evvet diğerlerini beklimmi paylaşımmı azcık heyecan yapımgelinlikkkk miiiiii ?
tabikide paylaşevvet diğerlerini beklimmi paylaşımmı azcık heyecan yapım
kuzu çeyize alınan taze ürünler albümde gelinlikte birazdan geliyortabikide paylaş
aa perdeyi görmemiştim ne güzelmiş güle güle kullan :)kuzu çeyize alınan taze ürünler albümde gelinlikte birazdan geliyor
teşekkür ederim canım :) ona bayadır karar vermiştim almak kalmıştı dün saolsun nişanlım almış :) ay birde geçenlerde sorduğum baharatlığı almış dur bak aklıma geldi onuda koyum albümeaa perdeyi görmemiştim ne güzelmiş güle güle kullan :)
teşekkür ederim canım :) ona bayadır karar vermiştim almak kalmıştı dün saolsun nişanlım almış :) ay birde geçenlerde sorduğum baharatlığı almış dur bak aklıma geldi onuda koyum albüme
gelinliğide koyy artık yeter bu kadar heycan bak
bu baharatlığı konuşmuştuk burda hatırladım :) güle güle kullan , bak giderim kalırsın öylehihihi geliyorrr
evet canım. nişanlıma göstermiştim nasıl diye dün gititğinde bunuda almış.bu baharatlığı konuşmuştuk burda hatırladım :) güle güle kullan , bak giderim kalırsın öyle
sağol tatlımm sen naptın evlendinmiii :)hayırlı olsunn
kuzu çeyize alınan taze ürünler albümde gelinlikte birazdan geliyor
teşekkür ederim çok içime sindi çok şükür :) 10 gün sonrada teslim alıyorum kısmetsegelinliğin çok güzel olmuş canım, çok yakışmış.mutlulukla giy inşallah :)
güle güle kullan canım çok şirinler :)fotoğrafları attım albüme kızlar.mutfak şefini alınca 100 tl çek verdiler.kaseleri,çerezliği,kupayı ve kahvaltılığı o çekle aldım
teşekkür ederim çok içime sindi çok şükür :) 10 gün sonrada teslim alıyorum kısmetse
teşekkürler kızlarrrr bende çok mutlu oldum :) darısı başınızaÇok güzel olmuş ya, gerçekten çok yakışmış maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?