- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Yaa ikiz kardesler miii ?? Cok tatlii. Beraber tutsunlar madem ikizler zaten :)Canım öyle bir şey var mı bilmiyorum da şimdi düşününce hep genç kızlar tutuyor diye geliyor aklıma.. O değil de benim ikiz kız kardeşlerim var 17 yaşındalar şimdi, biri tutsa diğeri küser
Canım korkmanı anlıyorum burda hepimiz az telaşlı değiliz ama süper destek oluyoruz birbirimize, fikir falan veriyoruz tecrübeli olanlar yardımcı oluyor çömezlere öyle geçinip gidiyoruz :) (koğuş konuşması gibi olduhoşbuldum teşekkür ederimm
Yaa ikiz kardesler miii ?? Cok tatlii. Beraber tutsunlar madem ikizler zaten :)
Yerim seniiiiiiiiii :) arada kendi reklamını yap canım ben şahsen senin konuşma balonları hazırladığını hep unutuyorum:) bu arada seninkilerin fiyatı neydi bak kız 5 tanesini 15 tlye bulmuş hacı??Benim yaptiklarim daha guzel
Aaa ikisi de yeteneklii. Ben de lisedeyken kara kalem yapiyordum gsf ye hazirlaniyordum. Sonra tekrar ustune gitmedim ama aslibda simdilerde tekrar baslayabilirimm :)Evet canım, biri hani şu bardak boyayan ve diğeri de portre yapan.. Asla beraber tutmazlar. Bu arada ikiz dedik ama duymasınlar, ikiz kelimesinden nefret ediyorlar. :)
kızlar merhabaaa beni de alın aranıza bu işler nasıl oluyor bilmiyorum hiç erkek arkadaşımla babam tanışacaklar kısmetse bu yaza doğru da söz yapmak istiyoruz nasıl oluyor bu işler
Adeti 3 tl kuzucumm ayni yaniii. Hatta 20 tane yaptirinca 50 ye filan dusuyorumm :) modellerimi de ataym tamm reklam olsunn ")Yerim seniiiiiiiiii :) arada kendi reklamını yap canım ben şahsen senin konuşma balonları hazırladığını hep unutuyorum:) bu arada seninkilerin fiyatı neydi bak kız 5 tanesini 15 tlye bulmuş hacı??
Yerim seniiiiiiiiii :) arada kendi reklamını yap canım ben şahsen senin konuşma balonları hazırladığını hep unutuyorum:) bu arada seninkilerin fiyatı neydi bak kız 5 tanesini 15 tlye bulmuş hacı??
Aaa ikisi de yeteneklii. Ben de lisedeyken kara kalem yapiyordum gsf ye hazirlaniyordum. Sonra tekrar ustune gitmedim ama aslibda simdilerde tekrar baslayabilirimm :)
Canım korkmanı anlıyorum burda hepimiz az telaşlı değiliz ama süper destek oluyoruz birbirimize, fikir falan veriyoruz tecrübeli olanlar yardımcı oluyor çömezlere öyle geçinip gidiyoruz :) (koğuş konuşması gibi oldu) anlat kendini biraz istersen ne zaman tanışacak sevgilinle baban? istemeye ne zaman gelecekler falan netleştirdinz mi bişeyleri?
Ben kutahyayi kazandm grafik ama animasyon istiyordum grafik olunca gitmedim fotograf mezunyum simdi de tasarim kurgu filan yapiyorum :)Nasıl bi gaza getirmek bu?
Onlar da gsf ye hazırlanıyorlar canım, bu yıl son seneleri lisede.. Hayırlısıyla istedikleri olur inşallah :)
Ya senin sayfanın adı neydi, ben incelemiştim ama şimdi bulamadım.
Buarada sayfamin adi tasarimevimm :)Ben kutahyayi kazandm grafik ama animasyon istiyordum grafik olunca gitmedim fotograf mezunyum simdi de tasarim kurgu filan yapiyorum :)
hoşbuldum canım teşekkür ederim nasıl tanıştırdın ailenle bahsetsene biraz , benim erkek arkadaşımın kız kardeşinin nişanı var geleyim istiyor diye çağırıyor ama şuan benim ailem sevgilimle tanışmadığı için gitmiyorum bir de şimdi ne bileyim gitsem ortada bir şey yok hemen geldi falan da derler mi bilmiyorumHoşgeldin canım, ben tanıştırma işlemini bitirdim, tanışma sırası bende.. Yarıyıl tatilinde de ben tanışıcam onunkilerle, sonra da yazın nişan düşünüyoruz.
Canım tamam sana yaptırıyorum ben inşallahAdeti 3 tl kuzucumm ayni yaniii. Hatta 20 tane yaptirinca 50 ye filan dusuyorumm :) modellerimi de ataym tamm reklam olsunn ")
Istedigin tasarimi bilmiyorum tatlimCanım tamam sana yaptırıyorum ben inşallahNişanda yaptırır mıyım emin değilim ama kına gecesi ve düğünde düşünüyorum kesinlikle he bi de istanbuldaydın sen dimi? Ayrıca istediğim tasarımda yapabiliyorsun değil mi ?
Hmm o zaman 21 civarı bi yaştasın benim babamda aşırı serttir ben bide çerkesim bizim adetlerde biraz tuhaf malesef neyse 2 hafta sonra kız isteme olacak ama sadece erkekler gelecek istemeye (iki tarafta böyle istedik) ve bizde mesela damat istemeye gelmez gelinde ortaya çıkmaz yani sadece büyükler gelir büyüklerden kızı isterler yani sonuç olarak babam hala sevgilimle tanışmadı büyük ihtimalle nişanda tanışacaklaranlatayım ihtiyacım var gerçekten babam biraz yapısı gereği serttir ama iyidir tepkisinden çok çekiniyordum annem söylemiş ciddilermiş falan demiş erkek arkadaşımın ailesi zaten biliyor ama bir isteme karşılıklı konuşma gibi bir şeyi olmadı ailelerimizin babam da gelsin arkadaşı tanışalım demiş erkek arkadaşıma söyledim bir konuşma hazırlamam gerekiyor dedierkek arkadaşım karar verecek tanışma zamanına daha doğrusu tahminime göre bu ay sonuna doğru tanışırlar
4 yıldır birlikteliğimiz var aynı üniversitedeyiz bu sene mezun oluyoruz mezuniyete gelecek ailesi hazır gelmişken benim ailemle de tanışacaklar görüşecekler iki ailenin de ortak isteği geldiklerinde söz de takarız diyorlar öyle yani şu an olan biten bundan ibaret
Ben olsam gitmezdim babamla tanıştırmış olsam bile ama sen bilirsin yine de canım.. Oraya gideceksen bişeyler resmileşmiş olması daha uygun bence akrabalar falan seni kız arkadaşı diye tanımalarından daha iyi sizin nişanda seni tanımaları bence tabihoşbuldum canım teşekkür ederim nasıl tanıştırdın ailenle bahsetsene biraz , benim erkek arkadaşımın kız kardeşinin nişanı var geleyim istiyor diye çağırıyor ama şuan benim ailem sevgilimle tanışmadığı için gitmiyorum bir de şimdi ne bileyim gitsem ortada bir şey yok hemen geldi falan da derler mi bilmiyorum
Hmm o zaman 21 civarı bi yaştasın benim babamda aşırı serttir ben bide çerkesim bizim adetlerde biraz tuhaf malesef neyse 2 hafta sonra kız isteme olacak ama sadece erkekler gelecek istemeye (iki tarafta böyle istedik) ve bizde mesela damat istemeye gelmez gelinde ortaya çıkmaz yani sadece büyükler gelir büyüklerden kızı isterler yani sonuç olarak babam hala sevgilimle tanışmadı büyük ihtimalle nişanda tanışacaklar
Benim sevdiceğim nefret ediyor bu balonlardan (kendisi ağır abi takılıyor ama benim kuzucum aslında haberi yok) ama ben yine de alıcam zorla tutuşturcam elineBen geldimmmmmMeraba kızlarr aramıza yeni katılan arkadaş meantrees sende hoşgeldiin.. O konuşma balonları harika oluyoo ya bende sözde almştım çok güzell benim sevdiceğimde dedi ki hatta neden ayvayı yedik yazılı baloncuğu almadın :) dedim çok pişmansan kapı orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?