2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Çok geçmiş olsun tekrar keşke hastanaye götürseydiniz kafasını çarpmış sonuçta

Hastane götürseniz daha iyi olurdu canım ya

Çok canım yaa. Günde 2 paket içiyo
Fenaymış cidden azaltsın bari bırakamıyorsa Allah yardımcısı olsun en başta senin tabi :) Canım kızmak somurtmaktan ziyade dediğin gibi öpmeyerek böyle tiksinir ifadeyle falan yada hastalığını kullanarak daha etkili olur gibime geliyor sen bilirsin yine de

Kızarak yapmıyorum canım zaten. Dediklerini uyguluyorum :))

Bebiş olunca bırakcam diyoda bilmiyorum yaaa. Azaltsın istiyorum diyodum ama yok umursamıyo
Bak sigara erkeklerde sperm sayısını azaltıyormuş bebiş olunca diyorsun bırakmayı ama ya bebiş olmazsa falan de Ayy çok uzattım canım kusura bakma ama migrenim de azdı şu an sigara falan diyince sanki kokusu bana geldi iyice dert edindim senin konuyu

Hastane götürseniz daha iyi olurdu canım ya
Çok geçmiş olsun tekrar keşke hastanaye götürseydiniz kafasını çarpmış sonuçta
kardeşim çok ağlak o yüzden gitmiyo annemde ikna edemedik kardeşim de küçük bişey oldu dye korkmuş cok teyzem de geldi götürelim dye yok iyim diyo gitmiyo bnmde içim rahat değil tetikteyim hep bakalm blki ikna edebilrsem hastane yakınımz hemen gitsek iyi olcak

Yok canım önemli değil benim odundan başka herkes beni düşünüyo zaten. Onu diyince içmediğim yılların acısını çekiyorum diyo

Kızlar öğretmen olanlarınıza bir sorum var. Şimdi yeni bir tasarı oluşturuldu ya haberiniz vardır 8 senelik öğretmenler için rotasyon.. Böyle okullarda demirbaş olanları değiştirmek amaçlı falan neyse bu 8 yıldan 12 yıla çıkarılmış diye duydum siz duydunuz mu böyle bişey?

Büyük ihtimalle bişeyi yoktur inşallah ama görünmesinde fayda var.. Gitmeyecekseniz bile dediğin gibi evdeki biri sabaha kadar başında durması lazım

Canım valla geçen hafta 8di de, o zamandan beri değiştiyse bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…