2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

nişan herkesin tabagı hazır olucak canım....
ayrıyeten açık büfe hazırlıycam açık büfeye daha çok atıştırmalıkları koyucam :)
cake pops
cupcake
macaron
milföylü sosisler
süslü krepler
çikolatalı marshmallow
butik kurabiye gibi :)
büfenin dizaynı tamamen zevkine kalmış bi durum zaten :)

Kızlar ben gidiyorum uykum geldi Allah rahatlık versin sizlere de

orya, canım çalışıyorum ben matematik öğretmeniyim. teşekkür ederim ilgin, fikirlerin için. iyi geceler canım sana.. :)

mutluhatun, masa muhteşem görünüyor :) ancak biraz da maliyetli duruyor gibi geldi bana. fiyatları hakkında bilgin var mı acaba ?

aslında kağıt ponponlar pelür kagıdından yapılıyor canım gram ile satılıyor fiyatlarıda uygun :)
hazır alırsanda tanesi 5-6 lira filan bunlar olmaz dersen tülden yapabilirsin canım ben upuzuuuunnnn tülü çiçekçiden 2 liraya almıştım :)

harika bi düşünce ve dizayn

Günaydınn canlaar nasılsınızz çok şükür bugünden sora 1 gün kaldı hafta sonunaaa

ben sormuştum hem beyazını hemde bu takımı 11 bin ile -9 bin arasında değişiyordu ödeme şekline göre.
Tarz olarak güzeller ama ikisininde ayak başlıklarının yüksek olması iyi değil birde beyazın tuvalet masaları yoktu kahve renklisini daha çok beğenmiştim babamla bakmıştık başlıkları delikli çok toz olur temizleyemezsin başlıklarıda büyük vs gibi olumsuz yönleri vardı oyüzden caydım ama bu tarzlara yakın birşey almayı düşünüyorum.

Hayırlı olsun canımm :)

gozdeben Rica ederim günaydınn :)
YEKTA61 Günaydın canım evettt benimde sevdiceğime kavuşmama 1 gün kaldııııı yihuuu
@serp07 Ayy canım benimde bu aralar rüyama hep ileriye dönük şeyler giriyor :) Günaydın bu arada
tasarimcibayan Günaydın canım uyumadın mı gece :)

Herkese günaydııııııınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…