- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Bende okuldayım müfettiş geldi
ben korkuyorummm
paranormal witness izliyorumm
bugün evdeyim
Kızlaaaarrrr kızlaaarrrr kızlaarrrrrrrrr herkese selaammmm nişan hediyelerimizi aalldııııkkkkkkkkkk
ne aldın bakalım :)Kızlaaaarrrr kızlaaarrrr kızlaarrrrrrrrr herkese selaammmm nişan hediyelerimizi aalldııııkkkkkkkkkk
bekliyoruz :)Birazdan resim atıyorum kızlar.. Alacağım şeyleri almadım bambaşka şeyler aldım çok tuhaf oldu ama bayıldım bunlara
Hani nrdeymis ciciler :)Kızlaaaarrrr kızlaaarrrr kızlaarrrrrrrrr herkese selaammmm nişan hediyelerimizi aalldııııkkkkkkkkkk
cam figüre ve süslere bayıldım :)Eki Görüntüle 1291506
Kızlarrr yüzük taşıyıcısı olarak hiç aklıma gelmeyen bu cam figür annemin aklına geldi. Hep klasik düşündüklerimizden istiyordum ben ama nişan tepsisi (halihazırda yok) ayna olanlardan alıcam yada yapıcam o yüzden bu çok hoşuma gitti kollarına yüzükleri asacağız
Eki Görüntüle 1291510 Eki Görüntüle 1291511 Eki Görüntüle 1291512 Eki Görüntüle 1291513 Yanda masa süslemesi olarak kullanacağım pembe gül yaprakları ile nazar boncuklarını görüyorsunuz (turist rehberi style) ayrıca kurabiye kalıbımı aldım pembe organze kurdela ve jelatin paketi de aldım (kurabiye ve marshmellowlar içün)
Eki Görüntüle 1291519 Eki Görüntüle 1291520
Hediye olarak cam şişeyi düşünüyordum biliyorsunuz. İçine renkli kolonya, sabun, kahve, lavanta falan koyarım diye plan yapıyordum ama bunu anneme pek kabul ettirememiştim. Neyse sonra bu bakırları gördüm ve aşık oldummmdüzleirni çok görmüşsünüzdür ama nar şeklinde olanı ilk defa gördüm ve daha kalite duracak cam şişeye göre bence. Kalpli cam şişeleride eski planımı yani kına gecemde hazırlamaya karar verdim. Neyse nişan hediyem bu kızlaaarrr... İçine de bikaç tane çifte kavrulmuş lokum koymayı düşünüyoruz bakalım.
Eki Görüntüle 1291521
Bunu da öyle masa süslemesi için aldım böyle simli simli kaplerr
Haklısın bak o da olabilirdi doğru.. Ama kına gecemde genelde çok yakınlarım olacak nişana yabancılarda baya gelecekler ondan insanların kullanacağı bişe olması daha iyi oldu :)cam figüre ve süslere bayıldım :)
yüzükleri ona takmak gerçekten orjinal bi fikir valla annenin önünde saygıyla eğililiyorum :)
ama bu bakırlar kına gecesine daha çok yakışır gibime geldi canım daha otantik olabilir kırmızı tül veye püskül ile süslenince ama yinede sen bilirsin tabi çok güzeller :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?