Sağol kuzucumO nasıl iş yaaaa. Asıl böyle durumlarda servis açmazsa sıkıntı yaşanıyor yanii. Ne demekmiş o. Canını sıkma kuzu onların başka seçenekleri yok değiştirmek zorundalar yani . Sinir bozmaktan başka bişey bildikleri yok zaten bu firmaların.
Hadi gözün aydın kuzuuu :)
hoşgeldin aramıza. Allah tamamına erdirsin inş. ve tabikide fotoları görmek isterizMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 2006 da başlayan ve 10. Yılına giden bir ilişkim var benimde. 2014 20 eylülde sözlendik kısmetse 20 eylül 2015 de nişanımız var her detayı kendim tasarladım söz için yaptıklarıma herkes bayıldı fikir olsun diyenlere atabilirim resim şimdide nişan için çok güzel şeyler hazırlıyorum sanırım bankacı değilde organizatör olmalıymışımnişan için el çiçeğimide instagramda çok uyguns alıp kendim daha düzgün bir hale getirdim son olarak kurdela ile sarıcam bir yere fiyat sordum kargo dahil 170 dedi hiç değmez
Sıkma canını kuzu bi şekilde çözülür.. bizimde dün buzdolabı gelmiş darısı fırının başınaGünaydın kızlar, akşam çok gerildim bir anda çıktım öyle ama nişanlım rahatlattı beni. servisi arayıp konuşmuş henüz sonuç yok ama beklemedeyiz.
gözün aydın seninde canım açtırsaydın sendeSıkma canını kuzu bi şekilde çözülür.. bizimde dün buzdolabı gelmiş darısı fırının başına
Açtırıp denetmiş nişanlım canımgözün aydın seninde canım açtırsaydın sende
Hoşgeldin hayırlı olsun :)Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım bende 2006 da başlayan ve 10. Yılına giden bir ilişkim var benimde. 2014 20 eylülde sözlendik kısmetse 20 eylül 2015 de nişanımız var her detayı kendim tasarladım söz için yaptıklarıma herkes bayıldı fikir olsun diyenlere atabilirim resim şimdide nişan için çok güzel şeyler hazırlıyorum sanırım bankacı değilde organizatör olmalıymışımnişan için el çiçeğimide instagramda çok uyguns alıp kendim daha düzgün bir hale getirdim son olarak kurdela ile sarıcam bir yere fiyat sordum kargo dahil 170 dedi hiç değmez
iyi yapmış :)Açtırıp denetmiş nişanlım canım
acayip uykum var benimbugün çokmu sessiziz ne :)
Off benim de. Hatta uyukladım burda ve şuan yüzümdeki iz geçmiyoacayip uykum var benim
çok fenasın :)Off benim de. Hatta uyukladım burda ve şuan yüzümdeki iz geçmiyo
Sabah da arkadaşımın susmayan alarmıyla baş edemeyince başka odaya götürmüştüm telefonu, sessize de almışım. Uyku sersemi kapayamadım daAy o da geç kalmış. 10 da gitti işe çok fena oldu haha
Kızzlar herkes çok sessiz bugün hayırdırr
galiba benimde uykum var ama işte çok oyüzden uyuyamıyorumacayip uykum var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?