm yatak odanı bende çok beğendim canım.
salon için gayet klasik bi perde seçtim,açık kahve damask desenli normal bi fon ve desensiz krem rengi tül perde.kahve üzerine mavi desen aradım ama yoktu.mavi üzerine krem vardı ama mavinin tonu hiç hoşma gitmedi.senin dediğin çift fonu da düşündüm ama perdeciye güvenemedim orda.
oturma odasına mavi klasik olmayan bi kumaştan desensiz fon.tülünü beyaz desensiz seçtim.
yatak odası koyu gül kurusu, üzerinde krem çiçekli desenli fonla, pudra desensiz tül seçtim.
mutfağa da pembe çiçekli zebra stor aldım.
arka odaları tam hatırlamıyorum bile o kadar önemsizlerama kanepeli oda için zebra storla fon seçtiğimi hatırlıyorum.düz krem seçtim heralde.cam balkonlara da fiyat farkından dolayı normal fon seçtim ama inşallah kullanışlı olur.balkonun bi tanesi mutfakta ve yan binaya bakıyo.
birde güneşlikleri de stor aldım daha derli toplu duruyo gibi geliyo bana.
canım benimkinide geç göndermişlerdi. bayram üstü olduğundanda olabilir bekle bence bir süre dahaGittigidiyordan kuzu daha öncede alışverş yaptım ilk defa oldu böyle
Normalde süre bitti hatırlatma yaptım yine yollamamışlar msj attım iptal edicem bugün yollamassanız dedimcanım benimkinide geç göndermişlerdi. bayram üstü olduğundanda olabilir bekle bence bir süre daha
Teşekkür ederim :) iyi yapmışsın canım bitmiş halini merak ettim :) ne zaman takılıyo ? bende güneşliği stor yapmıştım canıım
Gittigidiyordan kuzu daha öncede alışverş yaptım ilk defa oldu böyle
Kuzucuum güle güle kullan aldıklarınııı :)Gittigidiyordan kuzu daha öncede alışverş yaptım ilk defa oldu böyle
kuzu sizin ev işinden haber varmıKuzucuum güle güle kullan aldıklarınııı :)
Ay o ikea aynasından bizim evde de var. Yemek masasının duvarını dekore etmiştik onlarla
Avizeyi de aldın herhalde sonunda, canlısı yokmuuu
güzel olur canım hiç korkma :) acayip değişicek evin havasıinşallah yanlış bişey seçmemişimdir çok korkuyorum.ne zaman takılcak bilmiyorum ama bayramdan sonradır heralde.gelince atarım buraya.güneşlik konusunda doğru karar vermişim o zaman :)
Hahah ay ben buna bayıldımanladım canım.benimde aliexpresten aldığım gelmedi.umudu kestim artık.banyo paspasını da madame cocodan aldım.beklediğimden iyi çıktı.birde home sweet homedan bakmıştık banyo paspasıyla masa örtüsüne.çok güzeller ama çok pahalılar.zavallı nişanlımda ordaki fiyatlardan sonra aşkım çok ucuz değilmi diyip duruyo herşeyefiyatı normal hatta pahalı olsa bile ucuz diyo
Canım yok malesef ya. Öyle bekliyoruz yanii . Bakıyoruz da ama yok kafamıza göre bi yer çıkmadı bi türlüü. Hedeflediğim süre de doldu panik hat safhada bakalım nolucakkuzu sizin ev işinden haber varmı
paniğe gerek yok kuzu. bulunacak elbet. hem iyi tarafından bak ne kadar geç okadar az kira vermiş olucaksın.Canım yok malesef ya. Öyle bekliyoruz yanii . Bakıyoruz da ama yok kafamıza göre bi yer çıkmadı bi türlüü. Hedeflediğim süre de doldu panik hat safhada bakalım nolucak
güzel olur canım hiç korkma :) acayip değişicek evin havası
Hahah ay ben buna bayıldımDoğru bir taktik uygulamışsın istemedim kuzuu
İnşallah cnım bulalım da bitsin bu dert yani . Bunaldım gerçekten.paniğe gerek yok kuzu. bulunacak elbet. hem iyi tarafından bak ne kadar geç okadar az kira vermiş olucaksın.
gerçekte görmek bi başka tabi :) aynen bitsin artıkkinşallah canım :) evin içine girince daha hoşuma gidiyo fotoğraftan görünce pek içime sinmiyo.eksikler olduğundan mı ışıklardan mı artık bilemiyorum.tamamlansın da bi an önce bitsin bu stres :)
kuzu sıkma canını bulunur inşallah bide hesapla odaya koycağın şeyleri ne kadar bi m2 yeterli ona bak gittiğin evlerde en azından sorup kafanda belirlersinİnşallah cnım bulalım da bitsin bu dert yani . Bunaldım gerçekten.
Evet dediğin gibi zaten emlakçıya para kaptırdık bari ordan dengeleriz hiç olmazsa
Ay valla çantamda metreyle gezmeyi planlıyorum hatta ben canımkuzu sıkma canını bulunur inşallah bide hesapla odaya koycağın şeyleri ne kadar bi m2 yeterli ona bak gittiğin evlerde en azından sorup kafanda belirlersin
anladım canım.benimde aliexpresten aldığım gelmedi.umudu kestim artık.banyo paspasını da madame cocodan aldım.beklediğimden iyi çıktı.birde home sweet homedan bakmıştık banyo paspasıyla masa örtüsüne.çok güzeller ama çok pahalılar.zavallı nişanlımda ordaki fiyatlardan sonra aşkım çok ucuz değilmi diyip duruyo herşeyefiyatı normal hatta pahalı olsa bile ucuz diyo
Teşekkür ederim tatlımm henüz canlısı yok kargolanmadı bileKuzucuum güle güle kullan aldıklarınııı :)
Ay o ikea aynasından bizim evde de var. Yemek masasının duvarını dekore etmiştik onlarla
Avizeyi de aldın herhalde sonunda, canlısı yokmuuu
Selam canım amin inşallah hepimizinSelam hatunlarkadir geceniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
aminn canımm :)Selam hatunlarkadir geceniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?