2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Buarada sayfamin adi tasarimevimm :)

Takip etmişim canım zaten, bu arada cidden senin kartlar çoooook daha güzel valla bayıldım. Umarım benim söz-nişana kadar bu işi hala yapıyor olursun. :)

Canım o gelip seninkilerle tanışmadan sakın sen gitme, boşver.. Valla tanıştırma olayı çok heyecanlı oluyor. Sen arada kalıyorsun tabi, diyorsun acaba birbirleri hakkında ne düşünecekler falan filan.. Benim babam çok anlayışlı ve konuşkandır, sevgili konularında da öyle problem çıkaran bir baba değildir. Gel gör ki kıskançtır, kızlarını çok kıskanır. Tabi ilk görüşmede biraz sert durmak istedi ama ben ona hiç yakıştıramadım çünkü normalde hiç sert değildir Sonradan açıldı ama.. Önce beraber muhabbet ettik, sonra onlar babamla mangal yaptılar. Yedik içtik. Ben,o, kardeşlerim göl kenarına inip biraz gezdik dolaştık, sonra eve döndük çay içtik. Annemle babam akşamında başka bir yere davetliydiler, giderken sevgilimi de otogara bıraktılar. Ben gitmedim onlarla.. Sevgilim inerken annem de inmiş arabadan elini öptürmüş (annem el öptürmeyi pek sever ) Tabi bu kısmı sevgilim anlatıyor, annem hiçbir şey demedi. Babam da annem de memnun kaldıklarını dile getirdiler bana.. Mutlu oldum tabi.. Sonra babamla o tekrar görüştüler, benim direksiyon sınavım vardı, ben gelene kadar yarım saat yalnız kaldılar, konuşmuşlar öyle.. :)

merhabalar hoşbuldum teşekkür ederim benim kuzenim de gelin arabasının arkasına elveda 10.000 sms yaztırmışlardı balonları görünce o aklıma geldi

Yapacak bişey yok ben 27 yaşına girdim istemezse vermesin babam yaşın bencede genç senin yaşındayken düşünmüyordum evliliği ama kendini kandırmadan evlilği kaldırabileceğine inanıyorsan olur tabi ki küçükte değilsin 20'li yaşlardasın sonuçta

ben de aynı şekilde düşünüyorum tamam konuşuyoruz ama şehirler uzak zaten aynı şehirde değiliz ailesi hemen geldi falan demelerindense biz sözlenirsek düğününe giderim oraya gideceğim orda nerede kalacağım bir sürü sıkıntı ailesi misafir ederler ama bencede hoş bir durum değil yani ailesi bir şey demese bile akrabalar diyebilir daha aralarında bir şey yok kız da gelmiş hemen diye

:) :) kızlar yemekten sonra gelicem görüşürüzzz şimdi geldim ama yine gidiyorum

Adige misin kız yoksam?

kısmet öyleymiş canım mutlu olursunuz inşallah zaten evlendik diyene kadar ben 23 olurum bu sene 22 ye gireceğim yaklaşık 1 yıldır düşünüyorum ciddi bir şekilde kaldırabileceğime inanıyorum ruhen hazırım ama bedenen değil fazla kilolarım var onları vermeye çalışıyorum şu aşamada

Kızlar eminönünde yada yeri neresiyse bindallı yada kaftan kiralama ücretleri ne kadar bileniniz var mı?
bi fikrim yok o aşamaya gelemedim ama eminönünde uygun diye duydum canım :)

Merhaba güzel gelinciklerr nasıl geçti gününüz
fazlasıyla sıkıcı :)

Çok iyiymiş 15 lira nerde yaptıracaksın kuzu?
hatıra çerçeveleri diye bi sayfa kuzu çerçeveyide 60 a yapıyo kargo filan omıycak elden teslim alıcam :)

kızlar merhabaaa beni de alın aranıza bu işler nasıl oluyor bilmiyorum hiç erkek arkadaşımla babam tanışacaklar kısmetse bu yaza doğru da söz yapmak istiyoruz nasıl oluyor bu işler
merhabaa hoşgeldinnn :)
ben tanıştırdım önce sevgilimi sonra aileleri:)
ilk tanışmada isteme ve sözü çok acele buluyorum ben :)
hiç telaş yapmaya gerek yok herşey yolunda gidiyo emin olabilirsin :)

Benim gibisin aynen diyetteyim bende

bende öyle düşünüyorum canım hoş olmaz yakıştırmıyorum kendime ... en çok o konuda endişeliyim ne düşünecekler acaba diye siz kalabalık ailecek tanışmışsınız biz babamın iş yerine gideceğiz sevgilimle ben sonra ayrı konuşmak ister mi bilmiyorum ama düşündükçe ben heyecanlanıyorum sevgilim ne yapsın ben bu kadar heyecanlanıyorsam çok güzelmiş canım ya ne güzel bir anınız olmuş maşallah bizim de böyle güzel geçer inşallah

Kayseriliydin dimi sen? Ben Kayseriye çok yakın bir yerde öğretmenim. Okuldaki hocalardan biri de oralı ve çerkez.. Yalnız hep bizli konuşuyor yani biz çerkezler şöyle yaparız , biz çerkezler böyle yaparız falan, bazen bunaltıyor beni Sizde evlilikler geç yaşta oluyor diye biliyorum kuzu, cidden öyle mi?

merhabalar benim de öyle olacak sanırım
şehirler uzak olunca öyle olsun diye düşündük ama yanlış mı düşündük acaba
ayyy inşallah öyle güzel olur

evet canım ya çok kiloluydum gerçekten 10 kilo vermek üzereyim hedefim de 60 şuan onun için bir 10 kilo daha vermem lazım zor bu işler ya
Benimde hedefim 10 kilo vermek ama lüks olarak çok şükür çok fazlam yok boyum 1,73, 70 kiloyum şu an nişana en fazla 2 ay var hatta 1,5 ay o zamana kadar 5 kilo versem süper olurrrrr İnşallah istediğimiz kilolara tez vakitte geliriz yavrum he bu arada o 10 kiloyu nasıl ve ne zamanda verdin canım?

İnşallah güzel geçer canım :) Ben de heyecanlıyım onun ailesi ile tanışmaya gidicem diye

O biraz milliyetçi demek ki zaten çerkeslerin çoğu milliyetçiliği geç ırkçıdır malesef ama çok şükür ben yırttım o durumdan. Evet eskiden çokk eskiden 40'a doğru evlenirlermiş çerkesler mesela 20'li yaşlarda evlenmek isteyenlere evlilik meraklısı gözüyle bakılırmış ama şimdi yine biraz düştü yaşlar ama hala 30-35 arası evleniyorlar hele hele 25ten önce evlenen çok zor bulunur :)

Bayağı bir milliyetçi hem de.. Kızlar da mı geç evleniyor yani? 30-35?

Selam kızlarrr :) ben geldiiiiimmmm :) birazdan çaya misafirlerim gelecek:)) ne yoğun bi gün yaşıyorum ya ben:) daha yazılılar var okuncak :) ama okuyasım yok çünkü çok kötüler (( ee konunuz ne şimdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…