2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kızlaaaarrrr benm yatak odası seçememe gibi bi özürüm varr hiçbir yatak odası hoşuma gitmiyır dha böyle lacivert gri ağırlıklı bi takım arıyorum ama bulamyorum of

yalnız deilsin cnm benimde şuana kdr bi tek Mosder'in sayfasında bi firmanın yatak odası hoşuma gitmişti.O da Bursa'da bi firmaydı gidip bakmak kısmet olamadı ben özellikle şifonyerde makyaj malzemelerim,parfümlerim için ayrı bi bölme olsun istiyorum.şuana kdr gördüklerim hep küçüçüktü

Kızlaaaarrrr benm yatak odası seçememe gibi bi özürüm varr hiçbir yatak odası hoşuma gitmiyır dha böyle lacivert gri ağırlıklı bi takım arıyorum ama bulamyorum of

cnm lacivert gri yatak odası ben görmedm hiç ya..varsada seçenk olrk azdır ..kısıkköy e gidip bakının bi..karabağlara bide...biz o tarflardan alıcaz

benmde beğendim tek bi takım bile yok 2015 modelleri ne kdr değişir ne fark eder hc bilmiyorum kalıcam ikea oradan da almak istemiyorum cok sağlam olmadığı söyleniyor bilemedim
cnm lacivert gri yatak odası ben görmedm hiç ya..varsada seçenk olrk azdır ..kısıkköy e gidip bakının bi..karabağlara bide...biz o tarflardan alıcaz
Canım biz iki hafta önceydi sanrm nişanlımla kısıkköy ve karabağları talan ettik heryere baktım salonide bi otrma grubu begendik yatak odaları hep ahsap ve beyaz yada krem hiç hazetmediğim renkler

kızlar yatak odasını yaptırmayı düşünseniz nasıl olur...
fiyatları araştırmak lazım gerçi ama istediğimizi bulamazsak yaptırcaz biz :)

hmmm benm zevkime uyuyor sanırım bu dedklern ..country seviyorum ..ama son 2 /3senedir baya bu tarzlar yaygın oldu cnm..peki fıytlar nasıldı hatrlıyromusun?sen bişeyler gördükçe bana da özelden söyle

oyy cnm benim :) dualarımız seninle

hemşeriydik biz seninle dimi :) kuşak salonda baglanır diyince hemen aklıma geldi :) bi de ilk seferde bağlanmaz 3.seferde bağlanır falan..o anlarda duygulanıp,ağlamam umarım
Nişanda ağladım salonda kesin ağlarım:) allahtan salondan çıkmadan hemen önce bağlanıyo. Makyaj falan kalmıyo bende :)

april1109 Canım öyle bir takım hiç görmedim hep klasik bej beyaz siyah vs... ama bursa inegöl de o kadar güzel yatak odası takımları var ki inttende zor bulursun yerine gidip görmen lazım

Love01 canım bursa inegölde var evet benim gelin olarak gideceğim yer :) gel bakıver oradan

greenandblue :) ayy güldürdün beni canım ya 1.si ben herkesin zevkini bilemem mesela bende renkli severim klasik şeyler olsun istemiyorum evimde klasik derken bej rengi mesela hiç kullanmıcam evet bana malzeme çıktı ama herkesin zevkleri farklı :) herşeyi özellikle yatak odasını yerinde gidip görmek lazım april1109 o yüzden bence sevdiceğinle intten mobilya mağazalarının birkaçının adresini bul ve gidin..

Bu arada greenandblue sen biliyorsundur canım yatak odası takımının ne olduğunu :) merak etme bilmesende olsun ben ne demiştim "bilmemek ayıp değil,öğrenmemek ayıp" :) :)

benmde beğendim tek bi takım bile yok 2015 modelleri ne kdr değişir ne fark eder hc bilmiyorum kalıcam ikea oradan da almak istemiyorum cok sağlam olmadığı söyleniyor bilemedim

ikea bana da hiç kaliteli gelmiyor şahsen

kısmet bakalım :)

hmmm benm zevkime uyuyor sanırım bu dedklern ..country seviyorum ..ama son 2 /3senedir baya bu tarzlar yaygın oldu cnm..peki fıytlar nasıldı hatrlıyromusun?sen bişeyler gördükçe bana da özelden söyle
ben sana foto çekeyim gittiğim magzalardan yavrum aklımda olsun atayım whatsaaptan :) 4500 e var 5000e var 6000e de var dolap ölçülerine göre ve markasına göre değişiyor yavrum

ahhh inegölllll bi gitmek lazım orayaa bitavaf etmek lazım neler vardır nelerrr yaa of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…