- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Hatuncum nerde bu takım sorması ayıptır dolabını beğendimbu tarz istiyorum ben ama makyaj masasını ve komidinleri begenmedim daha farklı olabilir:)
kuzum resimlerden buldum bunu baloğlu mobilya diye taaa ankarada...Hatuncum nerde bu takım sorması ayıptır dolabını beğendim
Canım var galiba onlar hala ama bilmiyorum hamilelik ve Kilo verme cetveli var herhalde o da vardıryaa kızlar burda önceden nişan düğün takvimi yapılırdı...işte sevdiceğiyle evlenmesine şu kdar gün kaldı gibi çıkardı her yorumun altında...gelinli damtlı figürler vardı...onlar yokmu artk
Anladım canım acaba aynısı ne kadara yapılır bikaç aya bu işlere girişeceğiz kısmetse bakalımkuzum resimlerden buldum bunu baloğlu mobilya diye taaa ankarada...
hiç bilmiyorum canım fiyat almak lazım bizde araştırma halindeyiz ama sanki herşey aynı işte budur dediğim bişey bulamadımAnladım canım acaba aynısı ne kadara yapılır bikaç aya bu işlere girişeceğiz kısmetse bakalım
Salonu nasıl birşey düşünüyorsun canım?hiç bilmiyorum canım fiyat almak lazım bizde araştırma halindeyiz ama sanki herşey aynı işte budur dediğim bişey bulamadım
Canım var galiba onlar hala ama bilmiyorum hamilelik ve Kilo verme cetveli var herhalde o da vardır
tam bilmiyorum ama sadece misafir gelince girilen bi oda olsun istemiyorum canım bizim için bi yaşam alanı olmalıSalonu nasıl birşey düşünüyorsun canım?
Sevgilimleee ayni gunnn :) 16 temmuz 1991 o daabende 16 temmz 1991
acikogretimden lisans tamamliyor su an yani giderse uzun donem olcak o yuzden en erken yaza gidebilrAslında nişanlanmadan gitse en güzeli ama evlendikten sonraya bırakmayın bence
Canım bende telden giriyorum bulamam ama bakarım gül hatrın içün.. Hatta hepimiz yaparız çok sevimli olur (sevinçle el çırpma)yaaa baktım baktım bulamadımmmm
bi el atıverin hacılarrr
Hepsi çok güzelmiş bende oturma odasını tv odası olarak düşünüyorum bi tane kocaman pofuduk kanepe ve tv Koltuğu yeterli, karşısında kocaman bi kitaplık ortasında televizyon.. Salonda tv istemiyorum koltuk takımı, konsol ve yemek masası ama hiçbir takımı beğenmiyorum yaatam bilmiyorum ama sadece misafir gelince girilen bi oda olsun istemiyorum canım bizim için bi yaşam alanı olmalı
rahat koltuklar olmalı bi duvarında boydan boya kitaplık istiyorum... bi yemek masası bi tv ünitesi yeter sanırım...
vitrin konsol filan kesinlikle istemiyorummm belki odaya şıklık katması için bide ayna olabilir
Vitrin kadar gereksiz bir şey şu dünyada yoktur belkide ama konsol düşünüyorum yada kitaplık tün ıvır zıvırı alırsa konsola da gerek kalmaz muhtemelentam bilmiyorum ama sadece misafir gelince girilen bi oda olsun istemiyorum canım bizim için bi yaşam alanı olmalı
rahat koltuklar olmalı bi duvarında boydan boya kitaplık istiyorum... bi yemek masası bi tv ünitesi yeter sanırım...
vitrin konsol filan kesinlikle istemiyorummm belki odaya şıklık katması için bide ayna olabilir
Anladım kısa dönem gitsin o zaman bencede 12 ay çok uzun yaacikogretimden lisans tamamliyor su an yani giderse uzun donem olcak o yuzden en erken yaza gidebilr
yaa kızlar burda önceden nişan düğün takvimi yapılırdı...işte sevdiceğiyle evlenmesine şu kdar gün kaldı gibi çıkardı her yorumun altında...gelinli damtlı figürler vardı...onlar yokmu artk
bende takımları begenmediğim için istemiyorum canım bide çok yer kaplıyolarCanım bende telden giriyorum bulamam ama bakarım gül hatrın içün.. Hatta hepimiz yaparız çok sevimli olur (sevinçle el çırpma)
Hepsi çok güzelmiş bende oturma odasını tv odası olarak düşünüyorum bi tane kocaman pofuduk kanepe ve tv Koltuğu yeterli, karşısında kocaman bi kitaplık ortasında televizyon.. Salonda tv istemiyorum koltuk takımı, konsol ve yemek masası ama hiçbir takımı beğenmiyorum yaa
Mobilya zevklerimiz tutuyor seninle onu farkettim ikeadan alırım diye düşündüm ama hem pahalı hem kıytırık.. O tasarımda daha kaliteli ve uyguna da biraz zor buluruz.. Oturma odasına köşe ikinci alternatifim benimdebende takımları begenmediğim için istemiyorum canım bide çok yer kaplıyolar
oturma odası için köşeli takım istiyorum :)
Ben deniyorum şu an olursa Size de veririm adresi canlarcizelge diyorsun tatlim
kaldirdilar onlariHalbuki bayiliyordum cok guzeldi
Yoneticileeeeerrr duyun sesimizi cizelgeleri geri istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?