- 15 Mart 2014
- 4.942
- 3.775
- 198
beni unutmayınn yaa sınav stresinden kafamı kaldıramıyorummm
Mesaj atayım sanaBilmem olmuyor muBilemedim şimdi, benim yüzümden de ban yeme
Kıyamam. Sakin ol, sınavların çok güzel geçer inşallahbeni unutmayınn yaa sınav stresinden kafamı kaldıramıyorummm
Bana da atabilir misin özelden instagramda hesabın ismini? :)Atayım canım, bazen cidden güzel kampanyalar oluyor.
Ben de istiyorum bu sayfanın adını da özelden yazar mısın :)Burdan yazabiliyomuyum ki :)
ayy kahkaha attım allahta seni güldürsün emii cok hoşsuunn :) :)şu tupperlara bi tek benim ilgim yok galiba aranızdaaz önce sayfasına baktım bi saklama kabı 75 tl..kalsın dedim saklamam hiç bişi daha iyi
Kıyamam. Sakin ol, sınavların çok güzel geçer inşallah
Bana da atabilir misin özelden instagramda hesabın ismini? :)
Ben de istiyorum bu sayfanın adını da özelden yazar mısın :)
cumayı bi atlatırsam burda göbek atarım :)Kıyamam. Sakin ol, sınavların çok güzel geçer inşallah
Askerlik zor ama dayanıyor insan yapacak birşey yok sadece askerde ki sevgiliye pek naz yapmamak gerekiyor sürekli iyi geçinmek tatlı dil falan çünkü ne kadar rahat geçsede askerlik tuhaf bir baskı ve negatif elektrik oluyor üstlerinde karşı tarafın tatlı diline muhtaç kalıyorlarYa biz 2 3 gun oluyor ama bize de yetmiyor zaten o sure uzasin birbirimizi yemeye basliyoruz.. askere gidince napicam ben
ayy kahkaha attım allahta seni güldürsün emii cok hoşsuunn :) :)
Of dusunmek bile istemiyorumAskerlik zor ama dayanıyor insan yapacak birşey yok sadece askerde ki sevgiliye pek naz yapmamak gerekiyor sürekli iyi geçinmek tatlı dil falan çünkü ne kadar rahat geçsede askerlik tuhaf bir baskı ve negatif elektrik oluyor üstlerinde karşı tarafın tatlı diline muhtaç kalıyorlar
Benimde su şişem var ama hiç buzluğa koymadım
Hadi insallah insallah :)cumayı bi atlatırsam burda göbek atarım :)
3,5 muuuyok canım ne 15itanesi 3,5tl idi pazardan aldım. hadi başka yerlerde de 5tl olsun. 15 çok.
phılıps azur aldım ben ahan da şu
http://www.hepsiburada.com/liste/ph...px?productId=evphilgc487022&categoryId=155122
Kuzum ya cekilis topigi aklımda buraya bildirim geliyorya oyuzden daha fazla giriyorum. Cekilis topiginden bildirim gelmiyooaaa yuh aşk olsuınn
Bi de bizim olaya bak. Ben 1 snedir bu firmadayim produksiyon uzerine 4 ay oncede tasarimci aldik ama cock 2 den once gelmio bazn hic gelmio ama ben 10 dk gec kalaym bi ton laf soyluyolar. Neyse smdi demesn mi bana artk tum islerden o sorumlu die.. deliriorm bi haftadr. Ben de burda oyle seyler yok die girdim ha buarada cocukla is alanimiz farkli neyime karisiyorsa.. cumaya kadar gozlem yapipcuma acicam agzimi yumcam gozumu
şu tupperlara bi tek benim ilgim yok galiba aranızdaaz önce sayfasına baktım bi saklama kabı 75 tl..kalsın dedim saklamam hiç bişi daha iyi
Kizlar bu arada benim bu ay tanisma isteme soz nisan olacakti ama dedem bizde kalmaya basladigindan 1ay ertelemistik. Simdi durum degisti haftasonu baska amcamlara gidecekmis. Yani gelecek hafta tanisma vs yapmaya baslayabiliriz tabi babam da evet derse
Alyans konusunda hala kararsizliklarim var. Herkes alyansini paylassa yada begendigini cok guzel olur
aile sirketi falan mi bu? Genelde boyle yegenler falan cagirilip isin basina geciriliyor.
benimde ilgim yok ve hatta bilgim de yok
Kizlar bu arada benim bu ay tanisma isteme soz nisan olacakti ama dedem bizde kalmaya basladigindan 1ay ertelemistik. Simdi durum degisti haftasonu baska amcamlara gidecekmis. Yani gelecek hafta tanisma vs yapmaya baslayabiliriz tabi babam da evet derse
Alyans konusunda hala kararsizliklarim var. Herkes alyansini paylassa yada begendigini cok guzel olur
Sevindim senin adına canım. Önce bence rengini belirle sarımı beyazmı die
Benim alyansım bu daha öncede paylasmistim burda canım
Yok canim aile sirketi filan degl. Kendi karaktersizlkleri. Bana yukleniyolar iste. Cumaya kadar bakicam olmadi basicam istifai :d
benm begendgm model alyans birlesince kalp olanlar var ya. Sensizken anlamsizim gibi.. bunlar hosuma gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?