2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Konuya adapte olayım hemen hepinizin gönderdiği yatak odalarına bayıldım özellikle beyaz olanlara.. Biz kısmetse zaten yaptırıcaz yatak odasını. Ben belirli markaların takımlarını hiç beğenmiyorum hatta benim şu an ki dolabımı yaptırdığım yere yaptırıcaz heralde.

yaa kızlar burda önceden nişan düğün takvimi yapılırdı...işte sevdiceğiyle evlenmesine şu kdar gün kaldı gibi çıkardı her yorumun altında...gelinli damtlı figürler vardı...onlar yokmu artk

Canım var galiba onlar hala ama bilmiyorum hamilelik ve Kilo verme cetveli var herhalde o da vardır

Salonu nasıl birşey düşünüyorsun canım?
tam bilmiyorum ama sadece misafir gelince girilen bi oda olsun istemiyorum canım bizim için bi yaşam alanı olmalı

rahat koltuklar olmalı bi duvarında boydan boya kitaplık istiyorum... bi yemek masası bi tv ünitesi yeter sanırım...
vitrin konsol filan kesinlikle istemiyorummm belki odaya şıklık katması için bide ayna olabilir

Son düzenleme:
Kızlarrr ben çıkıyorum ofisten görüşmek üzere öpüldünüz

yaaa baktım baktım bulamadımmmm

bi el atıverin hacılarrr
Canım bende telden giriyorum bulamam ama bakarım gül hatrın içün.. Hatta hepimiz yaparız çok sevimli olur (sevinçle el çırpma)
Hepsi çok güzelmiş bende oturma odasını tv odası olarak düşünüyorum bi tane kocaman pofuduk kanepe ve tv Koltuğu yeterli, karşısında kocaman bi kitaplık ortasında televizyon.. Salonda tv istemiyorum koltuk takımı, konsol ve yemek masası ama hiçbir takımı beğenmiyorum yaa

Vitrin kadar gereksiz bir şey şu dünyada yoktur belkide ama konsol düşünüyorum yada kitaplık tün ıvır zıvırı alırsa konsola da gerek kalmaz muhtemelen

cizelge diyorsun tatlim

kaldirdilar onlari Halbuki bayiliyordum cok guzeldi

Yoneticileeeeerrr duyun sesimizi cizelgeleri geri istiyoruz

bende takımları begenmediğim için istemiyorum canım bide çok yer kaplıyolar
oturma odası için köşeli takım istiyorum :)

bende takımları begenmediğim için istemiyorum canım bide çok yer kaplıyolar
oturma odası için köşeli takım istiyorum :)
Mobilya zevklerimiz tutuyor seninle onu farkettim ikeadan alırım diye düşündüm ama hem pahalı hem kıytırık.. O tasarımda daha kaliteli ve uyguna da biraz zor buluruz.. Oturma odasına köşe ikinci alternatifim benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…