2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

aa çok güzel olur bahçede nişan iyi düşünmüşssünüz :) elbisen nasıl ?

Merhaba herkese,
Bende Eylül gelini olucam kısmetse :)
Siz oldukça uyguna almışsınız bizde geçen hafta smokini Damat'tan aldık 1200 tl tuttu.
Selam hoşgeldin bende eylül geliniyim hayırlısı olsun
Selam kızlar, nişan tarihim belli oldu benim de, hazırlıklara başladım :) Nasipse 16 Ağustosta, öncesinde bir gün de isteme olacak ama onun tarihi belli değil henüz..

Hayırlı olsun hazırlıklara başlamışsın tam gaz :)
indirim hala devam ediyosa bakın canım 1200 liraydı etiket fiyatı çok uygun oldu

Çok şıkmış canım güle güle giysin enişte bey Bizde lacivert istiyorduk başta sonra nişanlımın çevresinde giyenler olunca vazgeçti şimdi bordo bakıcaz bulabiliriz inşallah istediğimiz gibi

aa çok güzel olur bahçede nişan iyi düşünmüşssünüz :) elbisen nasıl ?
Evet bahçemiz çok güzel :) Mini havuzumuz falan var üzerinde yoncalar falan :) Fon müzikleri de ayarlayacağım sürekli çalacak. Elbisemi müsait bir zamanda giyer foto atarım. İstemede sadece kendi ailelerimiz olacağı için çok sade günlüğe yakın bir elbise seçtim.

Teşekkür ederim :)

teşekkür ederiz canım :) bizim aklımızdaki modele yakın bişey bulunca kaçırmadık bordoda değişik güzel denk gelmedim merak ettim bak :)

aaa çok şirin güzel olucak o zaman :) tamam canım nişan elbisene karar verebildin mi

Teşekkürler :) hayırlı olsun hepimiz için inşallah mutlu mesut yuvalarımız olsun :)
Amin amin inşallah
teşekkür ederiz canım :) bizim aklımızdaki modele yakın bişey bulunca kaçırmadık bordoda değişik güzel denk gelmedim merak ettim bak :)

İyi yapmışsınız çok uyguna halletmişsiniz ne güzel darısı başımıza

Böyle olacak inşallah kuzu

Selam kızlar, nişan tarihim belli oldu benim de, hazırlıklara başladım :) Nasipse 16 Ağustosta, öncesinde bir gün de isteme olacak ama onun tarihi belli değil henüz..
hayırlısı olsun çok sevindim senin adına :)
bende bundan yada @blisss gösterdiği gibi düşünüyorum. nişanlım farketmez siyah düz olsun diyor ama mağazada giyince fikri değişecek bence :) herşeyde olduğu gibi bayramda hallederiz inş :) mutlulukla giysin enişte beyde :)

Teşekkür ederim canım, bayram sonu seni merakla bekliciiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…