2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Birazdan resim atıyorum kızlar.. Alacağım şeyleri almadım bambaşka şeyler aldım çok tuhaf oldu ama bayıldım bunlara

Kızlarrr yüzük taşıyıcısı olarak hiç aklıma gelmeyen bu cam figür annemin aklına geldi. Hep klasik düşündüklerimizden istiyordum ben ama nişan tepsisi (halihazırda yok ) ayna olanlardan alıcam yada yapıcam o yüzden bu çok hoşuma gitti kollarına yüzükleri asacağız

Yanda masa süslemesi olarak kullanacağım pembe gül yaprakları ile nazar boncuklarını görüyorsunuz (turist rehberi style ) ayrıca kurabiye kalıbımı aldım pembe organze kurdela ve jelatin paketi de aldım (kurabiye ve marshmellowlar içün)

Hediye olarak cam şişeyi düşünüyordum biliyorsunuz. İçine renkli kolonya, sabun, kahve, lavanta falan koyarım diye plan yapıyordum ama bunu anneme pek kabul ettirememiştim. Neyse sonra bu bakırları gördüm ve aşık oldummm düzleirni çok görmüşsünüzdür ama nar şeklinde olanı ilk defa gördüm ve daha kalite duracak cam şişeye göre bence. Kalpli cam şişeleride eski planımı yani kına gecemde hazırlamaya karar verdim. Neyse nişan hediyem bu kızlaaarrr... İçine de bikaç tane çifte kavrulmuş lokum koymayı düşünüyoruz bakalım.

Bunu da öyle masa süslemesi için aldım böyle simli simli kaplerr

cam figüre ve süslere bayıldım :)
yüzükleri ona takmak gerçekten orjinal bi fikir valla annenin önünde saygıyla eğililiyorum :)
ama bu bakırlar kına gecesine daha çok yakışır gibime geldi canım daha otantik olabilir kırmızı tül veye püskül ile süslenince ama yinede sen bilirsin tabi çok güzeller :)

Böyle pasta malzemeleri aldım ama resimlerini atmadım isterseniz atarım tabi şeker hasmuru baskı ütüsü falan filan :) İnşallah yapabilirim yaa
He bide kızlar danışman hocam aradı bizim burda bi kuran kursunda sosyoloji dersine verilecekmiş bana verir misin dedi veririm hocam dedim neyse şimdi hocama da ayıp olmasın diye sormadım ama sizce para verirler mi bana hacılar yoksa safi hayr işi gözüyle mi bakmalıyım? Her türlüsü uyar bana zaten boşum ama para da verseler evlilik yolunda iyi olurdu

Haklısın bak o da olabilirdi doğru.. Ama kına gecemde genelde çok yakınlarım olacak nişana yabancılarda baya gelecekler ondan insanların kullanacağı bişe olması daha iyi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…