- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Buarada sayfamin adi tasarimevimm :)
hoşbuldum canım teşekkür ederim nasıl tanıştırdın ailenle bahsetsene biraz , benim erkek arkadaşımın kız kardeşinin nişanı var geleyim istiyor diye çağırıyor ama şuan benim ailem sevgilimle tanışmadığı için gitmiyorum bir de şimdi ne bileyim gitsem ortada bir şey yok hemen geldi falan da derler mi bilmiyorum
Ben geldimmmmmMeraba kızlarr aramıza yeni katılan arkadaş meantrees sende hoşgeldiin.. O konuşma balonları harika oluyoo ya bende sözde almştım çok güzell benim sevdiceğimde dedi ki hatta neden ayvayı yedik yazılı baloncuğu almadın :) dedim çok pişmansan kapı orada
Yapacak bişey yok ben 27 yaşına girdim istemezse vermesin babamevet 21 yaşındayım sevgilim 25 yaşında 4 yaş var aramızda bazen bir arkadaşım var daha evlenmek için çok küçüksün deyip duruyorahaha o da güzelmiş olsun en azından verecek sanırım baban seni
ben de aynı şekilde düşünüyorum tamam konuşuyoruz ama şehirler uzak zaten aynı şehirde değiliz ailesi hemen geldi falan demelerindense biz sözlenirsek düğününe giderim oraya gideceğim orda nerede kalacağım bir sürü sıkıntı ailesi misafir ederler ama bencede hoş bir durum değil yani ailesi bir şey demese bile akrabalar diyebilir daha aralarında bir şey yok kız da gelmiş hemen diyeBen olsam gitmezdim babamla tanıştırmış olsam bile ama sen bilirsin yine de canım.. Oraya gideceksen bişeyler resmileşmiş olması daha uygun bence akrabalar falan seni kız arkadaşı diye tanımalarından daha iyi sizin nişanda seni tanımaları bence tabi
Yok yine seninkilerden seçerim tasarımı ama sözler değişir mesela bir sözü başka bir sözün balonuna yaparsın gbiIstedigin tasarimi bilmiyorum tatlimanlatirsan yaparimm :)
ve ankaradayim ama anlasmali kargom var :)
Hmm o zaman 21 civarı bi yaştasın benim babamda aşırı serttir ben bide çerkesim bizim adetlerde biraz tuhaf malesef neyse 2 hafta sonra kız isteme olacak ama sadece erkekler gelecek istemeye (iki tarafta böyle istedik) ve bizde mesela damat istemeye gelmez gelinde ortaya çıkmaz yani sadece büyükler gelir büyüklerden kızı isterler yani sonuç olarak babam hala sevgilimle tanışmadı büyük ihtimalle nişanda tanışacaklar
Evet kuzu :)Adige misin kız yoksam?
Yapacak bişey yok ben 27 yaşına girdim istemezse vermesin babamyaşın bencede genç senin yaşındayken düşünmüyordum evliliği ama kendini kandırmadan evlilği kaldırabileceğine inanıyorsan olur tabi ki küçükte değilsin 20'li yaşlardasın sonuçta
bi fikrim yok o aşamaya gelemedim ama eminönünde uygun diye duydum canım :)Kızlar eminönünde yada yeri neresiyse bindallı yada kaftan kiralama ücretleri ne kadar bileniniz var mı?
fazlasıyla sıkıcı :)Merhaba güzel gelinciklerr nasıl geçti gününüz
hatıra çerçeveleri diye bi sayfa kuzu çerçeveyide 60 a yapıyo kargo filan omıycak elden teslim alıcam :)Çok iyiymiş 15 lira nerde yaptıracaksın kuzu?
merhabaa hoşgeldinnn :)kızlar merhabaaa beni de alın aranıza bu işler nasıl oluyor bilmiyorum hiç erkek arkadaşımla babam tanışacaklar kısmetse bu yaza doğru da söz yapmak istiyoruz nasıl oluyor bu işler
Benim gibisin aynen diyetteyim bendekısmet öyleymiş canım mutlu olursunuz inşallahzaten evlendik diyene kadar ben 23 olurum bu sene 22 ye gireceğim yaklaşık 1 yıldır düşünüyorum ciddi bir şekilde kaldırabileceğime inanıyorum ruhen hazırım ama bedenen değil fazla kilolarım var onları vermeye çalışıyorum şu aşamada
Takip etmişim canım zaten, bu arada cidden senin kartlar çoooook daha güzel valla bayıldım. Umarım benim söz-nişana kadar bu işi hala yapıyor olursun. :)
Canım o gelip seninkilerle tanışmadan sakın sen gitme, boşver.. Valla tanıştırma olayı çok heyecanlı oluyor. Sen arada kalıyorsun tabi, diyorsun acaba birbirleri hakkında ne düşünecekler falan filan.. Benim babam çok anlayışlı ve konuşkandır, sevgili konularında da öyle problem çıkaran bir baba değildir. Gel gör ki kıskançtır, kızlarını çok kıskanır. Tabi ilk görüşmede biraz sert durmak istedi ama ben ona hiç yakıştıramadım çünkü normalde hiç sert değildirSonradan açıldı ama.. Önce beraber muhabbet ettik, sonra onlar babamla mangal yaptılar. Yedik içtik. Ben,o, kardeşlerim göl kenarına inip biraz gezdik dolaştık, sonra eve döndük çay içtik. Annemle babam akşamında başka bir yere davetliydiler, giderken sevgilimi de otogara bıraktılar. Ben gitmedim onlarla.. Sevgilim inerken annem de inmiş arabadan elini öptürmüş (annem el öptürmeyi pek sever ) Tabi bu kısmı sevgilim anlatıyor, annem hiçbir şey demedi. Babam da annem de memnun kaldıklarını dile getirdiler bana.. Mutlu oldum tabi.. Sonra babamla o tekrar görüştüler, benim direksiyon sınavım vardı, ben gelene kadar yarım saat yalnız kaldılar, konuşmuşlar öyle.. :)
evet canım ya çok kiloluydum gerçekten 10 kilo vermek üzereyim hedefim de 60 şuan onun için bir 10 kilo daha vermem lazım zor bu işler yaBenim gibisin aynen diyetteyim bende
Evet kuzu :)
bi fikrim yok o aşamaya gelemedim ama eminönünde uygun diye duydum canım :)
fazlasıyla sıkıcı :)
hatıra çerçeveleri diye bi sayfa kuzu çerçeveyide 60 a yapıyo kargo filan omıycak elden teslim alıcam :)
merhabaa hoşgeldinnn :)
ben tanıştırdım önce sevgilimi sonra aileleri:)
ilk tanışmada isteme ve sözü çok acele buluyorum ben :)
hiç telaş yapmaya gerek yok herşey yolunda gidiyo emin olabilirsin :)
Benimde hedefim 10 kilo vermek ama lüks olarak çok şükür çok fazlam yok boyum 1,73, 70 kiloyum şu an nişana en fazla 2 ay var hatta 1,5 ay o zamana kadar 5 kilo versem süper olurrrrrevet canım ya çok kiloluydum gerçekten 10 kilo vermek üzereyim hedefim de 60 şuan onun için bir 10 kilo daha vermem lazım zor bu işler ya
bende öyle düşünüyorum canım hoş olmaz yakıştırmıyorum kendime ... en çok o konuda endişeliyim ne düşünecekler acaba diye siz kalabalık ailecek tanışmışsınız biz babamın iş yerine gideceğiz sevgilimle ben sonra ayrı konuşmak ister mi bilmiyorum ama düşündükçe ben heyecanlanıyorum sevgilim ne yapsın ben bu kadar heyecanlanıyorsamçok güzelmiş canım ya ne güzel bir anınız olmuş maşallah bizim de böyle güzel geçer inşallah
O biraz milliyetçi demek ki zaten çerkeslerin çoğu milliyetçiliği geç ırkçıdır malesef ama çok şükür ben yırttım o durumdan. Evet eskiden çokk eskiden 40'a doğru evlenirlermiş çerkesler mesela 20'li yaşlarda evlenmek isteyenlere evlilik meraklısı gözüyle bakılırmış ama şimdi yine biraz düştü yaşlar ama hala 30-35 arası evleniyorlar hele hele 25ten önce evlenen çok zor bulunur :)Kayseriliydin dimi sen? Ben Kayseriye çok yakın bir yerde öğretmenim. Okuldaki hocalardan biri de oralı ve çerkez.. Yalnız hep bizli konuşuyor yani biz çerkezler şöyle yaparız , biz çerkezler böyle yaparız falan, bazen bunaltıyor beniSizde evlilikler geç yaşta oluyor diye biliyorum kuzu, cidden öyle mi?
O biraz milliyetçi demek ki zaten çerkeslerin çoğu milliyetçiliği geç ırkçıdır malesef ama çok şükür ben yırttım o durumdan. Evet eskiden çokk eskiden 40'a doğru evlenirlermiş çerkesler mesela 20'li yaşlarda evlenmek isteyenlere evlilik meraklısı gözüyle bakılırmış ama şimdi yine biraz düştü yaşlar ama hala 30-35 arası evleniyorlar hele hele 25ten önce evlenen çok zor bulunur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?