2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

hahaha kuzu birde o 4 günde nişanlım nöbetçi kalacağı günde olabilir aama bendeki özgüvene bak hala bayramda diyorum şu ne kadar tuttu kısmını bende merak ettim :)

en sevmediğim durum ya , nöbetçi kalmak umarım nöbet teğet geçer sizi

sorumun cevabını bende merak ediyorum

600 liracık kuzu

iyimiş ya , ben gözümde büyütmüşüm
canım bence büyütmeliyiz çünkü indirim sayesinde o fiyata almıştır yoksa zor gibi
nasıl bi kampanyaymış o bende bakım hemen

nasıl bi kampanyaymış o bende bakım hemen
Kuzu ya açıkçası yüzde kaçtı tam hatırlamıyorum ama biz orda bi smokin beğenmiştik . Onu hesaplattık 700 e geliyo. Hatta smokin +gömlek+papyon+kuşak+ayakkabı 1000 tutacaktı. Kampanya bayrama kadardı diye biliyorum. İnşallah bedenler tükenmemiştir bayadır var çünkü.

Rica ederim bayan, her daim ..hatırlatmak bizim işimiz
O kampanya nasıl birşeymiş

nişanda bakmıştık biz ozmanada hepsi 1000 tl tutmuştu bi fark yok ozaman şuan

Yukarıda bellirttiğim gibi kuzu :) Yüzde kaç indirim vardı hatırlamıyorum amaa beğendiğimiz smokin bu indirimle 700 e gelecekti. Ve hatta smokin +gömlek+papyon+kuşak+ayakkabı 1000 liraya gelecekti :)

anladım canım , bayram dönüşüne kalacak benim bu durumda

alın kuzu,bizde indirimide bi tanıdık sayesinde öğrendik beden falan ayırmıştı saolsun

Direk konnuya dalayım bende henüz damatlık almadık bizde 1000 lira falan tutar diye düşünüyoruz

Merhaba herkese,
Bende Eylül gelini olucam kısmetse :)
Siz oldukça uyguna almışsınız bizde geçen hafta smokini Damat'tan aldık 1200 tl tuttu.

hayırlı olsun canım çok sevindim neler yapıyosunnn :)
Söz elbisemi aldım, nişan için kolonya şişelerimin de siparişini verdim. Hazırlıklara asıl bayram sonrası başlayacağız. Nişan kendi bahçemizde olacak, organizasyon tutacağız, o da hallolmak üzere.. Yemekli olacak. Toplamda 90 kişi olacak. Sadece çok çok yakın akrabaları çağırdık. Daha yapacak çooooook şey var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…