- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
Ben de hemeen fotograflarina baktmmm :)KAbul ettimmm :)
ayyyyy pardooonnn bn dalmış gitmişmmmseni takip ediyorum ki ben
aşk olsun sana orya, fenamı işte bilgilerinden beni de nasiplendiriyosun
seni takip ediyorum ki ben
Aşk oldu zaten canım :) :) sen sor ben burdan yine cevaplarım canım ne demek
İşte o kadar paraya değer mi bilemedim sadece suluğu var bendeBendeYa diğer saklama kaplarına göre daha sağlıklı ve uzun tutabiliyor gıdaları ama ne kadar uzun süre?
Biraz dalmış bulundum konuya ama gerçekten kesinlikle belli şeyleri almalısın gerçekten ürünler çok iyi çünkü hatta ben face de bi sayfa buldum baya uygunada satıyo memnun kaldık yaniBende yakın bir tanıdığım satıyodu, ondan almıştım bir iki ufak şey..kullanmadım tabi..ama o kadar pahallı olması ve plastik olması düşündürüyo.
seni bende takip etmek istiyorum :) sewgicikkk benim nickim eklesene beni de :) biOrya 'nın yerini tutamam ama elbet
canım sayfa adlarını msj atar mısın özeldenKızlaaaaar ben geldim. Tupper konusu geçmiş. Şöyle bir bilgilendirme yapayım. Tupper plastik değildir. Kalp kapakçığı, protez kol bacak, lens, vücudun içine konulabilen silikondan üretiliyor kabın çeşidine göre.. 10 yıl kırılma, çatlama garantisi var. O geri verdiğiniz üründen tekrar tupper yapılmaz, farklı fabrikalara dağıtılıp farklı ürün çeşitlerinde kullanılmak üzere geri dönüşümü yapılır. Annem yıllarca satışını yapmıştı, evimizde plastik kap bulunmaz hepsi tupper.. Bir de bazı özellikleri var mesela.. Yoğurt mayaladığınızda sarmazsınız, nohutu 1 ya da taş çatlasa 2 saatte pişecek hale getirir. Hamur mayaladığınızda mayalandığında pat diye kapak kendini atar. Yiyecekleri de uzun süre korur, bunu zaten biliyorsunuz. :) Ben daha çeyizime tupper almadım ama kampanyalarını takip ediyorum instagramdan.. Geliş fiyatına veriyorlar.
seni bende takip etmek istiyorum :) sewgicikkk benim nickim eklesene beni de :) biOrya 'nın yerini tutamam ama elbet
şu tupperlara bi tek benim ilgim yok galiba aranızdaaz önce sayfasına baktım bi saklama kabı 75 tl..kalsın dedim saklamam hiç bişi daha iyi
canım sayfa adlarını msj atar mısın özelden
Biraz dalmış bulundum konuya ama gerçekten kesinlikle belli şeyleri almalısın gerçekten ürünler çok iyi çünkü hatta ben face de bi sayfa buldum baya uygunada satıyo memnun kaldık yani
Burdan yazabiliyomuyum ki :)hoşbuldun
Bizede söylermisin o sayfayı bizde yararlanalım
haa pardon evet ben karıstırmışım pardon
Burdan yazabiliyomuyum ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?