2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bende öyleyim allahm çenem bir açılıyo kendi kendime kavga ediyorum bide nişanlıma kızıyorum niye ban acevap vermiyosun dye konussam zaten kavga edyosun şu halde bide bişey soylesem dha beter olcaz ne diyim diyo aaa oyle mi diye yine baslıyorum :) sonra tabi sakinleyince oturup diyom yine tutamadın ceneni cıkarttın cocuğun sinirni tepesine o sinrlendimi zor sakinleşir bnm biraz oturup sakin kalmam yeterli bu sefer de diyorum sen kin tutuyosun uzatıyosun :) bende terapiye gitmeyi düşünyrm cnkü o alttan almasa bn cok zorluyorum bişeyleri farkında olmadan

Ca
canım şimdilik beklemedeyim. O gelip konuşana kadar konuşmayıda düşünmüyorum zaten. Hep alttan alan ben olduğum için böyle oluyo zaten

Ca

canım şimdilik beklemedeyim. O gelip konuşana kadar konuşmayıda düşünmüyorum zaten. Hep alttan alan ben olduğum için böyle oluyo zaten
tabiki en iyyisini sen bilirsin canım şimdi sen sonra o bu boyledir onceden bende cok alttan alıyodum şuan nişanlım bana diyo sürekli seni alttan alan benm ben yapmadığm an kavga cıkıyo diyo ama zamanında da onu ben cok cektim dönem dönem roller değişiyo :)

merak etmiş beni okuldayken. Bide bende okulda telefona bakmam zaten. Bunuda biliyo

math27 canım hiç üzülme ufacık şeyler bunlar olur bu aşamalarda o da kendi yaptığı hatayı fark edicektir eminim sen sıkma canını hiç..

Canım ben daha once tanıstımda 2 kere yuz yuze gorusebildik ama ailem ilk defa karsılasacaklar erkek arkadasimda yok onu istemede gorecekler . Daha once amcam ve enistemle tanistirmistim sadece
Hmm anladım yine heyecanlı durum yaa ama ilk tanışmaya göre daha iyi durumdasındır :)

Benimde erkek arkadaşım sakin, aslında bende sakin biriyim ama yaşadığım olumsuz ilişkilerin sonucu bu durumum..

Hmm anladım yine heyecanlı durum yaa ama ilk tanışmaya göre daha iyi durumdasındır :)
Yok canim ya ozmn erkek arkadasim yanimdaydı rahattım simdi ailem daha önemli oyuzden heycanlıyim erkek arkadasiminda yanimda olmaması da etken tabi

Hem evlilik çok farklı bir hayat yani rolün değişiyor, kaç yaşında olursan ol bekarsan evin çocuğusun ama evlenince drekt evin hanımı oluyorsun tüm sorumluluk üstüne biniyor her türlü aslında evlilik danışmanın gitmemiz lazım

aynı fikirdeyim bende sağlam ilerlemesini isterim evliliğimn benmde duruşum ona göre değişmeli karşımdakininde tabi hala cocuk gbii de olucaz ama farklı bişey ya evlilik hadi hoop aynı evde yasıyoz süpr iyi hoş kadr basit değil

Yok canim ya ozmn erkek arkadasim yanimdaydı rahattım simdi ailem daha önemli oyuzden heycanlıyim erkek arkadasiminda yanimda olmaması da etken tabi
Bende erkek arkadaşım yanımda diye daha çok heyecan yapmıştım ilkinde çok utanmıştım yaa peki nerde kalacaklar trabzonda? (bu arada doğu karadeniz fanıyımdır )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…