2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Evlilk telaşıda değildir bence ya insanın bi eşref saati oluyo bence bazen olmıcak tepkiler veririm böyle hele haklı hissediyosam kendimi allah allah bi artist oluyorum :) snra dönüp kendime bakınca napıyon sen sabrını mı deniyon diyom ayrılık kelimeside agzımda sakız oluyo bazen bilinçli değil tamamen sinir bunların kaynağı da en iyisi boyla zamanda karsındakin söyledğini cok ciddiye almıcan alınmıcan gücenmicen problemi çözcen snra dha sakin bi zamanda yaptığı şeyin yersiz ve abartı olduğunu anlatrsın salim kafayla daha iyi konusursnz hem

aynen ya banada öyle oluyo bazen, içime şeytan kaçmış gibi bişey oluyorum..ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo..Benim en sevmediğim huyumdur bu .

Haklısın, bizim ilişkide de kavgaları hep ben çıkarırım benim kuzu yavrum çok uyumlu çok tatlı ama ben rahatsızım resmen bazen onu haketmediğimi düşünüyorum ama neyse terapide gibi hissettim kendimi ayrılık kelimesini kullanmamaya direniyorum yoksa bende ağzıma sakız yaparım o potansiyel var yani ilerde de inşallah boşanma kelimesini hiç kullanmamayı planlıyorum zaten hoş bir kelime de değil

sevgilimle bi gün tartıştık
tam konuyu hatırlamıyorum ama tamamen benim pisliğim (öyle olmasa çok net hatırlardım)
yaparsan ayrılırım dedi
sen benden ayrılmazsan ben senden ayrılırım dedim
yarım saat sonra yaptığım salaklığın farkına vardım tabi

ayy benim yapıcaklarımda alcaklarımda bitmiyo sonum ne olcak bilmiyorum
Ama canım sen kendinde çoğaltıyorsun birşeyleri yani en ufak ayrıntıyı bile yapmak istiyorsun mesela ben senin kadar ayrıntıya girmem gibi geliyor gerçi yaşında etkisi var sanırım

ayy benim yapıcaklarımda alcaklarımda bitmiyo sonum ne olcak bilmiyorum

sen yap, bende totoşumu kaldırırsam bakıcam bişeyler..Bu aralar kendimi sorguluyorum zaten..Size de böyle oldu mu ..yani nişanlanmadan yada aile tanışması olmadan hiçbirşey yapmak istemediniz mi?

aynen ya banada öyle oluyo bazen, içime şeytan kaçmış gibi bişey oluyorum..ağzımdan çıkanı kulağım duymuyo..Benim en sevmediğim huyumdur bu .
Aynen yaa benimde resmen sinirlenince gözüm kararıyor beyin nakavt zaten evlilik terapistine bile gitmeyi düşünüyorum henüz evlenmeden çok ciddiyim, kuzu gibi bir eşe sahip olucam kısmetse ona bile sinirlenmeyi beceriyorsam kesinlikle sorun bende yani

Ama canım sen kendinde çoğaltıyorsun birşeyleri yani en ufak ayrıntıyı bile yapmak istiyorsun mesela ben senin kadar ayrıntıya girmem gibi geliyor gerçi yaşında etkisi var sanırım
tamamen burcumdan kaynaklanan bi durum bence
yapmazsam aklım kalır biliyorum
sen yap, bende totoşumu kaldırırsam bakıcam bişeyler..Bu aralar kendimi sorguluyorum zaten..Size de böyle oldu mu ..yani nişanlanmadan yada aile tanışması olmadan hiçbirşey yapmak istemediniz mi?
bana hiç öyle şeyler olmuyo hazırlık evresi olarak düşündüğümden heralde

tamamen burcumdan kaynaklanan bi durum bence
yapmazsam aklım kalır biliyorum

bana hiç öyle şeyler olmuyo hazırlık evresi olarak düşündüğümden heralde
Terazi miydin hatun sen? Benim sevgilimde terazi böyle bi muhabbetimiz olmuştu yanlış hatırlamıyorsam

İlk defa mı tanışacaksın canım? (2.defa tanışmak nasıl oluyorsa?)

Canım ben daha once tanıstımda 2 kere yuz yuze gorusebildik ama ailem ilk defa karsılasacaklar erkek arkadasimda yok onu istemede gorecekler . Daha once amcam ve enistemle tanistirmistim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…