2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaaaar ben geldim. Tupper konusu geçmiş. Şöyle bir bilgilendirme yapayım. Tupper plastik değildir. Kalp kapakçığı, protez kol bacak, lens, vücudun içine konulabilen silikondan üretiliyor kabın çeşidine göre.. 10 yıl kırılma, çatlama garantisi var. O geri verdiğiniz üründen tekrar tupper yapılmaz, farklı fabrikalara dağıtılıp farklı ürün çeşitlerinde kullanılmak üzere geri dönüşümü yapılır. Annem yıllarca satışını yapmıştı, evimizde plastik kap bulunmaz hepsi tupper.. Bir de bazı özellikleri var mesela.. Yoğurt mayaladığınızda sarmazsınız, nohutu 1 ya da taş çatlasa 2 saatte pişecek hale getirir. Hamur mayaladığınızda mayalandığında pat diye kapak kendini atar. Yiyecekleri de uzun süre korur, bunu zaten biliyorsunuz. :) Ben daha çeyizime tupper almadım ama kampanyalarını takip ediyorum instagramdan.. Geliş fiyatına veriyorlar.

Bende yakın bir tanıdığım satıyodu, ondan almıştım bir iki ufak şey..kullanmadım tabi..ama o kadar pahallı olması ve plastik olması düşündürüyo.
Biraz dalmış bulundum konuya ama gerçekten kesinlikle belli şeyleri almalısın gerçekten ürünler çok iyi çünkü hatta ben face de bi sayfa buldum baya uygunada satıyo memnun kaldık yani

canım sayfa adlarını msj atar mısın özelden

Biraz dalmış bulundum konuya ama gerçekten kesinlikle belli şeyleri almalısın gerçekten ürünler çok iyi çünkü hatta ben face de bi sayfa buldum baya uygunada satıyo memnun kaldık yani

hoşbuldun

Bizede söylermisin o sayfayı bizde yararlanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…