2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kıyamam. Sakin ol, sınavların çok güzel geçer inşallah

Bana da atabilir misin özelden instagramda hesabın ismini? :)

Ben de istiyorum bu sayfanın adını da özelden yazar mısın :)

Ortaya yazayım ya ne olacak ki, bir çıkarım yok nasılsa :) tupperzeynep ve enucuzkaplar :)

Ya biz 2 3 gun oluyor ama bize de yetmiyor zaten o sure uzasin birbirimizi yemeye basliyoruz.. askere gidince napicam ben
Askerlik zor ama dayanıyor insan yapacak birşey yok sadece askerde ki sevgiliye pek naz yapmamak gerekiyor sürekli iyi geçinmek tatlı dil falan çünkü ne kadar rahat geçsede askerlik tuhaf bir baskı ve negatif elektrik oluyor üstlerinde karşı tarafın tatlı diline muhtaç kalıyorlar

Of dusunmek bile istemiyorum belki nisanliyken gider belki de evlendikten sonra

aile sirketi falan mi bu? Genelde boyle yegenler falan cagirilip isin basina geciriliyor.

şu tupperlara bi tek benim ilgim yok galiba aranızda az önce sayfasına baktım bi saklama kabı 75 tl..kalsın dedim saklamam hiç bişi daha iyi

benimde ilgim yok ve hatta bilgim de yok

Kizlar bu arada benim bu ay tanisma isteme soz nisan olacakti ama dedem bizde kalmaya basladigindan 1ay ertelemistik. Simdi durum degisti haftasonu baska amcamlara gidecekmis. Yani gelecek hafta tanisma vs yapmaya baslayabiliriz tabi babam da evet derse

Alyans konusunda hala kararsizliklarim var. Herkes alyansini paylassa yada begendigini cok guzel olur

Sevindim senin adına canım. Önce bence rengini belirle sarımı beyazmı die
Benim alyansım bu daha öncede paylasmistim burda canım

aile sirketi falan mi bu? Genelde boyle yegenler falan cagirilip isin basina geciriliyor.

benimde ilgim yok ve hatta bilgim de yok

Yok canim aile sirketi filan degl. Kendi karaktersizlkleri. Bana yukleniyolar iste. Cumaya kadar bakicam olmadi basicam istifai :d
benm begendgm model alyans birlesince kalp olanlar var ya. Sensizken anlamsizim gibi.. bunlar hosuma gidiyor

Eklentiler

• Screenshot_2014-08-11-16-27-37.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 122
  • Screenshot_2014-09-14-12-36-34.webp
    37 KB · Görüntüleme: 102
Sevindim senin adına canım. Önce bence rengini belirle sarımı beyazmı die
Benim alyansım bu daha öncede paylasmistim burda canım

Gule gule kullan canim, taslarda dusme olabiliyor diyorlar ama benim begendigim de tasli

Bir de benim begendigim de sivri hatlara sahip ama ben bombeli gibi olanlari seviyorum. Cok kararsizim

Yok canim aile sirketi filan degl. Kendi karaktersizlkleri. Bana yukleniyolar iste. Cumaya kadar bakicam olmadi basicam istifai :d
benm begendgm model alyans birlesince kalp olanlar var ya. Sensizken anlamsizim gibi.. bunlar hosuma gidiyor

bunlar da guzel bi konsepti var. Ben begendigimi ekliyim bulup. Ele yakismasi da cok onemli.

Begendigim model bunun sarisi daha dogrusu yesil altin olani.

Tektas beyaz bu sari siritir mi

Birisi iki sira birisi tek sira tas.

Eklentiler

• Screenshot_2014-11-01-21-42-50.webp
    29 KB · Görüntüleme: 109
  • Screenshot_2014-09-24-12-09-29-1.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 91
kızlaaaarr huuuuu

bizde yılbaşı çekilişi mi yapsak ??? hediyelerde de çok zorlanmayız sanıırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…