- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
hahahakuzu birde o 4 günde nişanlım nöbetçi kalacağı günde olabilir aama bendeki özgüvene bak hala bayramda diyorum şu ne kadar tuttu kısmını bende merak ettim :)
Biz daha bakmadık, önümüzdeki ay bütçe ayırdım ona :) ne kadar tuttu sorması ayıp(bu lafı da hiç anlamam )
Konuya yine ortasından dalıcam ama..600 liracık kuzu
600 liracık kuzu
canım bence büyütmeliyiz çünkü indirim sayesinde o fiyata almıştır yoksa zor gibiiyimiş ya , ben gözümde büyütmüşüm
nasıl bi kampanyaymış o bende bakım hemenKonuya yine ortasından dalıcam ama..Bir derdi daha hatırlatan greenandblue ya teşekkür ettikten sınra seni tebrik ediyorum kuzu. Yani gayet iyi bir fiyata alınmış bence. Bizde kaçırmadıysak yarın sarardaki kampanyayla halledicez o işi i,nşallah
Kuzu ya açıkçası yüzde kaçtı tam hatırlamıyorum ama biz orda bi smokin beğenmiştik . Onu hesaplattık 700 e geliyo. Hatta smokin +gömlek+papyon+kuşak+ayakkabı 1000 tutacaktı. Kampanya bayrama kadardı diye biliyorum. İnşallah bedenler tükenmemiştir bayadır var çünkü.nasıl bi kampanyaymış o bende bakım hemen
Konuya yine ortasından dalıcam ama..Bir derdi daha hatırlatan greenandblue ya teşekkür ettikten sınra seni tebrik ediyorum kuzu. Yani gayet iyi bir fiyata alınmış bence. Bizde kaçırmadıysak yarın sarardaki kampanyayla halledicez o işi i,nşallah
Yukarıda bellirttiğim gibi kuzu :) Yüzde kaç indirim vardı hatırlamıyorum amaa beğendiğimiz smokin bu indirimle 700 e gelecekti. Ve hatta smokin +gömlek+papyon+kuşak+ayakkabı 1000 liraya gelecekti :)Rica ederim bayan, her daim ..hatırlatmak bizim işimiz
O kampanya nasıl birşeymiş
nişanda bakmıştık biz ozmanada hepsi 1000 tl tutmuştu bi fark yok ozaman şuanKuzu ya açıkçası yüzde kaçtı tam hatırlamıyorum ama biz orda bi smokin beğenmiştik . Onu hesaplattık 700 e geliyo. Hatta smokin +gömlek+papyon+kuşak+ayakkabı 1000 tutacaktı. Kampanya bayrama kadardı diye biliyorum. İnşallah bedenler tükenmemiştir bayadır var çünkü.
Yukarıda bellirttiğim gibi kuzu :) Yüzde kaç indirim vardı hatırlamıyorum amaa beğendiğimiz smokin bu indirimle 700 e gelecekti. Ve hatta smokin +gömlek+papyon+kuşak+ayakkabı 1000 liraya gelecekti :)
alın kuzu,bizde indirimide bi tanıdık sayesinde öğrendik beden falan ayırmıştı saolsunKonuya yine ortasından dalıcam ama..Bir derdi daha hatırlatan greenandblue ya teşekkür ettikten sınra seni tebrik ediyorum kuzu. Yani gayet iyi bir fiyata alınmış bence. Bizde kaçırmadıysak yarın sarardaki kampanyayla halledicez o işi i,nşallah
indirim hala devam ediyosa bakın canım 1200 liraydı etiket fiyatı çok uygun olduDirek konnuya dalayım bende henüz damatlık almadık bizde 1000 lira falan tutar diye düşünüyoruz
hoşgeldin hayırlısı olsunMerhaba herkese,
Bende Eylül gelini olucam kısmetse :)
Siz oldukça uyguna almışsınız bizde geçen hafta smokini Damat'tan aldık 1200 tl tuttu.
hayırlı olsun canım çok sevindim neler yapıyosunnn :)Selam kızlar, nişan tarihim belli oldu benim de, hazırlıklara başladım :) Nasipse 16 Ağustosta, öncesinde bir gün de isteme olacak ama onun tarihi belli değil henüz..
Söz elbisemi aldım, nişan için kolonya şişelerimin de siparişini verdim. Hazırlıklara asıl bayram sonrası başlayacağız. Nişan kendi bahçemizde olacak, organizasyon tutacağız, o da hallolmak üzere.. Yemekli olacak. Toplamda 90 kişi olacak. Sadece çok çok yakın akrabaları çağırdık. Daha yapacak çooooook şey var :)hayırlı olsun canım çok sevindim neler yapıyosunnn :)
bizimki buna benziyo kaç saattir arıyorum en yakın bu geldi ama yelek yok :) https://www.google.com.tr/search?q=mavi+damatlık&sa=X&biw=988&bih=588&tbm=isch&imgil=8DJgIdYqEc1W9M%3A%3BplWH1boAqXsz-M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.trendus.com%252Fsezonun-damatlik-modasi%252F21588&source=iu&pf=m&fir=8DJgIdYqEc1W9M%3A%2CplWH1boAqXsz-M%2C_&usg=__fthYd5Nl2qg2JRYDwLY0m_08pXg=&ved=0CCsQyjdqFQoTCImbjvTW2sYCFcqzcgodIxgHxw&ei=FAilVYnBAcrnygOjsJy4DA#tbm=isch&q=mavi+yakası+siyah+damatlık&imgrc=Ce-1Pgp0kw8kqM:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?