- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
- 198
Yaaa ben fazla sulugözüm kuzenimin kusagı baglanırken oturup iç çeke çeke ağlamıstım kendim naparım bilmiyorumAyyy bende hemen duygulanır ağlarım öyle şeylere.. Yakın değil mi zaten senin düğün :) ben mi yanlış hatırlıyorum
başladı kiii :)kaçak gelinlerin başlamasını bekliyorummm
canım zaten uzakta yaşıyorum kiAzıcık kalmış ne güzell bence alıştır kendini gitmeye
canım zaten uzakta yaşıyorum kievlenince yakınlaşacam halbuki annemlere:)
Yaaa ben fazla sulugözüm kuzenimin kusagı baglanırken oturup iç çeke çeke ağlamıstım kendim naparım bilmiyorummakyaj nasıl dayanır ki
inşallah yaza anneme 2saat uzağa gidecem:)Öyle mi daha güzel o zaman canım
merhabalar kızlar... :)
ben yeni üyeyim, burayı da söz nişan hazırlıkları için bilgi amaçlı nette dolanırken keşfettim. aralardan biraz okudum fikirlerinizden azcık bir şeyler görebildim ama tabiki hepsini okuyamayacağım için tam hakim olamadım :) :)
konuşmalarınız çok tatlı geldi hemen üye olup bende katılayım dedim :)
bende söz-nişan hazırlıklarına ufaktan başlamak istiyorum. tam tarihimiz belli değil ancak ikisini de bu sene şubat tatilinde yapmayı düşünüyoruz. eğer bana öncelikle neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
teşekkürler :)
Merhaba canım hoşgeldin aramıza :)
Çok iyi yapmışsın,bizim hakkımızda düşündüklerin için de teşekkürler :)
Ne zamandır birliktesiniz aileler tanıştılar mı söz nişan olmadı demişsin isteme de olmadı o halde.
Valla yapılacak o kadar çok şey var ki bende nereden başlayacağımı bilemeyenlerdenim.Ama buradaki kızlar sana yardımcı olacaklardır. (kusura bakma benim daha zamanım olduğu için pek hakim değilim bu konulara)
Şimdiden hayırlısı olsun tekrardan hoşgeldin
hoş buldumm teşekkürler :)
biz liseden beri birlikteyiz canım, üniversiteyi de beraber okuduk. ben onun ailesini tanıyorum, o da benimkileri tanıyor. bir de annelerimiz tanışıyorlar, babalar henüz tanışmadı. isteme de olmadı haliyle :)
isteme-söz bir arada olsun sonraki haftada nişan olsun istiyorum ben. nişanımı da evde yapmayı düşünüyorum, ama şöyle şirin, içime sinen bir şey yapabilirsem ne ala :)
yapacak bu kadar çok şey olduğunu bilmiyordum inan ki internette biraz araştırdıktan sonra gördüm, gözümde çok büyümeye başladı. İnşallah bakalım hepimizin gönlünce olur :)
Vitrin kadar gereksiz bir şey şu dünyada yoktur belkide ama konsol düşünüyorum yada kitaplık tün ıvır zıvırı alırsa konsola da gerek kalmaz muhtemelen
kuzum tepe homeda bizim tarzımıza az çok yakın gibi magazaları ziyaret etmek lazım sitesinde çok ürün yok...Mobilya zevklerimiz tutuyor seninle onu farkettim ikeadan alırım diye düşündüm ama hem pahalı hem kıytırık.. O tasarımda daha kaliteli ve uyguna da biraz zor buluruz.. Oturma odasına köşe ikinci alternatifim benimde
merhaba hoşgeldin aramıza ilk aileleri tanıştırırsın canım :) ben öyle yaptımmerhabalar kızlar... :)
ben yeni üyeyim, burayı da söz nişan hazırlıkları için bilgi amaçlı nette dolanırken keşfettim. aralardan biraz okudum fikirlerinizden azcık bir şeyler görebildim ama tabiki hepsini okuyamayacağım için tam hakim olamadım :) :)
konuşmalarınız çok tatlı geldi hemen üye olup bende katılayım dedim :)
bende söz-nişan hazırlıklarına ufaktan başlamak istiyorum. tam tarihimiz belli değil ancak ikisini de bu sene şubat tatilinde yapmayı düşünüyoruz. eğer bana öncelikle neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
teşekkürler :)
kuzum tepe homeda bizim tarzımıza az çok yakın gibi magazaları ziyaret etmek lazım sitesinde çok ürün yok...
merhaba hoşgeldin aramıza ilk aileleri tanıştırırsın canım :) ben öyle yaptım
isteme ve nişanım bir hafta arayla olucak:)
isteme günü çok bişey yok kıyafetini ve menüyü belirlemen gerek...
istersen kahvelerin yanına süslü lokum koyabilirsin damadın fincana kurdele ve not olur...
ben kahveleri aynalı bi tepside sunucam :)
nişan günü için yine kıyafet ve menü lazım
dağıtcaksan hediyelik seçmelisin...
ayrıntılar sana kalmış
nişan tepsinide ayarlamalısın :)
evet biraz pahalı ama ürünleri hem kaliteliymiş hem diğer markalara göre modelleri daha iyi:)tepe home biraz pahalı diye aklımda kalmış bi kere gezmiştim
maddi olarak sıkıntı yoksa şahane şeyler vardı :)evet biraz pahalı ama ürünleri hem kaliteliymiş hem diğer markalara göre modelleri daha iyi:)
tekrar hoş buldum, sizin için de hayırlısı olsun inşallah kızlar, dilediğiniz gibi olur umarım her şey :)
bende isteme ve nişanı bir hafta arayla düşünüyorum. dediğin gibi isteme pek sıkıntılı değil, zaten pek fazla kimse olmaz 1. dereceden yakınlar olur. damadın fincanına kurdele ve not güzel fikirmiş, ama notu orada okuyamaz heralde utanıp sıkılmaktan alıp cebine mi atmasını tembihlesem, yoksa sürpriz mi olsa :)
açık büfe olayı da kafamı karıştırıyor. annem zaten ikram hazırlayacağız diyor. ancak bunu masaya koyup herkesin almasını bekleyeceğiz yoksa dağıtılacak mı? masaya koyduklarımız göstermelik mi olacak? kafamda deli sorular :)
Fox da "Titanik" filmi oynuyor ne zaman görsem izlerim vazgeçemedim şu harika filmden bayılıyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?