2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

ben sana foto çekeyim gittiğim magzalardan yavrum aklımda olsun atayım whatsaaptan :) 4500 e var 5000e var 6000e de var dolap ölçülerine göre ve markasına göre değişiyor yavrum

iyi olur cnm...valla baya büyük dolapları olan bişey istiyorum..hatta bulamazsam aynı dolaptan 2 parça halde bile alablrm sömestr da gelince bi turlucaz bizde...

ay benm nişanlım bnlara takmış durumda oda tam olarak böyle bişey istiyo
benim aklımdada bu var ama tam hayal gittiğim gibi bulamadım henüz...
yatak beyaz olur makyaj masası ve komidinler başka bi renk..
dolabı zaten almıycaz halı ve perdeyle güzel bişey olsun istiyorum :)

mesela bu gibii tam istediğim değil ama biraz dha oluru var doğtaş diyo ama sitesinde yok bu model magzada da yok

benimd ebeğendklerm bnlar

şu çiçekli kumaşları sadece kumaş yaptrcam tabi...heryer çiçekli böcekli olsun istemiyorum..
ve şifonyerimi özellkle şu şeklde istiyorum.yani tuvalet masası seklinde.

yerim olursa yanına ek olarak şöyle bişi yaptrırım

birsürü çekmeceli şifonyerr

benim aklımdada bu var ama tam hayal gittiğim gibi bulamadım henüz...
yatak beyaz olur makyaj masası ve komidinler başka bi renk..
dolabı zaten almıycaz halı ve perdeyle güzel bişey olsun istiyorum :)
Çok güzel bn cok şirin buluyorum bu tarz modelleri masal evi gbiiii :) :)

Hepsi çok hoş canım :) :)

Kızlar selammmm bilgisayarım bozuldu servise gönderdim 2 hafta kadar bilgisayarsız olacam kabus gibi ayrıcaa annemle bugün forunistanbuldaydık vee çeyizime keyif tepsisi aldıkkk 

Eklentiler

• DSC_0023.webp
    116,2 KB · Görüntüleme: 63
Şifonyer biraz daha geniş olursa on numara olur :)

Kızlar selammmm bilgisayarım bozuldu servise gönderdim 2 hafta kadar bilgisayarsız olacam kabus gibi ayrıcaa annemle bugün forunistanbuldaydık vee çeyizime keyif tepsisi aldıkkk 

Yaa tühh çok güzel bende istiyorum bunlardan çok beğeniyorum ne kadara aldın canım ? :)

kızlar trendyolda taç var bu arada..anında 20 tl indirim uyguluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…