- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
İyi diyelim iyi olalım canım :) sen nasılsın bugün?
bendede durum aynı canımmİyiyim canım sen nasılsın iş güç klasik gün baslangıcı :)
Selam kızlar
Günaydın canm, naberA.s. canım günaydın :)
Günaydın canm, naber
yatagın cibinlikli olması konusunda zaten ısrarcıyımda bunun yatak knarlarındaki komidinlerini çok begendim aslında bende bu tarz bişey istiyorum ama cidden o deliklerin tozunu almak insanın sinirini bozar
ben sormuştum hem beyazını hemde bu takımı 11 bin ile -9 bin arasında değişiyordu ödeme şekline göre.
Tarz olarak güzeller ama ikisininde ayak başlıklarının yüksek olması iyi değil birde beyazın tuvalet masaları yoktu kahve renklisini daha çok beğenmiştim babamla bakmıştık başlıkları delikli çok toz olur temizleyemezsin başlıklarıda büyük vs gibi olumsuz yönleri vardı oyüzden caydım ama bu tarzlara yakın birşey almayı düşünüyorum.
yine neler olmuş türkiye'de bende bakaym ..İyi canım ne olsun aynı ofisimdeyim yine :) haberleri izliyorum şuan
Aleykümselamm canım
Günaydın mutluhatucukherkese günaydın gelincikler
bugün nasılsınızz :)Günaydın mutluhatucuk
yine neler olmuş türkiye'de bende bakaym ..
bende videolara bakıyodum youtube'dan :)
nasılsın green :)
bugün nasılsınızz :)
İyiyim teşekkür ederim, sen nasılsın
günaydın canllaarrr bugün perşembeee haftasonuna az kaldıı :) :)
Aaaa zümremmm :))) hoşgeldin aramıza:)orya, canım çalışıyorum ben matematik öğretmeniyim. teşekkür ederim ilgin, fikirlerin için. iyi geceler canım sana.. :)
mutluhatun, masa muhteşem görünüyor :) ancak biraz da maliyetli duruyor gibi geldi bana. fiyatları hakkında bilgin var mı acaba ?
telaşım var yarın sınavım varçok iyiyim kızlar,sizi sormalı
çok sıkı çalışmışsındır sen,geçersintelaşım var yarın sınavım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?