ben sana foto çekeyim gittiğim magzalardan yavrum aklımda olsun atayım whatsaaptan :) 4500 e var 5000e var 6000e de var dolap ölçülerine göre ve markasına göre değişiyor yavrum
ay benm nişanlım bnlara takmış durumda oda tam olarak böyle bişey istiyobu tarz istiyorum ben ama makyaj masasını ve komidinleri begenmedim daha farklı olabilir:)
iyiyim canım çok şkr özledim ama ya tupper sordum geri gelemedim bidaİyiyiz canım ya sen :)
benim aklımdada bu var ama tam hayal gittiğim gibi bulamadım henüz...ay benm nişanlım bnlara takmış durumda oda tam olarak böyle bişey istiyo
Çok güzel bn cok şirin buluyorum bu tarz modelleri masal evi gbiiii :) :)benim aklımdada bu var ama tam hayal gittiğim gibi bulamadım henüz...
yatak beyaz olur makyaj masası ve komidinler başka bi renk..
dolabı zaten almıycaz halı ve perdeyle güzel bişey olsun istiyorum :)
iyiyim canım çok şkr özledim ama ya tupper sordum geri gelemedim bidabende bilecikteyim inegölden alcam
benimd ebeğendklerm bnlar
Eki Görüntüle 1301166 Eki Görüntüle 1301167 Eki Görüntüle 1301169 Eki Görüntüle 1301170 Eki Görüntüle 1301168
şu çiçekli kumaşları sadece kumaş yaptrcam tabi...heryer çiçekli böcekli olsun istemiyorum..
ve şifonyerimi özellkle şu şeklde istiyorum.yani tuvalet masası seklinde.
yerim olursa yanına ek olarak şöyle bişi yaptrırımEki Görüntüle 1301173
birsürü çekmeceli şifonyerr
Aslında nişanlanmadan gitse en güzeli ama evlendikten sonraya bırakmayın benceOf dusunmek bile istemiyorumbelki nisanliyken gider belki de evlendikten sonra
mobilya diyip geçmemek lazım onun bile detayları var :)Çok güzel bn cok şirin buluyorum bu tarz modelleri masal evi gbiiii :) :)
Şifonyer biraz daha geniş olursa on numara olur :)benimd ebeğendklerm bnlar
Eki Görüntüle 1301166 Eki Görüntüle 1301167 Eki Görüntüle 1301169 Eki Görüntüle 1301170 Eki Görüntüle 1301168
şu çiçekli kumaşları sadece kumaş yaptrcam tabi...heryer çiçekli böcekli olsun istemiyorum..
ve şifonyerimi özellkle şu şeklde istiyorum.yani tuvalet masası seklinde.
yerim olursa yanına ek olarak şöyle bişi yaptrırımEki Görüntüle 1301173
birsürü çekmeceli şifonyerr
Kızlar selammmm bilgisayarım bozuldu servise gönderdim 2 hafta kadar bilgisayarsız olacam kabus gibi ayrıcaa annemle bugün forunistanbuldaydık vee çeyizime keyif tepsisi aldıkkk 
Esseden 20 tlye aldım canım beyaz rengide vardı ama bu daha hoştu bence.. Şu ifadelerde eklenmiyor sinir oldumYaa tühhçok güzel bende istiyorum bunlardan çok beğeniyorum ne kadara aldın canım ? :)
Esseden 20 tlye aldım canım beyaz rengide vardı ama bu daha hoştu bence.. Şu ifadelerde eklenmiyor sinir oldum
Bilmiyorum kuzu uyuz oldum kendimi botox yaptırmış gibi hissediyorum (gülücük)Sağol canım :) yapılan ifadeleri mi diyorsun allah allah neden çıkmaz ki
Bilmiyorum kuzu uyuz oldum kendimi botox yaptırmış gibi hissediyorum (gülücük)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?