Buarada sayfamin adi tasarimevimm :)
Canım tamam sana yaptırıyorum ben inşallahNişanda yaptırır mıyım emin değilim ama kına gecesi ve düğünde düşünüyorum kesinlikle he bi de istanbuldaydın sen dimi? Ayrıca istediğim tasarımda yapabiliyorsun değil mi ?
hoşbuldum canım teşekkür ederim nasıl tanıştırdın ailenle bahsetsene biraz , benim erkek arkadaşımın kız kardeşinin nişanı var geleyim istiyor diye çağırıyor ama şuan benim ailem sevgilimle tanışmadığı için gitmiyorum bir de şimdi ne bileyim gitsem ortada bir şey yok hemen geldi falan da derler mi bilmiyorum
Cahilliğimi affedin ama sürekli duyuyorum bu magnet nedir aceba?bende düşünüyorum konuşma balonu ama nişan için yaptırır mıyım bilmiyorum.nişan için magnet yapıyor musunuz tubb? eğer yapıosan o konuda görüşelim :)
mrb hoşgeldin :) biz çıkmaya başladıktan 1,5 ay sonra,benimde sözlümün kız kardeşinin düğünü vardı.o da,kız kardeşide beni düğüne çağırmıstı,ısrar etmişlerdi ama bende gitmedim.çünkü aynen senin gibi düşündüm daha arada hiçbişi yok çıkmış gelmiş olmasın diye.bence de gitme derim ben ama yine de son karar senin.
Cahilliğimi affedin ama sürekli duyuyorum bu magnet nedir aceba?
bende düşünüyorum konuşma balonu ama nişan için yaptırır mıyım bilmiyorum.nişan için magnet yapıyor musunuz tubb? eğer yapıosan o konuda görüşelim :)
mrb hoşgeldin :) biz çıkmaya başladıktan 1,5 ay sonra,benimde sözlümün kız kardeşinin düğünü vardı.o da,kız kardeşide beni düğüne çağırmıstı,ısrar etmişlerdi ama bende gitmedim.çünkü aynen senin gibi düşündüm daha arada hiçbişi yok çıkmış gelmiş olmasın diye.bence de gitme derim ben ama yine de son karar senin.
Tamam canım çok sevinirim cidden :)[/QUO
Diyet Listem
kahvaltı 1: 1 dilim ekmek( kepek,tam buğday, çavdar çeşitlerinden biri), domates, salatalık ,beyaz peynir ( kaşar peyniri hariç ), yeşillik ( maydanoz, tere,roka ,dereotu çeşitlerinden biri ya da hepsi)
kahvaltı 2: 2 dilim ekmek (kepek,tam buğday , çavdar çeşitlerinden biri), beyaz peynir
kahvaltı 3: 1 elma
ara:1 meyve
öğle: 1 tabak sebze yemeği ( patates, havuç, bezelye hariç) veya 1 tabak et yemeği (tavuk , hindi , balık ya da kırmızı et), yanında bol salata veya yoğurt
ara: 1 meyve
akşam: 1 tabak sebze yemeği ( patates, havuç, bezelye hariç) veya 1 tabak et yemeği (tavuk , hindi , balık ya da kırmızı et), yanında bol salata veya yoğurt
haftanın 4 günü en az 45 dakikalık egzersiz
uyulacak kurallar : sabah kahvaltısı dışında ekmek kesinlikle yok, her türlü çay, kahve serbest (şekersiz olmak şartıyla), pirinç, bulgur,makarna gibi unlu mamüller yasak.
Ben arada sırada makarna ya da pilav yiyorum ama haftada 1 kereyi kesinlikle geçmiyor , haftada iki kere baklagil tüketebilirsiniz, eğer öğünlerinizde et yemeği seçeneklerinden birini tercih ediyorsanız yanında mutlaka salata olması gerekiyor et yemekleri salatayla birlikte yenildiğinde sindirimi daha kolay oluyor ve en önemlisi akşam 6 dan sonra içeçek dışında hiç bir şey yemek yok .
Çookkk teşekkür ederim canım zahmet olduDiyet Listem
kahvaltı 1: 1 dilim ekmek( kepek,tam buğday, çavdar çeşitlerinden biri), domates, salatalık ,beyaz peynir ( kaşar peyniri hariç ), yeşillik ( maydanoz, tere,roka ,dereotu çeşitlerinden biri ya da hepsi)
kahvaltı 2: 2 dilim ekmek (kepek,tam buğday , çavdar çeşitlerinden biri), beyaz peynir
öğle: 1 tabak sebze yemeği ( patates, havuç, bezelye hariç) veya 1 tabak et yemeği (tavuk , hindi , balık ya da kırmızı et), yanında bol salata veya yoğurt
akşam: 1 tabak sebze yemeği ( patates, havuç, bezelye hariç) veya 1 tabak et yemeği (tavuk , hindi , balık ya da kırmızı et), yanında bol salata veya yoğurt
uyulacak kurallar : sabah kahvaltısı dışında ekmek kesinlikle yok, her türlü çay, kahve serbest (şekersiz olmak şartıyla), pirinç, bulgur,makarna gibi unlu mamüller yasak.
Ben arada sırada makarna ya da pilav yiyorum ama haftada 1 kereyi kesinlikle geçmiyor , haftada iki kere baklagil tüketebilirsiniz, eğer öğünlerinizde et yemeği seçeneklerinden birini tercih ediyorsanız yanında mutlaka salata olması gerekiyor et yemekleri salatayla birlikte yenildiğinde sindirimi daha kolay oluyor ve en önemlisi akşam 6 dan sonra içeçek dışında hiç bir şey yemek yok .
rica ederim canımÇookkk teşekkür ederim canım zahmet oldupeki ne kadar süredir yapıyorsun bu programı ve ne kadar sürede verdin kilo?
Anladım tatlım tekrar teşekkür ederim inşallah uygularım bende 1,5 ayda en az 5 kilo vermem lazımrica ederim canım2 aydır yapıyorum 9 kilo verdim daha fazla verebilirdim aslında ben arada büyük kaçamaklar yaptım gerçekten bir ara canım çok sıkkındı çikolatalara tatlılara saldırdım bayramda hiç dikkat edemedim tatlılar yemekler bazen canım makarna istedi 2 gün boyunca makarna yedim ama verdim
o da tartıda hiç fazla kilo görmeye dayanamadığımdan 200 gram fazla görsem moralim bozuluyor alt üst oluyordum yiyince de fazla çıkıyordum bakıyordum fazla çıkınca hemen aynı şekilde programıma devam ediyordum uzun süredir kaçamak yapmıyorum şuan daha iyi gidiyorum
Canimm evet yapiyorum magnet hatta oyle 5 t filan degl adeti 1 tl :) ve hatta 1000 tanesini 200 tl ye yapiyorum yani tanesi 20 kurus :) mesela delip nikah sekeri takiyorlar bak ornek ekliyorum :)bende düşünüyorum konuşma balonu ama nişan için yaptırır mıyım bilmiyorum.nişan için magnet yapıyor musunuz tubb? eğer yapıosan o konuda görüşelim :)
Cahilliğimi affedin ama sürekli duyuyorum bu magnet nedir aceba?
Ya ne kadar guzel kilo vermissin. Ben de takintiliym kilo konusunda. Ideal kilomdaym ama gobegim ayri eve cikicakDiyet Listem
Canimm evet yapiyorum magnet hatta oyle 5 t filan degl adeti 1 tl :) ve hatta 1000 tanesini 200 tl ye yapiyorum yani tanesi 20 kurus :) mesela delip nikah sekeri takiyorlar bak ornek ekliyorum :)
:)
rahat verirsin canım merak etmeAnladım tatlım tekrar teşekkür ederim inşallah uygularım bende 1,5 ayda en az 5 kilo vermem lazım
herkesin kendine göre fazlası olabilir canım ben güzel verdim vermeye de devam edeceğim inşallahYa ne kadar guzel kilo vermissin. Ben de takintiliym kilo konusunda. Ideal kilomdaym ama gobegim ayri eve cikicakve ben 5 kilo vermek istiorm :'(
Canim mesela 100 tane magnet istesem, 1000 cok gelir cunku. Kina gecemde vermeyi dusunuyorum zaten. Onu ne kadara yaparsin?Canimm evet yapiyorum magnet hatta oyle 5 t filan degl adeti 1 tl :) ve hatta 1000 tanesini 200 tl ye yapiyorum yani tanesi 20 kurus :) mesela delip nikah sekeri takiyorlar bak ornek ekliyorum :)
Magnet bu buzdolabi susleri. Dogum gunlerinde dugun nisanlarda fln dagitiliyor :)ek olarak ekliyorum :)
gonderdiklerimin birinde çiftim ucak host ve hostesi ve ucakta tanisip yeni bir hayata basliyorlar digerinde ise damadin adi bulut oldugu icin boyle konseptlerim oldu :)
nee zaman istersen tatlimsevindim o halde :) nişan öncesi sözlümle modeli bi kararlaştıralım o zmn görüşürüz senle mutlaka :)
Kucuk sorunlar hep olur canim hayirlisi olsun her seyinGünaydın fıstıklar. Hepinize ayrı ayrı çok tesekkür ederim. Cok şükür dün gayet güzel geçti. Sabah güzelce kahvaltımızı yaptık. Hava yagmurlu olmasına ragmen ayasofyaya ve köske gittik orda carsıya gittik.Hediyelik felan aldık onlara. Aksam uzeri bizim meshur köftecimize yemege gittik. Orda babaanneme ciktii yaslı oldugu icin biz gidip yanına tanistirdik. En son eve gelip tekrar cay felan faslı. İyiydi yani
Ama tabi müstakbel kayınvalidem gün söz almak istedi halam bakalım düşünelim buyuklerimle gorusuyim dedi. (Normalde vermek istemiyolar ama sirf ben seviyorum die musade ediyolar). Hem öyle hem kız evide naz evi derlerya o sekikde sakınırım davranıyo. Amcamlara felan danıscak amcamla erkek arkadasımı tanıstirmistim daha once halamla tanismamistim amcamlar begenmisti erkek arkadasimi . Onlarla konusup sanirim onay verilecek.
Kızlar bunların haricinde tabi biseyden rahatsız olduk mustakbel kayinvalidem argo konusuyo o öyle konusunca utanıyorum bizimkilerde rahatsız oluyo . Cekinmiyorum degil. Allahım kimsenin yüzünü kara cıkarmasınahcup etmesin cok zor bir durum gercekten
Benim tek skintim hareketsiz yasam. Masa basi calisiyorumherkesin kendine göre fazlası olabilir canım ben güzel verdim vermeye de devam edeceğim inşallahbiraz karın hareketi yaparsan bir de göbek yapan bazı alışkanlıkları bırakırsan o da gider merak etme
70 80 civari olur bebegimCanim mesela 100 tane magnet istesem, 1000 cok gelir cunku. Kina gecemde vermeyi dusunuyorum zaten. Onu ne kadara yaparsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?