- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
ahahah aklında bulunsun metreni unutursan adımla ölçersin 21-22 cm gelir zaten aşağı yukarı ölçü çıkıyoAy valla çantamda metreyle gezmeyi planlıyorum hatta ben canım
Bi ara vardı hatta unutmuşum nişanlım gülmekten bi hal oldu görünce
En dikkat edeceğim nokta o olacak zaten iyi bi ders aldık biraz pahalıya mal olsa da
Teşekkür ederim tatlımm henüz canlısı yok kargolanmadı bileGelsin gösteririm tabi kiii..
Ya başka aynalara baktım 350 liradan başlıyor yok dedim veremem o kadar bakalım istediğim gibi olacakmı olursa süper olacak
Hahah bak iyi taktik oldu bu da. Ben ayağımı tam ölçeyim de unutsam öyle yaparım artıkahahah aklında bulunsun metreni unutursan adımla ölçersin 21-22 cm gelir zaten aşağı yukarı ölçü çıkıyo
Bakalım eve gidince yaratıcılığımı kullanıcamEvet aynalar altın değerinde maşallah baya pahalı oluyorlar. Olur bence kare işte ona göre bişey hayal ettiysen olacaktır diye düşünüyorum
Aminn hepimizin inşallah kuzu :) HoşgeldiiinSelam hatunlarkadir geceniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
Aliexpresten çok geç geliyor canım 2,5 ayı bile bulabiliyor mail geldimi kargolandı diye ?
Madam cocodan bende baktım paspas istediğim ölçülerde bulamamıştım ama çok güzel yumuşacıklar fiyatda uygun. Haha herşeye ucuzmu diyor ne güzelHome sweet home çok pahalı gerçekten
Teşekkür ederim tatlımm henüz canlısı yok kargolanmadı bileGelsin gösteririm tabi kiii..
Ya başka aynalara baktım 350 liradan başlıyor yok dedim veremem o kadar bakalım istediğim gibi olacakmı olursa süper olacak
Selam canım amin inşallah hepimizinNerelerdesin senn
Aminn hepimizin inşallah kuzu :) Hoşgeldiiin
Aliexpresten çok geç geliyor canım 2,5 ayı bile bulabiliyor mail geldimi kargolandı diye ?
Madam cocodan bende baktım paspas istediğim ölçülerde bulamamıştım ama çok güzel yumuşacıklar fiyatda uygun. Haha herşeye ucuzmu diyor ne güzelHome sweet home çok pahalı gerçekten
Selam canım amin inşallah hepimizinNerelerdesin senn
Aynen kuzu ben yaparım bunu geneldeHahah bak iyi taktik oldu bu da. Ben ayağımı tam ölçeyim de unutsam öyle yaparım artık
Selam hatunlarkadir geceniz mübarek olsun, dualarımız kabul olsun inşallah
A.s. amiiin kadir gecemiz mübarek olsun hepimizin Allahım dualarımızı kabul etsin inşallah
baya oldu ama.balayı için örgü bi büstiyer almıştım.mail falanda gelmedi.birde şifremi unuttum zaten.hiç umudum yok valla.anlamadığı için böyle şeylerden önceden pahalı buluyodu herşeyi şimdi tam tersi ucuz diyobundan sonra bende hep pahalı mağazalardan başlıycam bakmaya
Biraz hastaydım canım o yüzden insan içine pek karışamadım :)
ahahahhahh senin ne işin var burda
O büstiyerlerden bende alacaktım son anda almadım kestiremedim nasıl duracağını bakarsın gelir
İyi taktik bak pahalıyı görsün önce sonra diğerlerini ucuz diye hemen aldırır
Geçmiş olsun canım iyimisin şimdi ?
heheheheh Aşkolsuun burası bi nevi benim sayfam sayılır unuttun muu
unuturmuyum yahu, aşkımız burada başladı bizim
Hahahhah hiç güleceğim yoktuuu
İyi bakalımm sevindim düğün üstü dikkat et kendineÇok şükür daha iyiyim canım
Hoşgeldin, bayadır konuşamıyoruz nasılsın
O büstiyerlerden bende alacaktım son anda almadım kestiremedim nasıl duracağını bakarsın gelir
İyi taktik bak pahalıyı görsün önce sonra diğerlerini ucuz diye hemen aldırır
Geçmiş olsun canım iyimisin şimdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?