eder o eder canım yengeç erkeği kıyamazYaa insallah kuzum. Simdi konusu acilinca ben para kazaniyosam sen yapicaksin bidi bidi diyo. Ben de diyorum ki eee ben de calisiyorum :) ama lafta yani mesela bisey yapsam hemen yardim eder. Tabi ayni eve girmeden gormem mumkun degil
canım ben 6 kişilik kahvaltı takımını aldım porseleni ağır keramikanın bone china değil yani bilgin olsun dokun öyle al derim
Aliexpresten mi kız yine
yook ben gece yatarken bile cıkarmıyorum :)
o nasıl oluyo kız
ayy insallah yaa. Sen bana bilgilisin yengec erkegi hakkinda sanirmm :) 2 sene oldu bizim hala zaman zaman cok sasirdigm ozellikleri cikiyor :)eder o eder canım yengeç erkeği kıyamaz
Merhabaaa :)Merhaba herkesee
cnm cehaletimden soruyorum ama ağır olunca porseleni ne oluyor? sağlığa zararlı mı yoksa kalitesiz mi? kendimi çok bilgisiz hissettim walla
Ordan da beğendiğim çok da daha siparişlerim gelsin bakalım önce bir.. Markafonide falan görüyorum canım ama işte beden olarak kalıbı nasıl bilmediğim için güvenip alamıyorum.
Canım gece çıkar ya, öyle yatmak zararlıymış. Hem nasıl rahat ediyorsun ki öyle.. Ben eve geldim mi ilk işim fıydırıp atmak..
Özgürlük veriyosun işte çok rahat oluyor
Ordan da beğendiğim çok da daha siparişlerim gelsin bakalım önce bir.. Markafonide falan görüyorum canım ama işte beden olarak kalıbı nasıl bilmediğim için güvenip alamıyorum.
Canım gece çıkar ya, öyle yatmak zararlıymış. Hem nasıl rahat ediyorsun ki öyle.. Ben eve geldim mi ilk işim fıydırıp atmak..
alışmışım cıkartamıyorum yani tuhaf geliyo oyle çıplakmışım gibi bide cok rahat çamasrlarım hc rahtszlık hissetmyrum :)Ordan da beğendiğim çok da daha siparişlerim gelsin bakalım önce bir.. Markafonide falan görüyorum canım ama işte beden olarak kalıbı nasıl bilmediğim için güvenip alamıyorum.
merhabaaa :)Merhaba herkesee
bende alıcaktım kredi kartım iptal oldu cıldırcam off iş yernden 5 dk bile ayrılamıyorum gdip bankaya halledeyim kaldım boyle kartsızEvde özgürlük veriyorum ben onlara,senin şu aliexpress siparişlerin gelsin bize de bilgi verirsin dimi..Memnun kalırsan bende alıcam o siteden
bende alıcaktım kredi kartım iptal oldu cıldırcam off iş yernden 5 dk bile ayrılamıyorum gdip bankaya halledeyim kaldım boyle kartsız
Evde özgürlük veriyorum ben onlara,senin şu aliexpress siparişlerin gelsin bize de bilgi verirsin dimi..Memnun kalırsan bende alıcam o siteden
Evet ilk işim buraya yazmak olacak canım.. Malum bile bile sipariş verdim zaten uzun zamanda geleceğini.. Benim de bir acelem yok zaten, beklemedeyim.. :)
ay sorma valla gına geliyo bana da raporlu raporlu çalıştığımda oldu evlencez diye katlanıyoz işteO nasıl bir işyeri öyle, yarım saat idare ediversinler sensiz, ya o siteden çok alışveriş yapan var, kargo süresi biraz uzun sürüyormuş.
evett hala 2 bucuk saatim varr şöyle güzel bi konu acsakta bende saatn nasıl gectiğini anlmasam :)Ortaya karışık
ay sorma valla gına geliyo bana da raporlu raporlu çalıştığımda oldu evlencez diye katlanıyoz işte
Katılıyorum :)evett hala 2 bucuk saatim varr şöyle güzel bi konu acsakta bende saatn nasıl gectiğini anlmasam :)
evett hala 2 bucuk saatim varr şöyle güzel bi konu acsakta bende saatn nasıl gectiğini anlmasam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?