aldıkların çok şık canım çok beğendim hayırlı olsunfotoğrafları attım albüme kızlar.mutfak şefini alınca 100 tl çek verdiler.kaseleri,çerezliği,kupayı ve kahvaltılığı o çekle aldım
güle güle kullan canım çok şirinler :)
aldıkların çok şık canım çok beğendim hayırlı olsun
Kızlar günaydıınn
curlygirl bayıldım bayıldım nasıl güzel olmuşşş gelinliklerimizin üst kısmı aynı Çeyizciklerde çok tatlı güle güle kullanın perde çok güzel
@Conchiglia hangi müzik kuzu ?
kafein_ çok güzel yeni çeyizlerr tam benim tarzım güle güle kullan
teşekkür ederimm canım :) üst kısmı evet canım böyle istiyordum ama sırtı daha kapalı olacaktı senin modelden esinlenip açtırdım biraz ya böyle daha hoş durduKızlar günaydıınn
curlygirl bayıldım bayıldım nasıl güzel olmuşşş gelinliklerimizin üst kısmı aynı Çeyizciklerde çok tatlı güle güle kullanın perde çok güzel
Kızlar günaydıınn
Çokta güzel olmuş iyiki yapmışsın canım güle güle giy inşallahhteşekkür ederimm canım :) üst kısmı evet canım böyle istiyordum ama sırtı daha kapalı olacaktı senin modelden esinlenip açtırdım biraz ya böyle daha hoş durdu
Yaa evet bunu kimse bulamıyorgirişte çalan müzik :)
Çok sinir bozucuÇokta güzel olmuş iyiki yapmışsın canım güle güle giy inşallahh
Yaa evet bunu kimse bulamıyor
ne güzel içine sindiyse, güle güle kullan canm :)Benimde banyo setim geldi kızlar eve çok geç gittim acele baktım çekemedim resim ama çok içime sindiii
teşekkürler kızlarrrr bende çok mutlu oldum :) darısı başınıza
neden canım nesi vardı ?ben geçen cumartesi gittim, olmadı ya yapamamışlar gelinliği istediğim gibi
güle güle kullan canım gelmesi bile yeter insan deli oluyor nerde nerde dieBenimde banyo setim geldi kızlar eve çok geç gittim acele baktım çekemedim resim ama çok içime sindiii
paylaştığın videoyu ben göremiyorum nedir?Çok sinir bozucu
aa nolduki kuzu hazırdı halbukiben geçen cumartesi gittim, olmadı ya yapamamışlar gelinliği istediğim gibi
Çok sinir bozucu
Sağol canım.. Baya da oldu aslında bu şarkı ortaya çıkalı nasıl kimse bulamıyor şaşırtıcıne güzel içine sindiyse, güle güle kullan canm :)
Aaa neden nasıl olmuş ki ?ben geçen cumartesi gittim, olmadı ya yapamamışlar gelinliği istediğim gibi
güle güle kullan canım gelmesi bile yeter insan deli oluyor nerde nerde die
paylaştığın videoyu ben göremiyorum nedir?
aa nolduki kuzu hazırdı halbuki
1 erkek 1 kadın düğün bölümünde ilk çalan müzik canım çok hoşuma gitmiştidegüle güle kullan canım gelmesi bile yeter insan deli oluyor nerde nerde die
telefondan baktım şimdi canım güzelmiş ama nedirki kimindir acaba1 erkek 1 kadın düğün bölümünde ilk çalan müzik canım çok hoşuma gitmiştide
neden canım nesi vardı ?
güle güle kullan canım gelmesi bile yeter insan deli oluyor nerde nerde die
Sağol canım.. Baya da oldu aslında bu şarkı ortaya çıkalı nasıl kimse bulamıyor şaşırtıcı
Aaa neden nasıl olmuş ki ?
Sağol kuzucum evet ya çok şükür geldi sıra avize ve banyo paspasımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?