ben karıştırdım canım ortalığı :) :) walla zor zahmetli bu şarkı işleriiBen değildim, hala kendi giriş müziğimizi de kesinleştirmedik zaten... En son nişanlıma sana bırakıyorum, süpriz yap bana dedim, komik şarkılarla şakalaşıyoruz bu olsun filan diye şimdilerde. Bakalım ne olacak sonuç
taamam doğru hatrlamışım demekkiii :) :) Nişanlımda bayıldı akustik versiyonunabu işte kızlar bnde biraz Love01 den çalmış oldum :)
evet hangisi :))
Benim giriş şarkım Arash Pure love olcak :)
Benimdeeeee o :))Özdemir Erdoğan - Bana Ellerini Ver şarkısı sanırım :) :)
Benim dans şarkım seferad:)) sevdiceğin memleketinde baha gülü susuz seni aşksız bırakmam :))Güzel canım :) :)
Sefarad - seni ne çok sevdiğimi bu da oluuuurr aşkla dans ederiz
Ayyy ne güzel kızlarr :) bizim daha düğünümüze çok var sanırım ki hayırlısı olsun daha belli değil tabi zamanı ama inşallah cumartesi günü gidicez ailecek konuşucaz nişan düğün zamanlarını çok heyecanlıyım
Love01 sağolsun arkadaşım bana çok destek oluyor bu konuda :) inşallah çok güzel geçer şimdiden dua edin bizim için :)
Kuşak salonda bağlanır bizde. Onun içinde bi şarkı bulmam lazım. Bide takı sırasınsa hafif bi şarkı lazım:)
hayırlısı olsun canımm hoşgeldin aramızaaselammmm ben de varımm =)
yaş 23, ithalat uzmanı
ilişkimizin başlama tarihi 3 Kasım 2012
Söz / Nişan tarihi 2 Kasım 2013
İnşaallah evlilik tarihi 6 Haziran 2015 =))
uzun bir nişan döneminden sonra inşaallah 7 ayımız kaldııı!
bizde de evde bağlanır ama düğündürüyo o beni kuşakla fotoğraf çektirmek istemiyorum çünkü..Aynen bizdede var genelde herkeste olur diye biliyorum ama bizde evde bağlanır :)
Aynen bizdede var genelde herkeste olur diye biliyorum ama bizde evde bağlanır :)
ilk dansımız ve giriş müziği: tarkan - asla.ilk dans olarak da kenan doğulu gelinim var suanlk aklımda oda cok klaasik ama başka gelmiyo aklımaa :/
hoşgeldin canımm hayırlısı olsunn :)selammmm ben de varımm =)
yaş 23, ithalat uzmanı
ilişkimizin başlama tarihi 3 Kasım 2012
Söz / Nişan tarihi 2 Kasım 2013
İnşaallah evlilik tarihi 6 Haziran 2015 =))
uzun bir nişan döneminden sonra inşaallah 7 ayımız kaldııı!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?