2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Sağol kuzucum

Gelin çiçeğini kendim yapmaktan vazgeçtim kızlar instagramda falan varmı bildiğiniz satıcı ?

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 2006 da başlayan ve 10. Yılına giden bir ilişkim var benimde. 2014 20 eylülde sözlendik kısmetse 20 eylül 2015 de nişanımız var her detayı kendim tasarladım söz için yaptıklarıma herkes bayıldı fikir olsun diyenlere atabilirim resim şimdide nişan için çok güzel şeyler hazırlıyorum sanırım bankacı değilde organizatör olmalıymışım nişan için el çiçeğimide instagramda çok uyguns alıp kendim daha düzgün bir hale getirdim son olarak kurdela ile sarıcam bir yere fiyat sordum kargo dahil 170 dedi hiç değmez

Günaydın kızlar, akşam çok gerildim bir anda çıktım öyle ama nişanlım rahatlattı beni. servisi arayıp konuşmuş henüz sonuç yok ama beklemedeyiz.

hoşgeldin aramıza. Allah tamamına erdirsin inş. ve tabikide fotoları görmek isteriz

Günaydın kızlar, akşam çok gerildim bir anda çıktım öyle ama nişanlım rahatlattı beni. servisi arayıp konuşmuş henüz sonuç yok ama beklemedeyiz.
Sıkma canını kuzu bi şekilde çözülür.. bizimde dün buzdolabı gelmiş darısı fırının başına

Hoşgeldin hayırlı olsun :)

acayip uykum var benim
Off benim de. Hatta uyukladım burda ve şuan yüzümdeki iz geçmiyo
Sabah da arkadaşımın susmayan alarmıyla baş edemeyince başka odaya götürmüştüm telefonu, sessize de almışım. Uyku sersemi kapayamadım da Ay o da geç kalmış. 10 da gitti işe çok fena oldu haha

çok fenasın :)
Kızzlar herkes çok sessiz bugün hayırdırr
acayip uykum var benim
galiba benimde uykum var ama işte çok oyüzden uyuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…