bizimde evde bağlanır kuşak bn pek sevmem kırmızı kuşağı bnm hoşuma gitmiyo o olay evden cıktıktan snra hemen cıkarmayı düşünüyorum bana kalsa taktırmam ailemde takılmaz öyle seylere gerci belki hiç bağlatmam bile :)Aynen bizdede var genelde herkeste olur diye biliyorum ama bizde evde bağlanır :)
dha onlar var aman tanrım yaaa nasıl bulucazz bilemiyorumilk dansımız ve giriş müziği: tarkan - asla.
2 ve davetlilerle edeceğimiz şarkı belirsizhalil kurt: ben seninle bi şarkı olabilir belki...
pasta müziği de : göksel : olmaz olsun
dans müziği aklımda cok var ama secemiyorum
aaa sende mi ikizlersiinnn :) :)canım doğum tarihin dikkatimi çekti senin 3 haziran 1991 benm 2 haziran 1991 ne tesadüff
Merhaba hatunlar
Hoşgeldin canım :)
ay evett :) tesadüfe bak ne güzel ya :)evet benden bigün sonra doğmuşsun
Hoşbuldum canım, bana bir el atın yahuu, benim reglim pek düzensiz..neden olur ki?
Şu an hiç steresim yok aslımda, Şöyle söyleyeyim,Şuan bende reglim canım :) acaba neden bilimsel konuşamıcam ama genelde stres ve sıkıntıdan oluyor yada kafana taktığın bir şey varsa.. Düzensizlik derken biraz daha açar mısın?
Genelde stresten önce olunur derler ki bende öyle olurum. Ağrın yumurtalıkların çatlama zamanı olduğu için olabilir mi şu anda canım. Çok bilmem ama bi kere doktora giddiğimde öyle demiştiŞu an hiç steresim yok aslımda, Şöyle söyleyeyim,
Tarihleri yazayım: 05.10.2014
27.10.2014 de oldum..yani bir ay içinde 20 gün ara ile iki kere oldum.Şimdide 23 kasımda olmam gerekiyo, ama saki her an olacak gibi ağrım var. İşten de izin alıp gidemiyorum doktora
Şu an hiç steresim yok aslımda, Şöyle söyleyeyim,
Tarihleri yazayım: 08.10.2014
27.10.2014 de oldum..yani bir ay içinde 20 gün ara ile iki kere oldum.Şimdide 23 kasımda olmam gerekiyo, ama saki her an olacak gibi ağrım var. İşten de izin alıp gidemiyorum doktora
Genelde stresten önce olunur derler ki bende öyle olurum. Ağrın yumurtalıkların çatlama zamanı olduğu için olabilir mi şu anda canım. Çok bilmem ama bi kere doktora giddiğimde öyle demişti
Anladım ne kadar yok desende vardır stresin ya da en azından doktora git için rahat etsin randevunu al sonra iş yerine söyle gitmem gerek randevum var çok zor aldım diye,o zaman gönderirler belki. Hem senin de için rahat etmiş olur.Ağrı hissediyorsan olucaksın demek ki bende olmadan önce hissederim mesela benim geçen gün uyurken çok ağrıyordu dedim kendime hasta olucam sabah kalktım hasta olmuşum.Sıcak tut karnını su torbası yap .Ama doktora git önemli birşey değildir sanmıyorum çünkü çevremde duyuyorum hep.Yine de için rahat eder
Teşekkür ederim kızlar, çaktırmadan stres mi yapıyorum acaba diye düşündüm şimdi..Son iki aydır böyle çünkü..Bşka bişey olsa daha farklı olurdu heralde..En iyisi doktora gitmek, sabah gidip 1 saat içinde halledersem sorun olmaz heralde. Netten baktım şimdii çatlatma diye birşeyden de olabilirmiş dediğin gibi
Git canım yine de için rahatlar bizede haber verirsin
Gidicemm canım inşallah , haber veririm tabi..
:) :) eeee başkaa
Bu aralar pek bir durgunum, ne sorsam ki acaba
Haydii sor sorr
Kızlaaaarrrr benm yatak odası seçememe gibi bi özürüm varr hiçbir yatak odası hoşuma gitmiyır dha böyle lacivert gri ağırlıklı bi takım arıyorum ama bulamyorum of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?