bitki çaylarının bağımlısı oldum zaten ama vitamin hiç alma gereği duymadım bu zamana kdr onada bi bakayım alayım eczaneden sağol yavrusum :)Geçmiş olsun canım, çok fazla ilerlemeden, vitamin al, bol sıvı tüket
sağol cnmcımm onlarla atlatyrum günüü hala bi soba alamadılar şu odaya bn kendimi topluyorum yine hasta oluyorum
İnşallah canım benimÇok geçmiş olsun canım benimmm. Hayırlısyla inşaAllah kolayca olur biter
greenandblue bugün pek bi mutlu gördüm seni,yoksa beni burada gördüğün için mi bu sevinç :) :)
april1109 Çok dikkat et kendine tam hastalık havası canım benim
Tabi ki seni gördüğüm için bu sevinçKorkuyorum adım sapığa çıkacak
Ya termal otel olabilir. Bizim beypazarinda devre mulkumuz var. Termal otel ve icinde acik kapali yuzme havuzu hamam sauna spor salonu aqua parki gibi bir cok bir cok sy var. Hem devre mulk oldugu icin fiyatida uygn. Oyle biseyi 1 haftaligina kiralaybilirsiniz yaniHala balayı otelimize karar veremedikkızlar bakıyorum ama karar veremiyorum. Güzel oteller var ama bi çok aktivitesini kullanamıcam. Kış olduğu için dünya bi para da vermek istemiyorum daha uygun otellere bakıyorum
sen gelmiyon o gelmiyo eskisi gibi değil ki zatennnKuzum ya cekilis topigi aklımda buraya bildirim geliyorya oyuzden daha fazla giriyorum. Cekilis topiginden bildirim gelmiyoo
Aynen oyle. Bi dene bakalim ben bunlari begeniorm. Sevdicegm zaten ne dersem tamam diyor :) buarda sozde yuzuk takilir mi? Arad 4 5 ay olcak
Selam kızlar. Kaç gündür çok hastayım. Streste başladı artık 2buçuk ay kaldı düğüne :))) napıyosunuz nasılsınız bakalım:)
İyiyim teşekkür ederim orya
Tabi ki seni gördüğüm için bu sevinçKorkuyorum adım sapığa çıkacak
Naber Orya? Oya diyeceğim geliyor sana yaGünaydııın
Canım malesef termal otel düşünemiyoruz. Nişanlıma kaplıcalar yasakYa termal otel olabilir. Bizim beypazarinda devre mulkumuz var. Termal otel ve icinde acik kapali yuzme havuzu hamam sauna spor salonu aqua parki gibi bir cok bir cok sy var. Hem devre mulk oldugu icin fiyatida uygn. Oyle biseyi 1 haftaligina kiralaybilirsiniz yani
Naber Orya? Oya diyeceğim geliyor sana ya
Canım malesef termal otel düşünemiyoruz. Nişanlıma kaplıcalar yasakama şimdi balayı otelleri hakkında arayıp bilgi aldım:)
Orya ne demek ki?:) İsmim oya olsaydı derdin ama değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?