- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
analdım canım ben gecen hafta hiç denk gelmedim bakıniim olmassa bidahaCanım yer olarak bilmiyorum ama gezerken gördüğümü hatırlıyorum eminim olduğuna yani senden önce gidersem mutlaka tarif ederim ama gidip gezicem bende
oruçtan dolayı akşamları halim kalmıyor canım. bayramda yetişmicek bende farkındayımYetişecekmi hepsi bayramda akşamları yapmaya başlasan aslında ?
Kemeraltında var kuzu ben ordan alıcam
güzel şeyler konuşalım
Alalh allah bende bir iki yerde gördüm ama hiç hatırlamıyorum nerdeydianaldım canım ben gecen hafta hiç denk gelmedim bakıniim olmassa bidaha
oruçtan dolayı akşamları halim kalmıyor canım. bayramda yetişmicek bende farkındayımherşeyi bayrama bırakıyorum ama ondan sonra akşamları yaparım ara ara. kurabiyeleri 2 akşamda hallederim zaten süslemesi kalır onuda evdekiler yardım eder çabuk biter diye düşünüyorum bakaalım kına şişeleri yapıcam kına arıyorum bulmaıyorum. eminönünden almadım akıllı kafa. evin orada sordum 30 tl dedi kilosuna
kuzu kendine gel
oruçtan dolayı akşamları halim kalmıyor canım. bayramda yetişmicek bende farkındayımherşeyi bayrama bırakıyorum ama ondan sonra akşamları yaparım ara ara. kurabiyeleri 2 akşamda hallederim zaten süslemesi kalır onuda evdekiler yardım eder çabuk biter diye düşünüyorum bakaalım kına şişeleri yapıcam kına arıyorum bulmaıyorum. eminönünden almadım akıllı kafa. evin orada sordum 30 tl dedi kilosuna
kuzu kendine gel
bu akşam gelinlik provam var kadiköye gitmişken bir bakarım olmadı.Alalh allah bende bir iki yerde gördüm ama hiç hatırlamıyorum nerdeydi
Evdekilerinde yardımıyla halledersin canım ya bayramdan sonrada akşamları yaparsın dediğin gibi. Keşke alsaydın kınayı eminönünden dışardaki aktarlarda pahalı oluyor
aaa hadi bi eksik daha gitti nasıl bişey aldın canmkızlar dün migrostan ütü masasınıda aldım :)
bu akşam gelinlik provam var kadiköye gitmişken bir bakarım olmadı.
kızlar dün migrostan ütü masasınıda aldım :)
aaa hadi bi eksik daha gitti nasıl bişey aldın canm
ütü masası albümde kızlar. 70 küsürlü bişimiş moneyclub kartına indirimde şuan 45 tl den aldım.Son provamı canım artık ?
Nasıl birşey aldın ? Birde zigon sehpalara bakarım ben yakın demiştin bakabildinmi canım ona
canım gelinlikte son heralde tam bilmiyorum akşam görücez bakalım :)Son provamı canım artık ?
Nasıl birşey aldın ? Birde zigon sehpalara bakarım ben yakın demiştin bakabildinmi canım ona
Güle güle kullan çok tatlı renkleri. Bende öbür ay alırım herhalde onu daha güzel birşey bulmazsamcanım gelinlikte son heralde tam bilmiyorum akşam görücez bakalım :)
saol canım :) boyutunuda sevdim bunun. bazıları çok büyük çünkü koyacak yer sıkıntılıGüle güle kullan çok tatlı renkleri. Bende öbür ay alırım herhalde onu daha güzel birşey bulmazsam
Evler küçük olunca sıkıntı oluyor evet. Kazanlı ütü için farklımı almak gerekiyor acaba bak o geldi şimdi aklımasaol canım :) boyutunuda sevdim bunun. bazıları çok büyük çünkü koyacak yer sıkıntılı
yoo bilidğim kadarıyla bu ütü konulan yere koyabiliyorsun. arkadaşımda var öyle kullanıyorduEvler küçük olunca sıkıntı oluyor evet. Kazanlı ütü için farklımı almak gerekiyor acaba bak o geldi şimdi aklıma
hee iyi bari bu ütüler kocaman ya korktum bir anyoo bilidğim kadarıyla bu ütü konulan yere koyabiliyorsun. arkadaşımda var öyle kullanıyordu
ölçüsüne bakmak lazım tabi kuzu mesela benim aldığım 40cm miş hani orda duramayacak bi boyuttaysa ütün daha genişini alman lazım sanırımhee iyi bari bu ütüler kocaman ya korktum bir an
hayırlısı olsun canım :) yinede fazla zaman yok hızlı olmalısınNikah günümüzü erteledik artık ekim gelini olucam inşaAllah 24 Ekim Cumartesine gün aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?