2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa insallah kuzum. Simdi konusu acilinca ben para kazaniyosam sen yapicaksin bidi bidi diyo. Ben de diyorum ki eee ben de calisiyorum :) ama lafta yani mesela bisey yapsam hemen yardim eder. Tabi ayni eve girmeden gormem mumkun degil
eder o eder canım yengeç erkeği kıyamaz

canım ben 6 kişilik kahvaltı takımını aldım porseleni ağır keramikanın bone china değil yani bilgin olsun dokun öyle al derim

cnm cehaletimden soruyorum ama ağır olunca porseleni ne oluyor? sağlığa zararlı mı yoksa kalitesiz mi? kendimi çok bilgisiz hissettim walla

Aliexpresten mi kız yine

Ordan da beğendiğim çok da daha siparişlerim gelsin bakalım önce bir.. Markafonide falan görüyorum canım ama işte beden olarak kalıbı nasıl bilmediğim için güvenip alamıyorum.
yook ben gece yatarken bile cıkarmıyorum :)

Canım gece çıkar ya, öyle yatmak zararlıymış. Hem nasıl rahat ediyorsun ki öyle.. Ben eve geldim mi ilk işim fıydırıp atmak..

o nasıl oluyo kız

Özgürlük veriyosun işte çok rahat oluyor

eder o eder canım yengeç erkeği kıyamaz
ayy insallah yaa. Sen bana bilgilisin yengec erkegi hakkinda sanirmm :) 2 sene oldu bizim hala zaman zaman cok sasirdigm ozellikleri cikiyor :)

Merhaba herkesee
Merhabaaa :)

cnm cehaletimden soruyorum ama ağır olunca porseleni ne oluyor? sağlığa zararlı mı yoksa kalitesiz mi? kendimi çok bilgisiz hissettim walla

Kalin olmasi iyi degilmis canim. Sagliksz degil ama daha ucuz urunler genelde kalin olurmus :) annem oyle diyor. Seramikler genelde kalin oluyor:) porselenler ince :)

Ayyy ben de kesinlikle oyleyimm. Hayatta duramam evde. Ilk isim cikarmak unutursam filan uyuyamam gece.:)

alışmışım cıkartamıyorum yani tuhaf geliyo oyle çıplakmışım gibi bide cok rahat çamasrlarım hc rahtszlık hissetmyrum :)

Evde özgürlük veriyorum ben onlara, senin şu aliexpress siparişlerin gelsin bize de bilgi verirsin dimi..Memnun kalırsan bende alıcam o siteden

Evde özgürlük veriyorum ben onlara, senin şu aliexpress siparişlerin gelsin bize de bilgi verirsin dimi..Memnun kalırsan bende alıcam o siteden
bende alıcaktım kredi kartım iptal oldu cıldırcam off iş yernden 5 dk bile ayrılamıyorum gdip bankaya halledeyim kaldım boyle kartsız

bende alıcaktım kredi kartım iptal oldu cıldırcam off iş yernden 5 dk bile ayrılamıyorum gdip bankaya halledeyim kaldım boyle kartsız

O nasıl bir işyeri öyle, yarım saat idare ediversinler sensiz, ya o siteden çok alışveriş yapan var, kargo süresi biraz uzun sürüyormuş.

Evet ilk işim buraya yazmak olacak canım.. Malum bile bile sipariş verdim zaten uzun zamanda geleceğini.. Benim de bir acelem yok zaten, beklemedeyim.. :)

O nasıl bir işyeri öyle, yarım saat idare ediversinler sensiz, ya o siteden çok alışveriş yapan var, kargo süresi biraz uzun sürüyormuş.
ay sorma valla gına geliyo bana da raporlu raporlu çalıştığımda oldu evlencez diye katlanıyoz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…