süpermiş kuzu :)Ay kuzu burdaki bi avmnin Karaca mağazasından aldı. Ama son bir tane kalmış bir de kutusu da yokmuş o yüzden o fiyata indirmişler. Ben de kutuyu napıcaz çöpe atıcam zaten al madem dedim aldık gitti
Hahah ben de gayet iştahlıyım ya tehlikeliyiz yanibencede yoksa etrafta rahat bırakmıycak gibi görünüyo.bana görede değil çok iştahlıyım maşallah.nişanlımdan fazla yiyorum.onun kilo alması benim zayıflamam gerek.
Nasl yaniiii nerden aldıı
ama hangi balık kuzu zarganada bir balık biliyorsun dimi :) sen takma kimseyi kime ne yahu senin kilondan
Evet valla şaşırdım. Onun şansına denk geldi resmen. Çünkü ben ona süpürgeyi gösterdim işte senle konuştuktan sonra falan. 600e alıcaktık netten. O gün gitmiş avm ye onu görmüş. Bi de son çıkanı varmış aynı şekilde 1200 yerine 420 liraymış. Onu alıcaktı ama kutusu yok falan diye içi rahat etmemiş ben al dememe rağmen almamış deliinanmiyorum ya çok iyi denk gelmiş evet napıcaksın ki kutusunu iyi yapmışsın çok çok karlı olmuş alışveriş
VAlla süper oldu ablam içinsüpermiş kuzu :)
hahha boşver kim ne derse desin nişanlın ve sen kendinden memnunsan kimseye laf düşmez ki gerçekten kilon yok.aşırı bi kilom yok da işte söylüyolar.herkes önce kendine baksa halbuki dimibi fok değilim de somon mu desem çipura mı desem öyle bişey işte
Şans işte kuzu iyiki kutuları yokmuş ya diğeri de çok çok ucuzmuş ama kısmetinde bu varmış güle güle kullan tekrarEvet valla şaşırdım. Onun şansına denk geldi resmen. Çünkü ben ona süpürgeyi gösterdim işte senle konuştuktan sonra falan. 600e alıcaktık netten. O gün gitmiş avm ye onu görmüş. Bi de son çıkanı varmış aynı şekilde 1200 yerine 420 liraymış. Onu alıcaktı ama kutusu yok falan diye içi rahat etmemiş ben al dememe rağmen almamış deli
Sonra dedim kutuyu zaten çıkarıp atıcam ben napim diye, ikinci gidişinde de bu kalmış bunu aldı.
VAlla süper oldu ablam içinBen alacak olsam denk gelmezdi kesin. Zaten pek gittiğim bi avm de değil. Onun şansıymış resmen :)
Aynen öyle kuzu :) Teşekkür ederimm :)Şans işte kuzu iyiki kutuları yokmuş ya diğeri de çok çok ucuzmuş ama kısmetinde bu varmış güle güle kullan tekrar
Hahah ben de gayet iştahlıyım ya tehlikeliyiz yaniGerçi yıllardır aynı görüntüdeyim hemen hemen. Bir göbek var işte yakamı bırakmayan Biz de ikimiz de aynı durumdayız ya. Onun da şuan olduğu gibi kalması lazım. Ben de göbek gitse daha iyi olucam ama zor
hahha boşver kim ne derse desin nişanlın ve sen kendinden memnunsan kimseye laf düşmez ki gerçekten kilon yok.
Şans işte kuzu iyiki kutuları yokmuş ya diğeri de çok çok ucuzmuş ama kısmetinde bu varmış güle güle kullan tekrar
Ben de de öyle iştee aslında aldım mesela ve dediğin gibi 4 kilo falan . Ama insanlar fark etmiyo. Tabii beni rahatsız ediyo gerçeği de bildiğimden :)bende söz olcağı zaman vermiştim biraz.fotoğraflarımı gösteriyorum nişanlım aynısın bi fark yok diyo.az da değil en az 5 kilo fark var.hatta buraya da koymuştum verince diyet topiğindekiler için.kimse farkı anlayamıyo tabifark ediliyo etmesine de aşırı değil.en az 5 kilo vermem lazım bi de 2 kilo falan hiç ama hiç belli olmuyo. nişanlımda güya balık etli çok seviyodu ama kilo almaya meyilli olduğumdan mı etraftaki yorumlardan mı bilemiyorum kilo vermemi istiyo gibi.işin en kötüsü de bu
süper kuzu benimde yeni aldığım halı verilecekmiş bugün kargoya. biraz öncede şu ocak için servisle konuştum ay çileden çıktım resmen. nakliyedekilere açtırmayıp servistekilere açtıdığım için ürün değiştirilmesi kabul edilmiyormuş tamir onayı veriyorlarmış bende saydım ağzıma geleni. çok sinir oldum. valla şu mübarek günde mahvettiler beni boynum sırrtım gerildi bi anda yabanyo setimi kargoya vermişler kızlarr
gözün aydın canım :)banyo setimi kargoya vermişler kızlarr
yokkk artık iyide kendileri diyolar servis açıcak bilmem ne diyo saçmalıksüper kuzu benimde yeni aldığım halı verilecekmiş bugün kargoya. biraz öncede şu ocak için servisle konuştum ay çileden çıktım resmen. nakliyedekilere açtırmayıp servistekilere açtıdığım için ürün değiştirilmesi kabul edilmiyormuş tamir onayı veriyorlarmış bende saydım ağzıma geleni. çok sinir oldum. valla şu mübarek günde mahvettiler beni boynum sırrtım gerildi bi anda ya
valla kuzu ben hiç bişi anlamadım. bize teslim ettiklerinde sevk irsaliyesinin altında iki seçenek vardı. biri nakliyeye açtırdım açık şekilde teslim aldım diye. ikiniciside kapalı teslim aldım servisin açmasını istiyorum diye. ben ikinicisini işaretleyip aldım. hanım efendi şimdi diyor o şekilde aldığım için sorumluluk bendeymiş. varmı böyle bişi. diyor siz almışsınız hasarı kabul ettiniz anlamına geliyor. oyüzden tamir olur sadece. dedim ozaman oraya o ibareyi koymucaksın adamlarınızda doğru düzgün bilgi verecek. ben yeni ev döşüyorum birsürü para saymışım almışım kıytırıktan bi ocak için bana bununla gelmeyin dedim. o ürün tamir edilmeyecek değişecek daha fazla uzatmayın kapatın dedim. tamam ben arkadaşlarla bi konuayım dönüş yapıcam size dedi. bakalım nasıl dönecekleryokkk artık iyide kendileri diyolar servis açıcak bilmem ne diyo saçmalık
Çok saçma ya kapalı aldığn ürünün hasarını nasıl görüp kabul edeceksin ozaman sana bilgi vereceklerdi bir sorun olursa sorumluluk sizin oluyor bu seçenekte diye. Peşini bırakma kuzu değiştirsinler.süper kuzu benimde yeni aldığım halı verilecekmiş bugün kargoya. biraz öncede şu ocak için servisle konuştum ay çileden çıktım resmen. nakliyedekilere açtırmayıp servistekilere açtıdığım için ürün değiştirilmesi kabul edilmiyormuş tamir onayı veriyorlarmış bende saydım ağzıma geleni. çok sinir oldum. valla şu mübarek günde mahvettiler beni boynum sırrtım gerildi bi anda ya
gözün aydın canım :)
dedim bana böyle bir bilgi verilmedi. diyor sözlü olanlara bişi diyemiyorum ama elimizde yazılı evrak var. dedim ozaman o seçeneği neden koyuyorsun onu oraya koyarsan benim düşündüğüm anlam çıkar diyorum. cevabı çeyiz için alanlar içinmiş. ee dedim aynı şey bende çeyiz için aldım. sonuçta açılmadan garantisi başlamıyor öyle değilmi ozmaan o ürün hala sizin sorumluluğunuzda dedim. kişisel görüşleiri paylaşamıyorum tabi sizinle ama prosedür böyle dedi ondan sonra iyice dellendim zaten o ürün değişecek başka şeyle gelmeyin dedim.Çok saçma ya kapalı aldığn ürünün hasarını nasıl görüp kabul edeceksin ozaman sana bilgi vereceklerdi bir sorun olursa sorumluluk sizin oluyor bu seçenekte diye. Peşini bırakma kuzu değiştirsinler.
Sağol canım bir an vermicekler diye çok korkmuştum
Saçmalıktan başka birşey değil işte kullanmadığın şeyin hasarını neden kabul edesin. Neyse sıkma canını daha fazla değiştirirler kuzu sen net ol yeterdedim bana böyle bir bilgi verilmedi. diyor sözlü olanlara bişi diyemiyorum ama elimizde yazılı evrak var. dedim ozaman o seçeneği neden koyuyorsun onu oraya koyarsan benim düşündüğüm anlam çıkar diyorum. cevabı çeyiz için alanlar içinmiş. ee dedim aynı şey bende çeyiz için aldım. sonuçta açılmadan garantisi başlamıyor öyle değilmi ozmaan o ürün hala sizin sorumluluğunuzda dedim. kişisel görüşleiri paylaşamıyorum tabi sizinle ama prosedür böyle dedi ondan sonra iyice dellendim zaten o ürün değişecek başka şeyle gelmeyin dedim.
ay inş çok gerildim şuanSaçmalıktan başka birşey değil işte kullanmadığın şeyin hasarını neden kabul edesin. Neyse sıkma canını daha fazla değiştirirler kuzu sen net ol yeter
aaa olcak iş mi canım haklısın valla yazmasaymışlar, daha hiç kullanmadığın ocağın hasarını neden kabul edesin ki töbe töbevalla kuzu ben hiç bişi anlamadım. bize teslim ettiklerinde sevk irsaliyesinin altında iki seçenek vardı. biri nakliyeye açtırdım açık şekilde teslim aldım diye. ikiniciside kapalı teslim aldım servisin açmasını istiyorum diye. ben ikinicisini işaretleyip aldım. hanım efendi şimdi diyor o şekilde aldığım için sorumluluk bendeymiş. varmı böyle bişi. diyor siz almışsınız hasarı kabul ettiniz anlamına geliyor. oyüzden tamir olur sadece. dedim ozaman oraya o ibareyi koymucaksın adamlarınızda doğru düzgün bilgi verecek. ben yeni ev döşüyorum birsürü para saymışım almışım kıytırıktan bi ocak için bana bununla gelmeyin dedim. o ürün tamir edilmeyecek değişecek daha fazla uzatmayın kapatın dedim. tamam ben arkadaşlarla bi konuayım dönüş yapıcam size dedi. bakalım nasıl dönecekler
O nasıl iş yaaaa. Asıl böyle durumlarda servis açmazsa sıkıntı yaşanıyor yanii. Ne demekmiş o. Canını sıkma kuzu onların başka seçenekleri yok değiştirmek zorundalar yani . Sinir bozmaktan başka bişey bildikleri yok zaten bu firmaların.valla kuzu ben hiç bişi anlamadım. bize teslim ettiklerinde sevk irsaliyesinin altında iki seçenek vardı. biri nakliyeye açtırdım açık şekilde teslim aldım diye. ikiniciside kapalı teslim aldım servisin açmasını istiyorum diye. ben ikinicisini işaretleyip aldım. hanım efendi şimdi diyor o şekilde aldığım için sorumluluk bendeymiş. varmı böyle bişi. diyor siz almışsınız hasarı kabul ettiniz anlamına geliyor. oyüzden tamir olur sadece. dedim ozaman oraya o ibareyi koymucaksın adamlarınızda doğru düzgün bilgi verecek. ben yeni ev döşüyorum birsürü para saymışım almışım kıytırıktan bi ocak için bana bununla gelmeyin dedim. o ürün tamir edilmeyecek değişecek daha fazla uzatmayın kapatın dedim. tamam ben arkadaşlarla bi konuayım dönüş yapıcam size dedi. bakalım nasıl dönecekler
Hadi gözün aydın kuzuuu :)Sağol canım bir an vermicekler diye çok korkmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?