- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
modelleri gorebilme imkanim var mi facebooktan veya instagramdan tatlim? :)70 80 civari olur bebegimevet 1000 taneyi dugunde yapiyorlar genelde o zaman matbaya gonderiyorum ve o yuzden uygun oluyor
Düğün ne zaman canım?
Düğün tarihi ne zaman?
kızlaarrr günaydıınn iyi pazarlaarr dün cıktım işten bakamadım bi dha söz nişan birarada oldu bnm 11 agustos 2013 de 5 agstos 2015 düğün tarihim :)Söz ,nişan oldu sanırım senin? düğün ne zaman salon tutulduğuna göre?Ona göre yorum yapıcam.. (kusura bakma o kadar çok gelincik var ki burada hangisi sözlü kimin düğün zamanı yaklaşıyo karıştırıyorum) :) :)
5 değil 15 yanlş yazmşm yineekızlaarrr günaydıınn iyi pazarlaarr dün cıktım işten bakamadım bi dha söz nişan birarada oldu bnm 11 agustos 2013 de 5 agstos 2015 düğün tarihim :)
Instagramda var canim :) ayrica sen hikayenizi filan anlatirsan size ozel biseyler tasarlarim :) instagramim tasarimevimm :)modelleri gorebilme imkanim var mi facebooktan veya instagramdan tatlim? :)
hatunlarrr nasılsınızzzz :)
benim ki maillere gömdü kafasını bende bi size bakıyım dedim :)
ama ben size geldimmmHıhhh sen git sevgiline bak hatun
ama ben size geldimmm
aman rahat bırakmıyolar sürekli bi telefon trafigi azcık sabrediyorum biraz kıyamet kopcakKızım sevgilin yanında burda ne işin var?Benim sevgilim yanımda olacak sizi gözüm görmez valla
aman rahat bırakmıyolar sürekli bi telefon trafigi azcık sabrediyorum biraz kıyamet kopcak
Kıymetini bilin, biz uzaktayız maalesefYarıyıl tatiline 81 gün kalmış düşün..
nee zaman istersen tatlim
Kucuk sorunlar hep olur canim hayirlisi olsun her seyin
Benim tek skintim hareketsiz yasam. Masa basi calisiyorumcogu zaman lavaboya zor gidiyorum. bir de kilo verince direk yuzumden veriyorim yoksa cok takinti yapmistm kan filan verdim ama diyetisyen kabul etmedi beni ama bana gore 5 kilo vermem lazim
70 80 civari olur bebegimevet 1000 taneyi dugunde yapiyorlar genelde o zaman matbaya gonderiyorum ve o yuzden uygun oluyor
bizimde aramızda ülkeler war
günaydınn bende öyleydim pazar kahvaltısı yaptıkgünaydınnn kızlar ben bugün sevgilimleyimmm görüşürüzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?