2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Ben zararli oldugunu dusunuyorum ya onlarin..

Canlarım ben sütyen pek kullanmıyorum zaten, kullansam da boş cup balensiz kullanıyorum ama çeyiz için beğendiğim birkaç model var destekli, deneme şansım olmadığı için soruyorum. :)

Canlarım ben sütyen pek kullanmıyorum zaten, kullansam da boş cup balensiz kullanıyorum ama çeyiz için beğendiğim birkaç model var destekli, deneme şansım olmadığı için soruyorum. :)
Victoria secret benmkiler ve gercekten cok cok kullanışlı ne demiri cıkıyo ne esniyo iki sütyenimi alalı 2 yıl oldu hala aynı hcbir değişiklik yok çeyiz içinde sitesinde 10 numara modeller var :)

Victoria secret benmkiler ve gercekten cok cok kullanışlı ne demiri cıkıyo ne esniyo iki sütyenimi alalı 2 yıl oldu hala aynı hcbir değişiklik yok çeyiz içinde sitesinde 10 numara modeller var :)

Fiyatları el yakıyor canım onların ya.. Güzeller ama pahalılar yani.. Sürekli kullanmayacağım şeye de o kadar para vermeye acırım yani..

Aslında gizliden laf dokunduruyor benimki, benim erkek arkadaşım daha okuyor, seni almayacaklar evde kaldın diyor o yüzden.. Bizim evlenmemiz en erken 2 yıl.. Yalnız bıraktılar derken?

hımmm anladım şimdi, annem hep geç olsun , güç olmasın der..İnşallah herşey istediğin gibi olur.Biz üç kardeşiz, ablam ve abim evli..Annemle babamda emekli oldular..memlekete yerleştiler..burda tek kalıyorum yani..arada gelip gidiyolar

Fiyatları el yakıyor canım onların ya.. Güzeller ama pahalılar yani.. Sürekli kullanmayacağım şeye de o kadar para vermeye acırım yani..
ya orasıda oyle ama ben 5-6 ayda bir iki adet normal sütyen alıyorum ozaman cok koymuyo ve sağlam olduğu içinde hepsini kullanıyorum :)

kızlar haftasonu annem babam ablam ve abmleri kahvaltıya çağıracak değişik ne hazırlayabilirim ?
Canım yumurtayı çırp güzelce tuzunu da atıp sonra tavaya çok çok az yağ damlat ama tavanın büyük olması gerek önlü arkalı az pişir sonra bi tarafına kaşarı koy öbür tarafına kapat çatalla aldıkça kaşar uzuyor harika oluyor

Bana
Bana sevgilim keramikanin iki kisilik kahvalti takimini aldi zaten gunluk onu kullanicam baska da almayi dusunmuyorum zaten iki kisiyiz ve bir tek pazarlari keyifli kahvalti yapicaz gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…