- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
güzel yöntemmiş :)Pis kokuyosun diyip öpmüyorum :)))
Çok canım yaa. Günde 2 paket içiyoOooo onun baya etkili olması lazımPeki ne kadar içiyor biliyor musun?
Çok geçmiş olsun tekrar keşke hastanaye götürseydiniz kafasını çarpmış sonuçtas1ağol canım bnmm burnu acılmş biraz alın ve göz altında çizilmiş bayatam yüz üstü düşmüş apartmann önünde kafasını vurmuş drek görünürde bişeyi yok ama ben yinede rahat edemiyorum btn gece dikilrim başında artık pansumanını yaptm buzda koyuyorz ara ara şişmesn dye
canım bıraktırt ona ya Allah korusun ilerde bişi fln olurÇok canım yaa. Günde 2 paket içiyo
Canım ben 2.denediğim elbiseyi almıştım hemen:)))
kızlar istanbulda nişanlık gelinlik falan nerde bulunur hem uygun hem güzel anadolu avrup fark etmez fikirinzi var mı ?
Hastane götürseniz daha iyi olurdu canım yas1ağol canım bnmm burnu acılmş biraz alın ve göz altında çizilmiş bayatam yüz üstü düşmüş apartmann önünde kafasını vurmuş drek görünürde bişeyi yok ama ben yinede rahat edemiyorum btn gece dikilrim başında artık pansumanını yaptm buzda koyuyorz ara ara şişmesn dye
teşekkür ederim canımPaylassana canım fikir olur hem
Fatih, ümraniye, mahmutpasa da bulabilirsin canım
Fenaymış cidden azaltsın bari bırakamıyorsa Allah yardımcısı olsun en başta senin tabi :) Canım kızmak somurtmaktan ziyade dediğin gibi öpmeyerek böyle tiksinir ifadeyle falan yada hastalığını kullanarak daha etkili olur gibime geliyor sen bilirsin yine deÇok canım yaa. Günde 2 paket içiyo
Bebiş olunca bırakcam diyoda bilmiyorum yaaa. Azaltsın istiyorum diyodum ama yok umursamıyocanım bıraktırt ona ya Allah korusun ilerde bişi fln olur
Kızarak yapmıyorum canım zaten. Dediklerini uyguluyorum :))Fenaymış cidden azaltsın bari bırakamıyorsa Allah yardımcısı olsun en başta senin tabi :) Canım kızmak somurtmaktan ziyade dediğin gibi öpmeyerek böyle tiksinir ifadeyle falan yada hastalığını kullanarak daha etkili olur gibime geliyor sen bilirsin yine de
Paylassana canım fikir olur hem
Fatih, ümraniye, mahmutpasa da bulabilirsin canım
Bak sigara erkeklerde sperm sayısını azaltıyormuş bebiş olunca diyorsun bırakmayı ama ya bebiş olmazsa falan deBebiş olunca bırakcam diyoda bilmiyorum yaaa. Azaltsın istiyorum diyodum ama yok umursamıyo
Hastane götürseniz daha iyi olurdu canım ya
kardeşim çok ağlak o yüzden gitmiyo annemde ikna edemedik kardeşim de küçük bişey oldu dye korkmuş cok teyzem de geldi götürelim dye yok iyim diyo gitmiyo bnmde içim rahat değil tetikteyim hep bakalm blki ikna edebilrsem hastane yakınımz hemen gitsek iyi olcakÇok geçmiş olsun tekrar keşke hastanaye götürseydiniz kafasını çarpmış sonuçta
Yok canım önemli değil benim odundan başka herkes beni düşünüyo zaten. Onu diyince içmediğim yılların acısını çekiyorum diyoBak sigara erkeklerde sperm sayısını azaltıyormuş bebiş olunca diyorsun bırakmayı ama ya bebiş olmazsa falan deAyy çok uzattım canım kusura bakma ama migrenim de azdı şu an sigara falan diyince sanki kokusu bana geldi iyice dert edindim senin konuyu
Büyük ihtimalle bişeyi yoktur inşallah ama görünmesinde fayda var.. Gitmeyecekseniz bile dediğin gibi evdeki biri sabaha kadar başında durması lazımkardeşim çok ağlak o yüzden gitmiyo annemde ikna edemedik kardeşim de küçük bişey oldu dye korkmuş cok teyzem de geldi götürelim dye yok iyim diyo gitmiyo bnmde içim rahat değil tetikteyim hep bakalm blki ikna edebilrsem hastane yakınımz hemen gitsek iyi olcak
hoşbuldummm kafa dağıtmaya birebir burası işten cıktım annem düşmüş kardeşim öyle bi anlattı ki eve gelene kadr ömrümden ömür gittii neyse ki cok bişeyi yokmş pansuman yaptk oturdum şimdi anca bnde
Kızlar öğretmen olanlarınıza bir sorum var. Şimdi yeni bir tasarı oluşturuldu ya haberiniz vardır 8 senelik öğretmenler için rotasyon.. Böyle okullarda demirbaş olanları değiştirmek amaçlı falan neyse bu 8 yıldan 12 yıla çıkarılmış diye duydum siz duydunuz mu böyle bişey?
MasaAllah cok guzel canım boy postta yerinde ben böyle abiyelerin icine düsüyom :) minyon oldugum icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?