- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
açık büfenin üstüne bunlar nasıl olur kızlar :)
yok canım evde normalde bu tarz yapıp avize olarak kullanıyolarmış...Mekan dışarda mı olucak?
Evlilk telaşıda değildir bence ya insanın bi eşref saati oluyo bence bazen olmıcak tepkiler veririm böyle hele haklı hissediyosam kendimi allah allah bi artist oluyorum :) snra dönüp kendime bakınca napıyon sen sabrını mı deniyon diyom ayrılık kelimeside agzımda sakız oluyo bazen bilinçli değil tamamen sinir bunların kaynağı da en iyisi boyla zamanda karsındakin söyledğini cok ciddiye almıcan alınmıcan gücenmicen problemi çözcen snra dha sakin bi zamanda yaptığı şeyin yersiz ve abartı olduğunu anlatrsın salim kafayla daha iyi konusursnz hemAyrılmayı düşünmüyordur ama tepkisi cidden saçma hani açmadın diye trip atmasını anlarım ama seni ayrılmayı düşündürecek kadar verdiği tepki çok abartı.. Bu dönemlerde sürekli kavgalar oluyormuş (nişanlılıkta). O da biraz telaşlı yada heyecanlı mı desem bilemedim yan ruh hali çok normal değildir evlennene kadar da olmaz büyük ihtimalle çünkü genelde çoğu çift şunları yaşıyor duyuyoruz yani
İkeada var sanırım bunlardan ama bu boyda var mı bilmiyorumyok canım evde normalde bu tarz yapıp avize olarak kullanıyolarmış...
yok canım evde normalde bu tarz yapıp avize olarak kullanıyolarmış...
Evlilk telaşıda değildir bence ya insanın bi eşref saati oluyo bence bazen olmıcak tepkiler veririm böyle hele haklı hissediyosam kendimi allah allah bi artist oluyorum :) snra dönüp kendime bakınca napıyon sen sabrını mı deniyon diyom ayrılık kelimeside agzımda sakız oluyo bazen bilinçli değil tamamen sinir bunların kaynağı da en iyisi boyla zamanda karsındakin söyledğini cok ciddiye almıcan alınmıcan gücenmicen problemi çözcen snra dha sakin bi zamanda yaptığı şeyin yersiz ve abartı olduğunu anlatrsın salim kafayla daha iyi konusursnz hem
İkeada var sanırım bunlardan ama bu boyda var mı bilmiyorum
ayy benim yapıcaklarımda alcaklarımda bitmiyo sonum ne olcak bilmiyorumaaa çok ilginç , o dediğimi yere git eurofloraya çok güzel hobi malzemeleri var, insan içinden çıkmak istemiyor..
Haklısın, bizim ilişkide de kavgaları hep ben çıkarırım benim kuzu yavrum çok uyumlu çok tatlı ama ben rahatsızım resmen bazen onu haketmediğimi düşünüyorum ama neyse terapide gibi hissettim kendimiEvlilk telaşıda değildir bence ya insanın bi eşref saati oluyo bence bazen olmıcak tepkiler veririm böyle hele haklı hissediyosam kendimi allah allah bi artist oluyorum :) snra dönüp kendime bakınca napıyon sen sabrını mı deniyon diyom ayrılık kelimeside agzımda sakız oluyo bazen bilinçli değil tamamen sinir bunların kaynağı da en iyisi boyla zamanda karsındakin söyledğini cok ciddiye almıcan alınmıcan gücenmicen problemi çözcen snra dha sakin bi zamanda yaptığı şeyin yersiz ve abartı olduğunu anlatrsın salim kafayla daha iyi konusursnz hem
Ama canım sen kendinde çoğaltıyorsun birşeyleri yani en ufak ayrıntıyı bile yapmak istiyorsun mesela ben senin kadar ayrıntıya girmem gibi geliyor gerçi yaşında etkisi var sanırımayy benim yapıcaklarımda alcaklarımda bitmiyo sonum ne olcak bilmiyorum
ayy benim yapıcaklarımda alcaklarımda bitmiyo sonum ne olcak bilmiyorum
Aynen yaa benimde resmen sinirlenince gözüm kararıyor beyin nakavt zaten evlilik terapistine bile gitmeyi düşünüyorum henüz evlenmeden çok ciddiyim, kuzu gibi bir eşe sahip olucam kısmetse ona bile sinirlenmeyi beceriyorsam kesinlikle sorun bende yaniaynen ya banada öyle oluyo bazen, içime şeytan kaçmış gibi bişey oluyorum..ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo..Benim en sevmediğim huyumdur bu .
tamamen burcumdan kaynaklanan bi durum benceAma canım sen kendinde çoğaltıyorsun birşeyleri yani en ufak ayrıntıyı bile yapmak istiyorsun mesela ben senin kadar ayrıntıya girmem gibi geliyor gerçi yaşında etkisi var sanırım
bana hiç öyle şeyler olmuyo hazırlık evresi olarak düşündüğümden heraldesen yap, bende totoşumu kaldırırsam bakıcam bişeyler..Bu aralar kendimi sorguluyorum zaten..Size de böyle oldu mu ..yani nişanlanmadan yada aile tanışması olmadan hiçbirşey yapmak istemediniz mi?
ayyy çok heyecanlı gerçekten bize ilk geldiklerinde dizlerimin bağı çözülmüştü resmen :)Kızlar şuan havaalanındayım erkek arkadaşımın anmesiyle kız kardeşini bekliyorum 40 dk sora gelicekler heycanlıyım baya
İlk defa mı tanışacaksın canım? (2.defa tanışmak nasıl oluyorsa?)Kızlar şuan havaalanındayım erkek arkadaşımın anmesiyle kız kardeşini bekliyorum 40 dk sora gelicekler heycanlıyım baya
Terazi miydin hatun sen? Benim sevgilimde terazi böyle bi muhabbetimiz olmuştu yanlış hatırlamıyorsamtamamen burcumdan kaynaklanan bi durum bence
yapmazsam aklım kalır biliyorum
bana hiç öyle şeyler olmuyo hazırlık evresi olarak düşündüğümden heralde
İlk defa mı tanışacaksın canım? (2.defa tanışmak nasıl oluyorsa?)
evet evettt ben teraziyimmmTerazi miydin hatun sen? Benim sevgilimde terazi böyle bi muhabbetimiz olmuştu yanlış hatırlamıyorsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?