sade ve şık canım rengi çok güzelcanım benm böyleydi.ben hep sade bişey istedim evde olacaktı..gerçi oldum olası sadeliği seven biriyimdir
Eki Görüntüle 1291717
Geçmiş olsun canımmyok tatlım bizm altta dükkanlar var tahta koymuşlar ona takılmış ayağı toparlaymamş direk yere yüzüstü düşmüş
tam olarak bu istedigim evet rahat edemem ince de olsa askisi olmali elbisemin :) gelinlikte bile oyle giyemembulamadım ben o kızı,,bana linki atar mısın? niye giyemiosun straplez? sevmiyo musun? ben normal hayatta rahat bulmuyorumda,gece elbisesinde giyerim ya :) ztn gelinliğim hayalimde ki her zmn straplezdi :)
yani bi ihtimal canım ne olcagım belli olmaz ama üzüntüden bir haftada iğneye dönmüştümStresten zayiflayan insanlara bayiliyorum :) ben hep kilo aliyorm yaaa
Ay oyle zayiflasam kendi kendimi uzerim hep. Allah bilipte vermiyoryani bi ihtimal canım ne olcagım belli olmaz ama üzüntüden bir haftada iğneye dönmüştüm
Misafir yemek takımını alabilirsin canımtencereleri aldım seramik ve çelik olarak düdüklü aldım caydanlık aldım ütü aldım kettlem var kahve makinam var bor camlarm var nevresim takımımla saten yatak odası takımım var ütüm var yastıklarım var blendrm var battaniyeleri aldım ama başka ne alsam nerden başlasam bilemedim
Hiçte saf durmuyosun çokta saf olduğunu düşünüyorsan içi güzel kalbi temiz anlamında saf olabilirsin sadece :) Karıştır canım öğrenirsin olsunn benim sevdiceğimin ablası var 3 tane 3nünde isimleri o kadar yakın ki gülten,gülşen,gülcanBen bile 2 senenin sonunda zor öğrendim artık karıştırmıyorum.Şimdi evde annem soruyo bazen hangisiydi o kapalı olan mı açık mıydı :) bende büyük bi sabırla anlatıyorum ..
Söz verilmeden yani isteme olmadan nişan olmaz canım benim.. Helal olsun tabii ki sorucaksın
Bugün sana,yarın bana
Şükür canım sıkıntı yok ama 3 gün bizim okuldalar tedirginiz :) 91 doğumluyum 2. yılım bide minyon olunca sağolsun :)Sorunsuz geçti yani, üstüne birde iltifat aldın daha ne olsun..
tam olarak bu istedigim evet rahat edemem ince de olsa askisi olmali elbisemin :) gelinlikte bile oyle giyemem
Şükür canım sıkıntı yok ama 3 gün bizim okuldalar tedirginiz :) 91 doğumluyum 2. yılım bide minyon olunca sağolsun :)
Sen ne güzel insansın yahu ağzından bal damlıyo, çok teşekkür ederim sana ve diğer gelinciklere..sabırla dinleyip cevap verdiğiniz için..
Şu an yok sanırsamÇok teşekkür ederim canım :) Ayrıca ben kendi adıma rica ederim.. Yardımcı olmak isterim bilgim olduğu konulardaBaşka sorun var mı? :)
Şu an yok sanırsamolunca zaten hemen buraya ışınlanıcam
:))) canım güzel bişe bulursam evimdede kullanabilirim çünkü minderde oturmaya bayılırım:) o yüzden bakacam aslında birazda. Bide fazla yorganım falan yok evdeCanım senle çok ortak noktamız var ek ders beklemek gibibende tek yaşıyorum canım yer minderi alana kadar battaniye veya yorganını katlayıp üstüne örtü örtüp kullanabilirsin
Bebiş olunca bırakacam diyo. Bende hemen bebiş yapacamEn güzeli bırakmaya teşfik et canım 9 yıl içmiş nişanlım ama bıraktı çok şükür
Ben yastık ve yorganlarımı trendyoldan almıştım bir cesaret :) Anneme de almıştım alırken. Çok memnun o, kullanıyor şuan:))) canım güzel bişe bulursam evimdede kullanabilirim çünkü minderde oturmaya bayılırım:) o yüzden bakacam aslında birazda. Bide fazla yorganım falan yok evde
Çeyiz yastık yorganlarımı teyzem yapacak bana:) çünkü ben elyaf yorgan istemiyorum. Pamuk yada yün alacam:)Ben yastık ve yorganlarımı trendyoldan almıştım bir cesaret :) Anneme de almıştım alırken. Çok memnun o, kullanıyor şuan
Çeyiz yastık yorganlarımı teyzem yapacak bana:) çünkü ben elyaf yorgan istemiyorum. Pamuk yada yün alacam:)
bende elyaf yorganla hiç ısınamıyorum :)Çeyiz yastık yorganlarımı teyzem yapacak bana:) çünkü ben elyaf yorgan istemiyorum. Pamuk yada yün alacam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?