2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

bulamadım ben o kızı,,bana linki atar mısın? niye giyemiosun straplez? sevmiyo musun? ben normal hayatta rahat bulmuyorumda,gece elbisesinde giyerim ya :) ztn gelinliğim hayalimde ki her zmn straplezdi :)
tam olarak bu istedigim evet rahat edemem ince de olsa askisi olmali elbisemin :) gelinlikte bile oyle giyemem

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-27-08-51-45.webp
    73,4 KB · Görüntüleme: 59
Misafir yemek takımını alabilirsin canım

Sen ne güzel insansın yahu ağzından bal damlıyo, çok teşekkür ederim sana ve diğer gelinciklere..sabırla dinleyip cevap verdiğiniz için..

Sen ne güzel insansın yahu ağzından bal damlıyo, çok teşekkür ederim sana ve diğer gelinciklere..sabırla dinleyip cevap verdiğiniz için..

Çok teşekkür ederim canım :) Ayrıca ben kendi adıma rica ederim.. Yardımcı olmak isterim bilgim olduğu konularda Başka sorun var mı? :)

Canım senle çok ortak noktamız var ek ders beklemek gibibende tek yaşıyorum canım yer minderi alana kadar battaniye veya yorganını katlayıp üstüne örtü örtüp kullanabilirsin
:))) canım güzel bişe bulursam evimdede kullanabilirim çünkü minderde oturmaya bayılırım:) o yüzden bakacam aslında birazda. Bide fazla yorganım falan yok evde

:))) canım güzel bişe bulursam evimdede kullanabilirim çünkü minderde oturmaya bayılırım:) o yüzden bakacam aslında birazda. Bide fazla yorganım falan yok evde
Ben yastık ve yorganlarımı trendyoldan almıştım bir cesaret :) Anneme de almıştım alırken. Çok memnun o, kullanıyor şuan

Ben yastık ve yorganlarımı trendyoldan almıştım bir cesaret :) Anneme de almıştım alırken. Çok memnun o, kullanıyor şuan
Çeyiz yastık yorganlarımı teyzem yapacak bana:) çünkü ben elyaf yorgan istemiyorum. Pamuk yada yün alacam:)

Çeyiz yastık yorganlarımı teyzem yapacak bana:) çünkü ben elyaf yorgan istemiyorum. Pamuk yada yün alacam:)
bende elyaf yorganla hiç ısınamıyorum :)
kaz tüyü yaptırdım çeyiz için olanları anneannem bi tane yün yapıcakmış ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…