2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Bayağı bir milliyetçi hem de.. Kızlar da mı geç evleniyor yani? 30-35?
Evet yaşıtlar evleniyor genelde zaten yani büyük yaş farkı yoktur genelde çiftler arasında, benim bir çok yakınım var hem kız hem erkek yaşları 35-40 arası bir sürü bekarlar hala 25 yaşında gibi rahatlar maşallah ben 26 oldum diye kafayı yiyordum ki sevgilimle tanıştım yoksa benim gidişatımda kötüydü

İnşallah güzel geçer canım :) Ben de heyecanlıyım onun ailesi ile tanışmaya gidicem diye
inşallah canım ben önce tanıştırmayı halledeyim daha sonra bir de kendim için heyecanlanırım artık ne yapacaksın nerede görüşeceksiniz

benim var canım hala fazla kilom 3.takımdayım diyet yapıyorum spor yapıyorum günde 1 dilim ekmek yiyorum sabah kahvaltısında pirinç,bulgur, makarna falan yemiyorum sebze et yiyorum
verirsin canım ya 1.5 ayda biraz dikkat etsen yeterli olur

yapmiyo olsam bile yaparim tatlim :)

Yok yine seninkilerden seçerim tasarımı ama sözler değişir mesela bir sözü başka bir sözün balonuna yaparsın gbi
Tabii ki tatlim her yaziyi yaziyorum kii :)

inşallah canım ben önce tanıştırmayı halledeyim daha sonra bir de kendim için heyecanlanırım artık ne yapacaksın nerede görüşeceksiniz

Valla hiç bilmiyorum canım, bir plan yapmadık. İstanbulda onlar, annesi babası ve ablası ile tanışırım, abisi askere gidiyor o olmaz muhtemelen.. Yarıyıl tatili yaklaşınca plan yapmaya başlarız artık..

İstanbul a gideceksin canım o zaman iyi bakalım evet senin de zamanı varmış biraz güzel bir şeyler düşünürsünüz o zamana kadar

İnşallah kuzucum şu takımlara bi bakayım ben belki girerim bende daha motive eder beni spor olarak ne yapıyorsun?

İnşallah kuzucum şu takımlara bi bakayım ben belki girerim bende daha motive eder beni spor olarak ne yapıyorsun?
olur canım bak tabi benim için iyi oluyor motivasyon sıkıntısı yaşıyorum çünkü ... koşu bandım var canım yürüyüş yapıyorum bazen pilates yapıyorum mekik çekiyorum öyle
ben tatlıya ve hamurişine çok düşkündüm bırakınca gitti kilolar

Sizin takımın belirli bir kilo aralığı var mı? Bende fastfooda çok düşkündüm bıraktım ama gitmedi kilolar demek ki değilmiş asıl sebebim tez dönemimdeyim işe falanda girmedim çok hareketsizim onun etkisi sanırım bu tabi bir de metabolizmam yavaşmış, afedersin kronik kabızlık, kolay terleyememe derken bir sürü etkenim var kilo verememek için

yok canım 65 kilo olan arkadaşımız da var 70 kilo olan da 80 kilo olan da var , olabilir nasıl besleniyorsun ki canım ? malesef bende hareketsizim biraz aşmaya çalışıyorum spor yaparsam o oluyor hareketim işte gün içinde kabızlık için kuru kayısı , yoğurt, bol su , yeşil çay , bitki çaylarını tavsiye ederim canım
bende çok terliyorum malesef sürekli kolumun altı yaş azı da fazlası da zarar spor yaparsan kalın şeyler giysen terlersin sanırım

Sürekli yoğurt yiyorum su da baya içiyorum ama yeşil çaydan nefret ediyorum yaa bakalım ya şu yeme düzenimi bi oturtayım harekete de geçerim yavaştan

Ay benimde kilom var normalde dikkat ediyodum ama bu hafta ipin ucunu tam kaçırdım ((

Sürekli yoğurt yiyorum su da baya içiyorum ama yeşil çaydan nefret ediyorum yaa bakalım ya şu yeme düzenimi bi oturtayım harekete de geçerim yavaştan
tadı acı biraz alışkın olmadığımız bir tat ondan sanırım
tabi canım istersen ben listemi paylaşayım ona da bakarak bir şeyler düşünebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…