2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

sağol cnmcımm onlarla atlatyrum günüü hala bi soba alamadılar şu odaya bn kendimi topluyorum yine hasta oluyorum

Ah o cimri patronlar İki yıl totom dondu şantiyelerde,her hafta hasta oluyodum..Millet acıyodu ısınmaya çağırıyordu ya, ne rezillikti,yine aklıma geldi uyuz oldum eski patronlarıma Canım git al bir soba, faturayı da uazat..Onlar utanmıyosa sen ne yapacaksın ki?

Hala balayı otelimize karar veremedik kızlar bakıyorum ama karar veremiyorum. Güzel oteller var ama bi çok aktivitesini kullanamıcam. Kış olduğu için dünya bi para da vermek istemiyorum daha uygun otellere bakıyorum

Ya termal otel olabilir. Bizim beypazarinda devre mulkumuz var. Termal otel ve icinde acik kapali yuzme havuzu hamam sauna spor salonu aqua parki gibi bir cok bir cok sy var. Hem devre mulk oldugu icin fiyatida uygn. Oyle biseyi 1 haftaligina kiralaybilirsiniz yani

günaydın milletttt :)

Aynen oyle. Bi dene bakalim ben bunlari begeniorm. Sevdicegm zaten ne dersem tamam diyor :) buarda sozde yuzuk takilir mi? Arad 4 5 ay olcak

tubb cnm bizim olaya benzio seninki de :) biz sözlümle normalde sözden 2 ay sonra da nişan olsun diye konuşmuştuk,ama aileler başka şehirde olunca ve şehirlerin arasıda gercekten uzak,hava da sogudu,nişanı tatilde olsun sömestrede yapalım dediler.böyle olunca bizimde arada 4 ay oldu. sözde bana işte evlenme teklif ettiği tektaşı taktı,söz yüzükleri incecik tel gibi hem ona ragmen cok para hemde satarken değeri düşüyor.ee alyansları da şimdi taksak nişanda ne takıcaz.bi de 2 ay olacak sadece arada diye dusundugumuzden,alyans tarzı bişi takmayalım demiştik.ama sözden sonra nişan sömester olarak konusulunca ve arası 4 ay olacak olunca,biz nişandan sonra sözlümle gümüş alyans alıp taktık.sizde öyle bişi yapabilirsiniz.gümüş alyansları istersen sarıda yapabiliyorlar,ben öyle yaptırdım.çünkü yazık 4-5 ay ıcın bidaha para vermeye.

Selam kızlar. Kaç gündür çok hastayım. Streste başladı artık 2buçuk ay kaldı düğüne :))) napıyosunuz nasılsınız bakalım:)

çok geçmiş olsun cnm,dikkat et kendine

İyiyim teşekkür ederim orya

Tabi ki seni gördüğüm için bu sevinç Korkuyorum adım sapığa çıkacak

ahahaha çok tatlısınız kızlar

Canım malesef termal otel düşünemiyoruz. Nişanlıma kaplıcalar yasak ama şimdi balayı otelleri hakkında arayıp bilgi aldım:)

kızlar sizce havlu kenari yazma patik ve liften ne kadar yaptırmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…