- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
kızlar uygun ferforje satan bi site biliyo musunuz
kızlar uygun ferforje satan bi site biliyo musunuz
tam bilmiyorum ki canım bi sitede 120 ye gördüm bi sitede 80 e tam fiyatları bilmiyorum ama bi kurabiyeliğede 120 verememFiyat aralığı nedir ki ?
tam bilmiyorum ki canım bi sitede 120 ye gördüm bi sitede 80 e tam fiyatları bilmiyorum ama bi kurabiyeliğede 120 veremem
ilk kez duydum canım sevgilim gelsinde beraber gideriz hiç bilmiyorum kağıthaneyi :)Kağıthane de euroflora var , çoğu ithal ürünler oraya bakamaz mısın?
Selam kızlar çok kötü kavga ettik yine biz. Sanırım ayrılmayı düşünüyo. Size durumu anlatayım. Bugün okulda çok yoğundum. Telefona hiç bakamadım 12ye kadar. Seside kısıkmış 2mesaj atmış aramış bende duymadım. Görür görmez aradım cevap yok. 12den 14e kadar en az 10 kez aradım yine cevap yok.onun evine geçtim kapıyı açtı. Ben açıklama yapmaya çalışıyorum.beni bırakıp gitti başka odaya. Dinlemiyo bile. Bende çarşıya gitcektim 3kere sordum çarşıya gitcekmisin diye yine cevap yok. Bende çıktım çarşıya gittim. Yolda gelen mesaj şimdi gidersen çarşıya beni yarın yanında bulamazsın yazıyo. Bende dedim insan yerine koyup cvap verseysdin diye. Tabi çarşıya da gittim şimdi ne olacak bilmiyorum ama
herşeye bu kadar yaklaşmışken böyle bi nedenden ayrılamaz ki kimseSelam kızlar çok kötü kavga ettik yine biz. Sanırım ayrılmayı düşünüyo. Size durumu anlatayım. Bugün okulda çok yoğundum. Telefona hiç bakamadım 12ye kadar. Seside kısıkmış 2mesaj atmış aramış bende duymadım. Görür görmez aradım cevap yok. 12den 14e kadar en az 10 kez aradım yine cevap yok.onun evine geçtim kapıyı açtı. Ben açıklama yapmaya çalışıyorum.beni bırakıp gitti başka odaya. Dinlemiyo bile. Bende çarşıya gitcektim 3kere sordum çarşıya gitcekmisin diye yine cevap yok. Bende çıktım çarşıya gittim. Yolda gelen mesaj şimdi gidersen çarşıya beni yarın yanında bulamazsın yazıyo. Bende dedim insan yerine koyup cvap verseysdin diye. Tabi çarşıya da gittim şimdi ne olacak bilmiyorum ama
Evet ya ne saçma değil mi. Okulda olduğumu nöbetçi olduğumu biliyo. Tel.i açamadım diye küsmüş.Tüm sorun telefona bakamamaktan mı çıktı ?
Ya hem beyimize soruyorum cevap alamayıp gidince suç oluyo.herşeye bu kadar yaklaşmışken böyle bi nedenden ayrılamaz ki kimse
evlilik arifesinde olur böyle saçmalıklar sen üstüne gitme canım arar en geç yarına kadar güzelce konuşursunuz
hep mi böyle kaprisliYa hem beyimize soruyorum cevap alamayıp gidince suç oluyo.
Evet ya ne saçma değil mi. Okulda olduğumu nöbetçi olduğumu biliyo. Tel.i açamadım diye küsmüş.
Canım sıkma canını dicem ama mümkün değil biliyorum erkekler bizden dha nazlı ve tripli bi adet elimde var biliyorum bnde 10 dk bakmıyım telefonu napıyon sen ya diye böyle bık bık öter sanki 10 dk küçücük dükkanda ne bok yapıcaksam hepsi böyle kafana takma sen hiç uzamasın istiyosan yakınsınız da git evine otur birlkte olun akşam bi saat konusmaz hadi iki saat konusmasn dha sonrasnda illa ki dicek neden acmadın diye sende ozaman acıklamanı yaparsın ondan snra gecersin evine uzatıp telefnda msjlastkca olaylarn sekli şemali değişiyoSelam kızlar çok kötü kavga ettik yine biz. Sanırım ayrılmayı düşünüyo. Size durumu anlatayım. Bugün okulda çok yoğundum. Telefona hiç bakamadım 12ye kadar. Seside kısıkmış 2mesaj atmış aramış bende duymadım. Görür görmez aradım cevap yok. 12den 14e kadar en az 10 kez aradım yine cevap yok.onun evine geçtim kapıyı açtı. Ben açıklama yapmaya çalışıyorum.beni bırakıp gitti başka odaya. Dinlemiyo bile. Bende çarşıya gitcektim 3kere sordum çarşıya gitcekmisin diye yine cevap yok. Bende çıktım çarşıya gittim. Yolda gelen mesaj şimdi gidersen çarşıya beni yarın yanında bulamazsın yazıyo. Bende dedim insan yerine koyup cvap verseysdin diye. Tabi çarşıya da gittim şimdi ne olacak bilmiyorum ama
Selam kızlar çok kötü kavga ettik yine biz. Sanırım ayrılmayı düşünüyo. Size durumu anlatayım. Bugün okulda çok yoğundum. Telefona hiç bakamadım 12ye kadar. Seside kısıkmış 2mesaj atmış aramış bende duymadım. Görür görmez aradım cevap yok. 12den 14e kadar en az 10 kez aradım yine cevap yok.onun evine geçtim kapıyı açtı. Ben açıklama yapmaya çalışıyorum.beni bırakıp gitti başka odaya. Dinlemiyo bile. Bende çarşıya gitcektim 3kere sordum çarşıya gitcekmisin diye yine cevap yok. Bende çıktım çarşıya gittim. Yolda gelen mesaj şimdi gidersen çarşıya beni yarın yanında bulamazsın yazıyo. Bende dedim insan yerine koyup cvap verseysdin diye. Tabi çarşıya da gittim şimdi ne olacak bilmiyorum ama
ŞoktayımSelam kızlar çok kötü kavga ettik yine biz. Sanırım ayrılmayı düşünüyo. Size durumu anlatayım. Bugün okulda çok yoğundum. Telefona hiç bakamadım 12ye kadar. Seside kısıkmış 2mesaj atmış aramış bende duymadım. Görür görmez aradım cevap yok. 12den 14e kadar en az 10 kez aradım yine cevap yok.onun evine geçtim kapıyı açtı. Ben açıklama yapmaya çalışıyorum.beni bırakıp gitti başka odaya. Dinlemiyo bile. Bende çarşıya gitcektim 3kere sordum çarşıya gitcekmisin diye yine cevap yok. Bende çıktım çarşıya gittim. Yolda gelen mesaj şimdi gidersen çarşıya beni yarın yanında bulamazsın yazıyo. Bende dedim insan yerine koyup cvap verseysdin diye. Tabi çarşıya da gittim şimdi ne olacak bilmiyorum ama
Ayrılmayı düşünmüyordur ama tepkisi cidden saçma hani açmadın diye trip atmasını anlarım ama seni ayrılmayı düşündürecek kadar verdiği tepki çok abartı.. Bu dönemlerde sürekli kavgalar oluyormuş (nişanlılıkta). O da biraz telaşlı yada heyecanlı mı desem bilemedim yan ruh hali çok normal değildir evlennene kadar da olmaz büyük ihtimalle çünkü genelde çoğu çift şunları yaşıyor duyuyoruz yaniEvet ya ne saçma değil mi. Okulda olduğumu nöbetçi olduğumu biliyo. Tel.i açamadım diye küsmüş.
Çok hoş oluurrrr :)
açık büfenin üstüne bunlar nasıl olur kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?