2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Aynen oyle. Bi dene bakalim ben bunlari begeniorm. Sevdicegm zaten ne dersem tamam diyor :) buarda sozde yuzuk takilir mi? Arad 4 5 ay olcak

Aynen oyle. Bi dene bakalim ben bunlari begeniorm. Sevdicegm zaten ne dersem tamam diyor :) buarda sozde yuzuk takilir mi? Arad 4 5 ay olcak

cnm arada birz zamn var... ufak bi yüüzkle gelmeleri gerekir adetlere göre. yani uygun yollu bi alyanvari bişi..yada beğendiğin bşka bi yüüzk olblr

aslinda soz yuzugu diye bisey var ama tel gibi bildigin incecik ve artik kullanilmiyor. Onun yerine alyanslar alinip hem sozde hem nisanda takiliyor.

cnm arada birz zamn var... ufak bi yüüzkle gelmeleri gerekir adetlere göre. yani uygun yollu bi alyanvari bişi..yada beğendiğin bşka bi yüüzk olblr

aslinda soz yuzugu diye bisey var ama tel gibi bildigin incecik ve artik kullanilmiyor. Onun yerine alyanslar alinip hem sozde hem nisanda takiliyor.
tesekkurler kizlar. Ben yuzuk istemiyorm ama sevgilim ben cok heves ettim sozde de takalim diyor ben de gerekli mi diye size soraym dedim. Olmadi gumus fln bseyler alabiliriz :)

Selam kızlar. Kaç gündür çok hastayım. Streste başladı artık 2buçuk ay kaldı düğüne :))) napıyosunuz nasılsınız bakalım:)
Maşşallah bitirmişsin çok az kalmış :) umarım herşey istediğin gibi olur nasıl bittimi bi çok şey ? Geçmiş olsunn

Selam kızlar. Kaç gündür çok hastayım. Streste başladı artık 2buçuk ay kaldı düğüne :))) napıyosunuz nasılsınız bakalım:)

Çok geçmiş olsun canım benimmm. Hayırlısyla inşaAllah kolayca olur biter

günaydınn kızlarrrr ayy bende hasta oluyorummm donuyorum burnum akıyo bogazlar pertt off hc sevmiyorum şu kışıı

Maşşallah bitirmişsin çok az kalmış :) umarım herşey istediğin gibi olur nasıl bittimi bi çok şey ? Geçmiş olsunn
Yoo daha hiç bişe bitmedi:)) ev kurmayacaz ya o yüzden rahatım:))
annem kayınvalideme görümcelerime ve eltilerime gidecek bohçayı hazırlamış. Teyzem 2nevresim takımı daha yapacak. 6nevresim takımım 4pike takımım oldu. Büyük yatak örtüsü almıcam:) havlularımda tamam:)) başkada bişeyim yok:)))

greenandblue İyiyim ben canım sen nasılsıııın :)
april1109 günaydın canım geçmiş olsun bol bol ılık şeyler iç ıhlamur yada nane limon su içerken bile ılık olsun suyun içine limon sık

greenandblue bugün pek bi mutlu gördüm seni,yoksa beni burada gördüğün için mi bu sevinç :) :)
april1109 Çok dikkat et kendine tam hastalık havası canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…