2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben karıştırdım canım ortalığı :) :) walla zor zahmetli bu şarkı işlerii

evet hangisi :))

Benim giriş şarkım Arash Pure love olcak :)

Ayyy ne güzel kızlarr :) bizim daha düğünümüze çok var sanırım ki hayırlısı olsun daha belli değil tabi zamanı ama inşallah cumartesi günü gidicez ailecek konuşucaz nişan düğün zamanlarını çok heyecanlıyım
Love01 sağolsun arkadaşım bana çok destek oluyor bu konuda :) inşallah çok güzel geçer şimdiden dua edin bizim için :)

Giriş müziğimiz kenan doğulu gelinim :)
pasta müziğimizde erol evgin söyle canım :)

Kuşak salonda bağlanır bizde. Onun içinde bi şarkı bulmam lazım. Bide takı sırasınsa hafif bi şarkı lazım:)

selammmm ben de varımm =)

yaş 23, ithalat uzmanı
ilişkimizin başlama tarihi 3 Kasım 2012
Söz / Nişan tarihi 2 Kasım 2013
İnşaallah evlilik tarihi 6 Haziran 2015 =))

uzun bir nişan döneminden sonra inşaallah 7 ayımız kaldııı!

oyy cnm benim :) dualarımız seninle

Kuşak salonda bağlanır bizde. Onun içinde bi şarkı bulmam lazım. Bide takı sırasınsa hafif bi şarkı lazım:)

hemşeriydik biz seninle dimi :) kuşak salonda baglanır diyince hemen aklıma geldi :) bi de ilk seferde bağlanmaz 3.seferde bağlanır falan..o anlarda duygulanıp,ağlamam umarım

hayırlısı olsun canımm hoşgeldin aramızaa:)

Aynen bizdede var genelde herkeste olur diye biliyorum ama bizde evde bağlanır :)

Bizde de evde evden çıkmadan :) Babam ablama bağlamıştı 3 kez babam ve annem duygulanmıştı hele ben nasıl ağladım :) ablam da tık yok insan bi üzülür duygulanır nerdeeee

ilk dans olarak da kenan doğulu gelinim var suanlk aklımda oda cok klaasik ama başka gelmiyo aklımaa :/
ilk dansımız ve giriş müziği: tarkan - asla.
2 ve davetlilerle edeceğimiz şarkı belirsiz halil kurt: ben seninle bi şarkı olabilir belki...
pasta müziği de : göksel : olmaz olsun

dans müziği aklımda cok var ama secemiyorum

hoşgeldin canımm hayırlısı olsunn :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…