- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Evet yaşıtlar evleniyor genelde zaten yani büyük yaş farkı yoktur genelde çiftler arasında, benim bir çok yakınım var hem kız hem erkek yaşları 35-40 arası bir sürü bekarlar hala 25 yaşında gibi rahatlar maşallah ben 26 oldum diye kafayı yiyordum ki sevgilimle tanıştım yoksa benim gidişatımda kötüydüBayağı bir milliyetçi hem de.. Kızlar da mı geç evleniyor yani? 30-35?
inşallah canım ben önce tanıştırmayı halledeyim daha sonra bir de kendim için heyecanlanırım artıkİnşallah güzel geçer canım :) Ben de heyecanlıyım onun ailesi ile tanışmaya gidicem diye
Benimde hedefim 10 kilo vermek ama lüks olarak çok şükür çok fazlam yok boyum 1,73, 70 kiloyum şu an nişana en fazla 2 ay var hatta 1,5 ay o zamana kadar 5 kilo versem süper olurrrrrİnşallah istediğimiz kilolara tez vakitte geliriz yavrum he bu arada o 10 kiloyu nasıl ve ne zamanda verdin canım?
yapmiyo olsam bile yaparim tatlim :)Takip etmişim canım zaten, bu arada cidden senin kartlar çoooook daha güzel valla bayıldım. Umarım benim söz-nişana kadar bu işi hala yapıyor olursun. :)
Canım o gelip seninkilerle tanışmadan sakın sen gitme, boşver.. Valla tanıştırma olayı çok heyecanlı oluyor. Sen arada kalıyorsun tabi, diyorsun acaba birbirleri hakkında ne düşünecekler falan filan.. Benim babam çok anlayışlı ve konuşkandır, sevgili konularında da öyle problem çıkaran bir baba değildir. Gel gör ki kıskançtır, kızlarını çok kıskanır. Tabi ilk görüşmede biraz sert durmak istedi ama ben ona hiç yakıştıramadım çünkü normalde hiç sert değildirSonradan açıldı ama.. Önce beraber muhabbet ettik, sonra onlar babamla mangal yaptılar. Yedik içtik. Ben,o, kardeşlerim göl kenarına inip biraz gezdik dolaştık, sonra eve döndük çay içtik. Annemle babam akşamında başka bir yere davetliydiler, giderken sevgilimi de otogara bıraktılar. Ben gitmedim onlarla.. Sevgilim inerken annem de inmiş arabadan elini öptürmüş (annem el öptürmeyi pek sever ) Tabi bu kısmı sevgilim anlatıyor, annem hiçbir şey demedi. Babam da annem de memnun kaldıklarını dile getirdiler bana.. Mutlu oldum tabi.. Sonra babamla o tekrar görüştüler, benim direksiyon sınavım vardı, ben gelene kadar yarım saat yalnız kaldılar, konuşmuşlar öyle.. :)
Tabii ki tatlim her yaziyi yaziyorum kii :)Yok yine seninkilerden seçerim tasarımı ama sözler değişir mesela bir sözü başka bir sözün balonuna yaparsın gbi
inşallah canım ben önce tanıştırmayı halledeyim daha sonra bir de kendim için heyecanlanırım artıkne yapacaksın nerede görüşeceksiniz
İstanbul a gideceksin canım o zaman iyi bakalım evet senin de zamanı varmış biraz güzel bir şeyler düşünürsünüz o zamana kadarValla hiç bilmiyorum canım, bir plan yapmadık. İstanbulda onlar, annesi babası ve ablası ile tanışırım, abisi askere gidiyor o olmaz muhtemelen.. Yarıyıl tatili yaklaşınca plan yapmaya başlarız artık..
İnşallah kuzucum şu takımlara bi bakayım ben belki girerim bende daha motive eder benibenim var canım hala fazla kilom 3.takımdayım diyet yapıyorum spor yapıyorum günde 1 dilim ekmek yiyorum sabah kahvaltısında pirinç,bulgur, makarna falan yemiyorum sebze et yiyorum
verirsin canım ya 1.5 ayda biraz dikkat etsen yeterli olur
olur canım bak tabi benim için iyi oluyor motivasyon sıkıntısı yaşıyorum çünkü ... koşu bandım var canım yürüyüş yapıyorum bazen pilates yapıyorum mekik çekiyorum öyleİnşallah kuzucum şu takımlara bi bakayım ben belki girerim bende daha motive eder benispor olarak ne yapıyorsun?
Sizin takımın belirli bir kilo aralığı var mı? Bende fastfooda çok düşkündüm bıraktım ama gitmedi kilolar demek ki değilmiş asıl sebebimolur canım bak tabi benim için iyi oluyor motivasyon sıkıntısı yaşıyorum çünkü ... koşu bandım var canım yürüyüş yapıyorum bazen pilates yapıyorum mekik çekiyorum öyle
ben tatlıya ve hamurişine çok düşkündüm bırakınca gitti kilolar
Sizin takımın belirli bir kilo aralığı var mı? Bende fastfooda çok düşkündüm bıraktım ama gitmedi kilolar demek ki değilmiş asıl sebebimtez dönemimdeyim işe falanda girmedim çok hareketsizim onun etkisi sanırım bu tabi bir de metabolizmam yavaşmış, afedersin kronik kabızlık, kolay terleyememe derken bir sürü etkenim var kilo verememek için
Sürekli yoğurt yiyorum su da baya içiyorum ama yeşil çaydan nefret ediyorum yaayok canım 65 kilo olan arkadaşımız da var 70 kilo olan da 80 kilo olan da var , olabilir nasıl besleniyorsun ki canım ? malesef bende hareketsizim biraz aşmaya çalışıyorum spor yaparsam o oluyor hareketim işte gün içinde kabızlık için kuru kayısı , yoğurt, bol su , yeşil çay , bitki çaylarını tavsiye ederim canım
bende çok terliyorum malesef sürekli kolumun altı yaş azı da fazlası da zarar spor yaparsan kalın şeyler giysen terlersin sanırım
tadı acı biraz alışkın olmadığımız bir tat ondan sanırımSürekli yoğurt yiyorum su da baya içiyorum ama yeşil çaydan nefret ediyorum yaabakalım ya şu yeme düzenimi bi oturtayım harekete de geçerim yavaştan
Sen aman çok dikkat et çok az zaman kaldı evliliğeAy benimde kilom var normalde dikkat ediyodum ama bu hafta ipin ucunu tam kaçırdım((
Tamam canım çok sevinirim cidden :)tadı acı biraz alışkın olmadığımız bir tat ondan sanırım
tabi canım istersen ben listemi paylaşayım ona da bakarak bir şeyler düşünebilirsin
Evet ya çok az kaldı spora başlamam lazım hatta ama yok yapamıomSen aman çok dikkat et çok az zaman kaldı evliliğe
Bende hiç sevmiyorum sporu yaa tüm gün aç gezeyim umrumda değil ama spor yapmayım yaniEvet ya çok az kaldı spora başlamam lazım hatta ama yok yapamıom
Ben ikisinide yapamıyorum yemek için yaşayanlardanım :)))Bende hiç sevmiyorum sporu yaa tüm gün aç gezeyim umrumda değil ama spor yapmayım yani
Bende onlardanım zaten o yüzden 4 ayda 4 kilo verebildim daha fazla kesemiyorum boğazımdanBen ikisinide yapamıyorum yemek için yaşayanlardanım :)))
Ben yarın son güzel kahvaltımı yapacam inşallah:))Bende onlardanım zaten o yüzden 4 ayda 4 kilo verebildim daha fazla kesemiyorum boğazımdanGünlerdir pizza yemek için ölüyorum ama dayandım dayanıcam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?