- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
aa çok güzel olur bahçede nişan iyi düşünmüşssünüz :) elbisen nasıl ?Söz elbisemi aldım, nişan için kolonya şişelerimin de siparişini verdim. Hazırlıklara asıl bayram sonrası başlayacağız. Nişan kendi bahçemizde olacak, organizasyon tutacağız, o da hallolmak üzere.. Yemekli olacak. Toplamda 90 kişi olacak. Sadece çok çok yakın akrabaları çağırdık. Daha yapacak çooooook şey var :)
Teşekkür ederim :) güzel günlerde giyin :) hazırlıklar ne durumda hangi şehirdesin ?hoşbuldum :) çok şık iyi günlerde giysin (ki hayatının en güzel gününde giyicek :) ) bizim aldığımızda aynı bu şekilde şal yaka ama siyah tamamen gömleği beyaz sadece.
Selam hoşgeldin bende eylül geliniyim hayırlısı olsunMerhaba herkese,
Bende Eylül gelini olucam kısmetse :)
Siz oldukça uyguna almışsınız bizde geçen hafta smokini Damat'tan aldık 1200 tl tuttu.
Selam kızlar, nişan tarihim belli oldu benim de, hazırlıklara başladım :) Nasipse 16 Ağustosta, öncesinde bir gün de isteme olacak ama onun tarihi belli değil henüz..
indirim hala devam ediyosa bakın canım 1200 liraydı etiket fiyatı çok uygun oldu
Çok şıkmış canım güle güle giysin enişte beybizimki buna benziyo kaç saattir arıyorum en yakın bu geldi ama yelek yok :) https://www.google.com.tr/search?q=mavi+damatlık&sa=X&biw=988&bih=588&tbm=isch&imgil=8DJgIdYqEc1W9M%3A%3BplWH1boAqXsz-M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.trendus.com%252Fsezonun-damatlik-modasi%252F21588&source=iu&pf=m&fir=8DJgIdYqEc1W9M%3A%2CplWH1boAqXsz-M%2C_&usg=__fthYd5Nl2qg2JRYDwLY0m_08pXg=&ved=0CCsQyjdqFQoTCImbjvTW2sYCFcqzcgodIxgHxw&ei=FAilVYnBAcrnygOjsJy4DA#tbm=isch&q=mavi+yakası+siyah+damatlık&imgrc=Ce-1Pgp0kw8kqM:
Evet bahçemiz çok güzel :) Mini havuzumuz falan var üzerinde yoncalar falan :) Fon müzikleri de ayarlayacağım sürekli çalacak. Elbisemi müsait bir zamanda giyer foto atarım. İstemede sadece kendi ailelerimiz olacağı için çok sade günlüğe yakın bir elbise seçtim.aa çok güzel olur bahçede nişan iyi düşünmüşssünüz :) elbisen nasıl ?
Teşekkür ederim :)Selam hoşgeldin bende eylül geliniyim hayırlısı olsun
Hayırlı olsun hazırlıklara başlamışsın tam gaz :)
Çok şıkmış canım güle güle giysin enişte beyBizde lacivert istiyorduk başta sonra nişanlımın çevresinde giyenler olunca vazgeçti şimdi bordo bakıcaz bulabiliriz inşallah istediğimiz gibi
Selam hoşgeldin bende eylül geliniyim hayırlısı olsun
Selam hoşgeldin bende eylül geliniyim hayırlısı olsun
Hayırlı olsun hazırlıklara başlamışsın tam gaz :)
Çok şıkmış canım güle güle giysin enişte beyBizde lacivert istiyorduk başta sonra nişanlımın çevresinde giyenler olunca vazgeçti şimdi bordo bakıcaz bulabiliriz inşallah istediğimiz gibi
aaa çok şirin güzel olucak o zaman :) tamam canım nişan elbisene karar verebildin miEvet bahçemiz çok güzel :) Mini havuzumuz falan var üzerinde yoncalar falan :) Fon müzikleri de ayarlayacağım sürekli çalacak. Elbisemi müsait bir zamanda giyer foto atarım. İstemede sadece kendi ailelerimiz olacağı için çok sade günlüğe yakın bir elbise seçtim.
Nişan elbisesine daha karar veremedim, açıkçası daha hiç araştırmadım çıkıp da, her şey çok ani oldu, 2 gün önce belli oldu nişan tarihi :)aaa çok şirin güzel olucak o zaman :) tamam canım nişan elbisene karar verebildin mi
Amin amin inşallahTeşekkürler :) hayırlı olsun hepimiz için inşallah mutlu mesut yuvalarımız olsun :)
teşekkür ederiz canım :) bizim aklımızdaki modele yakın bişey bulunca kaçırmadık bordoda değişik güzel denk gelmedim merak ettim bak :)
olsun halledilir kafanda bi kaç bişeyle gidersen hemen hallolur bence :)Nişan elbisesine daha karar veremedim, açıkçası daha hiç araştırmadım çıkıp da, her şey çok ani oldu, 2 gün önce belli oldu nişan tarihi :)
aminn kuzu, aaa bu da güzelmiş yakası siyah bununda böyle çok şık duruyo bencede :)Amin amin inşallah
İyi yapmışsınız çok uyguna halletmişsiniz ne güzel darısı başımıza
Böyle olacak inşallah kuzu
Eki Görüntüle 1583179
Evet sizinkinin sadece bordo olanı zatenaminn kuzu, aaa bu da güzelmiş yakası siyah bununda böyle çok şık duruyo bencede :)
evet :) yaa müzik işine taktım şu sıra bir müziğe bayıldım ama kimse çözememiş sanırımEvet sizinkinin sadece bordo olanı zaten
hayırlısı olsun çok sevindim senin adına :)Selam kızlar, nişan tarihim belli oldu benim de, hazırlıklara başladım :) Nasipse 16 Ağustosta, öncesinde bir gün de isteme olacak ama onun tarihi belli değil henüz..
bende bundan yada @blisss gösterdiği gibi düşünüyorum. nişanlım farketmez siyah düz olsun diyor ama mağazada giyince fikri değişecek bence :) herşeyde olduğu gibi bayramda hallederiz inş :) mutlulukla giysin enişte beyde :)bizimki buna benziyo kaç saattir arıyorum en yakın bu geldi ama yelek yok :) https://www.google.com.tr/search?q=mavi+damatlık&sa=X&biw=988&bih=588&tbm=isch&imgil=8DJgIdYqEc1W9M%3A%3BplWH1boAqXsz-M%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.trendus.com%252Fsezonun-damatlik-modasi%252F21588&source=iu&pf=m&fir=8DJgIdYqEc1W9M%3A%2CplWH1boAqXsz-M%2C_&usg=__fthYd5Nl2qg2JRYDwLY0m_08pXg=&ved=0CCsQyjdqFQoTCImbjvTW2sYCFcqzcgodIxgHxw&ei=FAilVYnBAcrnygOjsJy4DA#tbm=isch&q=mavi+yakası+siyah+damatlık&imgrc=Ce-1Pgp0kw8kqM:
Teşekkür ederim canım, bayram sonu seni merakla bekliciiizhayırlısı olsun çok sevindim senin adına :)
bende bundan yada @blisss gösterdiği gibi düşünüyorum. nişanlım farketmez siyah düz olsun diyor ama mağazada giyince fikri değişecek bence :) herşeyde olduğu gibi bayramda hallederiz inş :) mutlulukla giysin enişte beyde :)
gelinlikkkk miiiiii ?kızlarrrrrr hepiize günaydınnnçabuk gelin çabuk size çok önemli bir foto göstericiğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?