Evet canım kaprisi hep var maalesefhep mi böyle kaprisli
bende öyleyim allahm çenem bir açılıyo kendi kendime kavga ediyorum bide nişanlıma kızıyorum niye ban acevap vermiyosun dye konussam zaten kavga edyosun şu halde bide bişey soylesem dha beter olcaz ne diyim diyo aaa oyle mi diye yine baslıyorum :) sonra tabi sakinleyince oturup diyom yine tutamadın ceneni cıkarttın cocuğun sinirni tepesine o sinrlendimi zor sakinleşir bnm biraz oturup sakin kalmam yeterli bu sefer de diyorum sen kin tutuyosun uzatıyosun :) bende terapiye gitmeyi düşünyrm cnkü o alttan almasa bn cok zorluyorum bişeyleri farkında olmadanHaklısın, bizim ilişkide de kavgaları hep ben çıkarırım benim kuzu yavrum çok uyumlu çok tatlı ama ben rahatsızım resmen bazen onu haketmediğimi düşünüyorum ama neyse terapide gibi hissettim kendimiayrılık kelimesini kullanmamaya direniyorum yoksa bende ağzıma sakız yaparım o potansiyel var yani ilerde de inşallah boşanma kelimesini hiç kullanmamayı planlıyorum zaten hoş bir kelime de değil
canım şimdilik beklemedeyim. O gelip konuşana kadar konuşmayıda düşünmüyorum zaten. Hep alttan alan ben olduğum için böyle oluyo zatenCanım sıkma canını dicem ama mümkün değil biliyorum erkekler bizden dha nazlı ve tripli bi adet elimde var biliyorum bnde 10 dk bakmıyım telefonu napıyon sen ya diye böyle bık bık öter sanki 10 dk küçücük dükkanda ne bok yapıcaksam hepsi böyle kafana takma sen hiç uzamasın istiyosan yakınsınız da git evine otur birlkte olun akşam bi saat konusmaz hadi iki saat konusmasn dha sonrasnda illa ki dicek neden acmadın diye sende ozaman acıklamanı yaparsın ondan snra gecersin evine uzatıp telefnda msjlastkca olaylarn sekli şemali değişiyo
Uyuz işte anlatamıyosun derdini ki.Canım üzülme, ayrılmayı düşünmüyordur eminim, kızgın olduğu için olayları abartıyor, kendince trip atıyor.
tabiki en iyyisini sen bilirsin canım şimdi sen sonra o bu boyledir onceden bende cok alttan alıyodum şuan nişanlım bana diyo sürekli seni alttan alan benm ben yapmadığm an kavga cıkıyo diyo ama zamanında da onu ben cok cektim dönem dönem roller değişiyo :)Ca
canım şimdilik beklemedeyim. O gelip konuşana kadar konuşmayıda düşünmüyorum zaten. Hep alttan alan ben olduğum için böyle oluyo zaten
merak etmiş beni okuldayken. Bide bende okulda telefona bakmam zaten. Bunuda biliyoAyrılmayı düşünmüyordur ama tepkisi cidden saçma hani açmadın diye trip atmasını anlarım ama seni ayrılmayı düşündürecek kadar verdiği tepki çok abartı.. Bu dönemlerde sürekli kavgalar oluyormuş (nişanlılıkta). O da biraz telaşlı yada heyecanlı mı desem bilemedim yan ruh hali çok normal değildir evlennene kadar da olmaz büyük ihtimalle çünkü genelde çoğu çift şunları yaşıyor duyuyoruz yani
Kızlar şuan havaalanındayım erkek arkadaşımın anmesiyle kız kardeşini bekliyorum 40 dk sora gelicekler heycanlıyım baya
Amin cnm insaAllahTatlı heyacanlar bunlar,herşey güzel olucak Allahın izniyle
Hmm anladım yine heyecanlı durum yaa ama ilk tanışmaya göre daha iyi durumdasındır :)Canım ben daha once tanıstımda 2 kere yuz yuze gorusebildik ama ailem ilk defa karsılasacaklar erkek arkadasimda yok onu istemede gorecekler . Daha once amcam ve enistemle tanistirmistim sadece
Aynen yaa benimde resmen sinirlenince gözüm kararıyor beyin nakavt zaten evlilik terapistine bile gitmeyi düşünüyorum henüz evlenmeden çok ciddiyim, kuzu gibi bir eşe sahip olucam kısmetse ona bile sinirlenmeyi beceriyorsam kesinlikle sorun bende yani
tamamen burcumdan kaynaklanan bi durum bence
yapmazsam aklım kalır biliyorum
bana hiç öyle şeyler olmuyo hazırlık evresi olarak düşündüğümden heralde
Yok canim ya ozmn erkek arkadasim yanimdaydı rahattım simdi ailem daha önemli oyuzden heycanlıyim erkek arkadasiminda yanimda olmaması da etken tabiHmm anladım yine heyecanlı durum yaa ama ilk tanışmaya göre daha iyi durumdasındır :)
Hem evlilik çok farklı bir hayat yani rolün değişiyor, kaç yaşında olursan ol bekarsan evin çocuğusun ama evlenince drekt evin hanımı oluyorsun tüm sorumluluk üstüne biniyor her türlü aslında evlilik danışmanın gitmemiz lazımbende öyleyim allahm çenem bir açılıyo kendi kendime kavga ediyorum bide nişanlıma kızıyorum niye ban acevap vermiyosun dye konussam zaten kavga edyosun şu halde bide bişey soylesem dha beter olcaz ne diyim diyo aaa oyle mi diye yine baslıyorum :) sonra tabi sakinleyince oturup diyom yine tutamadın ceneni cıkarttın cocuğun sinirni tepesine o sinrlendimi zor sakinleşir bnm biraz oturup sakin kalmam yeterli bu sefer de diyorum sen kin tutuyosun uzatıyosun :) bende terapiye gitmeyi düşünyrm cnkü o alttan almasa bn cok zorluyorum bişeyleri farkında olmadan
Dıştan bende sakinim hatta ben ağır vasıtayım o dereceBenimde erkek arkadaşım sakin, aslında bende sakin biriyim ama yaşadığım olumsuz ilişkilerin sonucu bu durumum..
aynı fikirdeyim bende sağlam ilerlemesini isterim evliliğimn benmde duruşum ona göre değişmeli karşımdakininde tabi hala cocuk gbii de olucaz ama farklı bişey ya evlilik hadi hoop aynı evde yasıyoz süpr iyi hoş kadr basit değilHem evlilik çok farklı bir hayat yani rolün değişiyor, kaç yaşında olursan ol bekarsan evin çocuğusun ama evlenince drekt evin hanımı oluyorsun tüm sorumluluk üstüne biniyor her türlü aslında evlilik danışmanın gitmemiz lazım
Bende erkek arkadaşım yanımda diye daha çok heyecan yapmıştım ilkindeYok canim ya ozmn erkek arkadasim yanimdaydı rahattım simdi ailem daha önemli oyuzden heycanlıyim erkek arkadasiminda yanimda olmaması da etken tabi
Kesinlikleeaynı fikirdeyim bende sağlam ilerlemesini isterim evliliğimn benmde duruşum ona göre değişmeli karşımdakininde tabi hala cocuk gbii de olucaz ama farklı bişey ya evlilik hadi hoop aynı evde yasıyoz süpr iyi hoş kadr basit değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?