2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ne kdar sıkıcı bi hava var dışarda..
dün diyarbakırd ayine oalylar vardı ve bizde tam içine bulduk kendmizi...çok şükür eve sağa salim girebldk

ne kdar sıkıcı bi hava var dışarda..
dün diyarbakırd ayine oalylar vardı ve bizde tam içine bulduk kendmizi...çok şükür eve sağa salim girebldk

hayırdır bir şey mi oldu ?

1 haftadır erkek arkadaşımla aramız soğuk burda anlatmıştım olayı, bayağı büyük bir olay yaşadık, eskiye dönebilmek zaman istiyor ikimiz de bunun farkındayız. Tabi yine konuşuyoruz ediyoruz ama eskisi gibi değil. Hem o var hem de ben ameliyat olmuştum da onunla ilgili ufak bir sıkıntı var, o kafama takılıyor bu ara..

Aynen sıkıcı bir hava var burda da.. Hayırdır canım ne atlattınız öyle?
,dolmuşta eve dönerken önümüzde ya ses bombası yada gaz bombası patladı ..ama baya bembeyaz oldu yol.dolmuş ve diğer arabalr zaten başka yöne döndüler.indik eve yürüyoruz.tam yine bzden önce biber gazı atılmış.hızlı hızlı eve yürüdk ama gençler garip garip bakıodu bize.bunların dışsarda ne işi var diemi anlamadım

canım erkek arkdşnla sorunun düzelicek zamanla inşallah..ama biraz ılımlı olmaya çalış sende..ameliyatındna dolayı ne skntın olştu

Çok geçmiş olsun ya, oralarda gerçekten çok zor yaşamak..

canım erkek arkdşnla sorunun düzelicek zamanla inşallah..ama biraz ılımlı olmaya çalış sende..ameliyatındna dolayı ne skntın olştu

Canım o hatasının farkına vardı, bunların hepsini hakediyorum diyor. Ben zaten ılımlıyım, tartışma falan yok aramızda sadece eskiye dönmeye çalışıyoruz.

Canım bir memede hava gibi bişi var, eğilip kalkınca falan hissediyorum içeride çalkalanma oluyor gibi, doktoruma sordum normal dedi, internetten de araştırdım geçiyormuş ama şu an aklım sürekli orda ya, rahatsız olmaya başladım.

Aralık sonu gelecek diye umuyoruz inşallah

Az kalmış canım sabret, ben napiim daha 2016 temmuza kadar buralardayım en az..

o zmn sabret ya..bak her yerde geçiceğni okumuşsun..daha yeni sayılır ameliyatın ...
araya soğukluk girirnce düzelmesi baya zaman alıyor demi..düzelicek ama zaman işte

o zmn sabret ya..bak her yerde geçiceğni okumuşsun..daha yeni sayılır ameliyatın ...
araya soğukluk girirnce düzelmesi baya zaman alıyor demi..düzelicek ama zaman işte

Forumdan bir arkadaşta da aynı sorun var, onun da doktoru geçecek demiş, bakalım bekliyoruz.

Düzelecek canım eminim ama işte birden değil..

Selam kızlar napıyosunuz? Nasıl geçiyo pazarınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…