2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlaaar. Bende sonunda mutlu haberlerle geldiiiimmm :))
Evimizi tuttuk kızlar bizdee tam istedigim gibi cok cici
Gelinligimidr kararlastirdik bugun siparisini vericem insaAllah fatihten diktircem.
Albume atabilirsem aticam bir resim

Hadi bakalım gözün aydın evinin fotoğraflarıda varmııı

Canım gözün aydıınnn :) Evin fotosu da yok muuu? :)))

gözün aydın hayırlı olsun :)

günaydın kızlar :)
canım çok sevindim ev bulmanıza hayırlı olsun
seninle aynı semtte ev bakıyorduk ne kadara tuttunuz merak ettim

Gelinligimin fotosunu koydum.kizlar. Yalniz ust kismi tabiki kapali olacak birde orda gorunmuyor ama arka kisminda belinden asagiya dogru dantel var .
Eteginin full dantel olmasi yada boyle sade olmasi arasinda cok kararsiz kaldim kizlar

Gelinligimin fotosunu koydum.kizlar. Yalniz ust kismi tabiki kapali olacak birde orda gorunmuyor ama arka kisminda belinden asagiya dogru dantel var .
Eteginin full dantel olmasi yada boyle sade olmasi arasinda cok kararsiz kaldim kizlar
canım gelinlik güzel ama kapalı nasıl olacak ben onu hayal edemedim. nasıl bi kol yapacaklar buna?

günaydın kızlar :)
canım çok sevindim ev bulmanıza hayırlı olsun
seninle aynı semtte ev bakıyorduk ne kadara tuttunuz merak ettim
Kuzum maltepeden metroya yakin bi mesafeden tuttuk 1200 tl normalde kiralar cok yuksek o bolgede hep 1600 ve 1500 civariydi nisanlim dolasirken rast geldi ev sahibinden.

Polyester bakman daha iyi olur kuzu kırılma riski yok
kuzu ben sizin için gösterdim yoksaaaa banyom için daha önce madame cocodan almıştım set. sadece çöp kovam yoktu onada dün metal kovalardan aldım. banyodaki ayna takımı metal çünkü. ve tuvalettede yine metal ayna seti var onada beyazlı metal kova fırçayla diğer resimdeki sabunluğu aldım :)
not: dünkü koçtaş ganimetlerinide araya sıkıştırmış oluyum böylelikle

Eklentiler

• 93397_Cocoon_Banyo_Aksesuarlari_Beyaz.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 65
  • 2000013435_1.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 68
canım gelinlik güzel ama kapalı nasıl olacak ben onu hayal edemedim. nasıl bi kol yapacaklar buna?
Canim kapatma yapilmiycak bunu sifirdan kapali modeli dikilecek. Benim nisanligim gibi ust kismi dantel olacak komple ama danteli nisanligima gkre biraz daha yogun olacak. Kollari dar gelecek ve dugmeli olacak

Kuzum maltepeden metroya yakin bi mesafeden tuttuk 1200 tl normalde kiralar cok yuksek o bolgede hep 1600 ve 1500 civariydi nisanlim dolasirken rast geldi ev sahibinden.
bende o bölgede aradığım için bilirim. hem pahalı hem o paraya değmeyen evler. hayırlısı olsun sizinde canım mutlulukla oturun inş

Hmm bende aldım balım ozaman almayanlar baksın

Çok güzelmiş aldıkların çöp kovasıyla fırçayı bende almayı düşünmüştüm takım alınca gerek kalmadı

Güle güle kullan

çok sevindim canım darısı başımıza inşallah çok yaklaştık bizde stresim inanılmaz artıyor bulamadıkça
gelinliğin modeli de çok güzel ben sadeci olduğum için oyumu sade olmasından kullanıyorum
çünkü kol da yapılacak altta sırf dantel olunca boğabilir gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…