- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
Ben kuzenlerimden birine tutturcam ortaokul/lise çağlarında ki :)[/QUOTE
bende öle yaparım sanırsam
Düğün de kullanacaksın dimi canım? düşündüğüm konuşma balonları
hayır canım nişan için...Düğün de kullanacaksın dimi canım?
Evet çünkü düğüne uygun gibi görünüyor bunlar bende kına gecesi ve düğün için almayı düşünüyorum nişan için bilmiyorum çerçeve dışında pek bişey bulamadımhayır canım nişan için...
daha farklılarını arıyorum şu sıralar :)
aslında bunlar düğüne uygun değil canım hep nişan ve söz için kullanılanlarEvet çünkü düğüne uygun gibi görünüyor bunlar bende kına gecesi ve düğün için almayı düşünüyorum nişan için bilmiyorum çerçeve dışında pek bişey bulamadım
Hadi ya sözler bana evliliği anımsattı ama sen bilirsin tabi :)aslında bunlar düğüne uygun değil canım hep nişan ve söz için kullanılanlar
ilk adım ya ondandırHadi ya sözler bana evliliği anımsattı ama sen bilirsin tabi :)
Evli kız kardeş tutabilir mi ?
İkinci resimdekiler daha hoşuma gitti
bunlar kişiye özel daha çok :)
5 tane filan yaptırıcam ben isimlerimizin geçtiği türden olcak :) 15 lira tutuyor :)İkinci resimdekiler daha hoşuma gittiBelki bende bikaç tane yaptırırım özellikle şu "sırada düğün var", nişan var dediler geldik", "darısı başıma" falann
Çok iyiymiş 15 lira nerde yaptıracaksın kuzu?5 tane filan yaptırıcam ben isimlerimizin geçtiği türden olcak :) 15 lira tutuyor :)
Gel yamacımıza hoş geldinkızlar merhabaaa beni de alın aranıza bu işler nasıl oluyor bilmiyorum hiç erkek arkadaşımla babam tanışacaklar kısmetse bu yaza doğru da söz yapmak istiyoruz nasıl oluyor bu işler
hoşbuldum teşekkür ederimmGel yamacımıza hoş geldin
düşündüğüm konuşma balonları
bunlar kişiye özel daha çok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?