çiçekler çok boğmuş gibi mi olmuş sence ?
Hadi bakalım gözün aydın evinin fotoğraflarıda varmıııGünaydın kızlaaar. Bende sonunda mutlu haberlerle geldiiiimmm :))
Evimizi tuttuk kızlar bizdee tam istedigim gibi cok cici
Gelinligimidr kararlastirdik bugun siparisini vericem insaAllah fatihten diktircem.
Albume atabilirsem aticam bir resim
Canım gözün aydıınnn :) Evin fotosu da yok muuu? :)))Günaydın kızlaaar. Bende sonunda mutlu haberlerle geldiiiimmm :))
Gelinligimidr kararlastirdik bugun siparisini vericem insaAllah fatihten diktircem.
gözün aydın hayırlı olsun :)Günaydın kızlaaar. Bende sonunda mutlu haberlerle geldiiiimmm :))
Hadi bakalım gözün aydın evinin fotoğraflarıda varmııı
Canım gözün aydıınnn :) Evin fotosu da yok muuu? :)))
günaydın kızlar :)Günaydın kızlaaar. Bende sonunda mutlu haberlerle geldiiiimmm :))
Polyester bakman daha iyi olur kuzu kırılma riski yok
canım gelinlik güzel ama kapalı nasıl olacak ben onu hayal edemedim. nasıl bi kol yapacaklar buna?Gelinligimin fotosunu koydum.kizlar. Yalniz ust kismi tabiki kapali olacak birde orda gorunmuyor ama arka kisminda belinden asagiya dogru dantel var .
Eteginin full dantel olmasi yada boyle sade olmasi arasinda cok kararsiz kaldim kizlar
Kuzum maltepeden metroya yakin bi mesafeden tuttuk 1200 tl normalde kiralar cok yuksek o bolgede hep 1600 ve 1500 civariydi nisanlim dolasirken rast geldi ev sahibinden.günaydın kızlar :)
canım çok sevindim ev bulmanıza hayırlı olsun
seninle aynı semtte ev bakıyorduk ne kadara tuttunuz merak ettim
kuzu ben sizin için gösterdimPolyester bakman daha iyi olur kuzu kırılma riski yok
Canim kapatma yapilmiycak bunu sifirdan kapali modeli dikilecek. Benim nisanligim gibi ust kismi dantel olacak komple ama danteli nisanligima gkre biraz daha yogun olacak. Kollari dar gelecek ve dugmeli olacakcanım gelinlik güzel ama kapalı nasıl olacak ben onu hayal edemedim. nasıl bi kol yapacaklar buna?
bende o bölgede aradığım için bilirim.Kuzum maltepeden metroya yakin bi mesafeden tuttuk 1200 tl normalde kiralar cok yuksek o bolgede hep 1600 ve 1500 civariydi nisanlim dolasirken rast geldi ev sahibinden.
kuzu ben sizin için gösterdimyoksaaaa banyom için daha önce madame cocodan almıştım set. sadece çöp kovam yoktu onada dün metal kovalardan aldım. banyodaki ayna takımı metal çünkü. ve tuvalettede yine metal ayna seti var onada beyazlı metal kova fırçayla diğer resimdeki sabunluğu aldım :)
not: dünkü koçtaş ganimetlerinide araya sıkıştırmış oluyum böylelikle
çok sevindim canım darısı başımıza inşallah çok yaklaştık bizde stresim inanılmaz artıyor bulamadıkçaKuzum maltepeden metroya yakin bi mesafeden tuttuk 1200 tl normalde kiralar cok yuksek o bolgede hep 1600 ve 1500 civariydi nisanlim dolasirken rast geldi ev sahibinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?