Benimde iş çok yoğundu toparladım biraz geldim hemençok fenasın :)
galiba benimde uykum var ama işte çok oyüzden uyuyamıyorum
Günaydın hoşgeldingünaydın kızlar :)
Kızzlar herkes çok sessiz bugün hayırdırr
Haha ay ne yapayım bilerek olmadı, alarm da delirtmeseymiş beni o zamançok fenasın :)
yurtta öyleydik biz :) bir arkadaşım ozaman gülşenin şarkısı çok modaydı onu yapmış bide alarm sesi. 8 kişi kalıoz odada onun dışında herkes uyanıyor onda tık yokHaha ay ne yapayım bilerek olmadı, alarm da delirtmeseymiş beni o zaman
Hahah işte bunun 2 kişilik versiyonunu düşün anlarsın sen beniyurtta öyleydik biz :) bir arkadaşım ozaman gülşenin şarkısı çok modaydı onu yapmış bide alarm sesi. 8 kişi kalıoz odada onun dışında herkes uyanıyor onda tık yokartık yastıklar havada uçuşuyordu yeter uyan kapat şunu die
Bence hepimizi uyku vurdu kuzuÖyle hissediyoruum
Ay deme öyle amaaaUykuya harcayacak zamanımız yok kızlar kendinize gelin
hihihi :) bazıları hak ediyor işteHahah işte bunun 2 kişilik versiyonunu düşün anlarsın sen beniBir de öyle bi üstüne alınmadı ki ki alarmı uyku sersemi herhalde ablasının telefonu bu diye aldım içeri götürdüm
Neyseki ev telefonu çalmış da işe gidebilmiş
ayy keşke vaktim olsaydı ne iyi olurduUykuya harcayacak zamanımız yok kızlar kendinize gelin
Off benim de. Hatta uyukladım burda ve şuan yüzümdeki iz geçmiyo
Sabah da arkadaşımın susmayan alarmıyla baş edemeyince başka odaya götürmüştüm telefonu, sessize de almışım. Uyku sersemi kapayamadım daAy o da geç kalmış. 10 da gitti işe çok fena oldu haha
bayramda uyurum diye hayal ediyorumçok fenasın :)
galiba benimde uykum var ama işte çok oyüzden uyuyamıyorum
Ay deme öyle amaaa
Uyku benim içim çok mühim , onsuz ben bir hiçim
hihihi :) bazıları hak ediyor işte
ayy keşke vaktim olsaydı ne iyi olurdu
bayramda uyyumak yokbayramda uyurum diye hayal ediyorum
her işi bayrama bıraktığım gibi onuda bayrama bıraktım canımHAha benim içinde öyle kuzum malesef
Sendemi yoğunsun kuzu bende öyle valla sen nikah şekerlerine başladın mı ?
ayy çok güzel bi konuya değindin kolonyayı nerden alıcam ben yaaHAha benim içinde öyle kuzum malesef
Sendemi yoğunsun kuzu bende öyle valla sen nikah şekerlerine başladın mı ?
Oooo 25 mi varmış bayabayramda uyyumak yoktatiller biizm için en önemli günler kuzu :) 25 gün kaldı bilmem bişi ifade ediyormu
kızzz zaten bayram sonunda 20 kalmış olucak aman yarabbi çok azzzOooo 25 mi varmış baya
Yetişecekmi hepsi bayramda akşamları yapmaya başlasan aslında ?her işi bayrama bıraktığım gibi onuda bayrama bıraktım canım
ayy çok güzel bi konuya değindin kolonyayı nerden alıcam ben yaa
kızzz zaten bayram sonunda 20 kalmış olucak aman yarabbi çok azzz
neresinde canım tarif edermisin ?Yetişecekmi hepsi bayramda akşamları yapmaya başlasan aslında ?
Kemeraltında var kuzu ben ordan alıcam
Canım yer olarak bilmiyorum ama gezerken gördüğümü hatırlıyorum eminim olduğuna yani senden önce gidersem mutlaka tarif ederim ama gidip gezicem bendeneresinde canım tarif edermisin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?