Kaç defa izledim ama hiçbir zaman en baştan en sona izlemedim oturup da..Her kısmını biliyorum ama..
nişan herkesin tabagı hazır olucak canım....tekrar hoş buldum, sizin için de hayırlısı olsun inşallah kızlar, dilediğiniz gibi olur umarım her şey :)
bende isteme ve nişanı bir hafta arayla düşünüyorum. dediğin gibi isteme pek sıkıntılı değil, zaten pek fazla kimse olmaz 1. dereceden yakınlar olur. damadın fincanına kurdele ve not güzel fikirmiş, ama notu orada okuyamaz heralde utanıp sıkılmaktan alıp cebine mi atmasını tembihlesem, yoksa sürpriz mi olsa :)
açık büfe olayı da kafamı karıştırıyor. annem zaten ikram hazırlayacağız diyor. ancak bunu masaya koyup herkesin almasını bekleyeceğiz yoksa dağıtılacak mı? masaya koyduklarımız göstermelik mi olacak? kafamda deli sorular :)
aslında kağıt ponponlar pelür kagıdından yapılıyor canım gram ile satılıyor fiyatlarıda uygun :)orya, canım çalışıyorum ben matematik öğretmeniyim. teşekkür ederim ilgin, fikirlerin için. iyi geceler canım sana.. :)
mutluhatun, masa muhteşem görünüyor :) ancak biraz da maliyetli duruyor gibi geldi bana. fiyatları hakkında bilgin var mı acaba ?
harika bi düşünce ve dizaynnişan herkesin tabagı hazır olucak canım....
ayrıyeten açık büfe hazırlıycam açık büfeye daha çok atıştırmalıkları koyucam :)
cake pops
cupcake
macaron
milföylü sosisler
süslü krepler
çikolatalı marshmallow
butik kurabiye gibi :)
büfenin dizaynı tamamen zevkine kalmış bi durum zaten :)
kuzum tepe homeda bizim tarzımıza az çok yakın gibi magazaları ziyaret etmek lazım sitesinde çok ürün yok...
merhaba hoşgeldin aramıza ilk aileleri tanıştırırsın canım :) ben öyle yaptım
isteme ve nişanım bir hafta arayla olucak:)
isteme günü çok bişey yok kıyafetini ve menüyü belirlemen gerek...
istersen kahvelerin yanına süslü lokum koyabilirsin damadın fincana kurdele ve not olur...
ben kahveleri aynalı bi tepside sunucam :)
nişan günü için yine kıyafet ve menü lazım
dağıtcaksan hediyelik seçmelisin...
ayrıntılar sana kalmış
nişan tepsinide ayarlamalısın :)
Bu kadar olur konuştuk ya rüyama girdi resmen baya ağladımBende hiç bilmiyorum nasıl dayanıcağımıbende çok duygusalım hemen ağlarım
Hayırlı olsun canımm :)merhabalar kızlar... :)
ben yeni üyeyim, burayı da söz nişan hazırlıkları için bilgi amaçlı nette dolanırken keşfettim. aralardan biraz okudum fikirlerinizden azcık bir şeyler görebildim ama tabiki hepsini okuyamayacağım için tam hakim olamadım :) :)
konuşmalarınız çok tatlı geldi hemen üye olup bende katılayım dedim :)
bende söz-nişan hazırlıklarına ufaktan başlamak istiyorum. tam tarihimiz belli değil ancak ikisini de bu sene şubat tatilinde yapmayı düşünüyoruz. eğer bana öncelikle neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
teşekkürler :)
Günaydınnnnn canım :)) evetttt çok şükürGünaydınn canlaar nasılsınızz çok şükür bugünden sora 1 gün kaldı hafta sonunaaa
nasılsın canım ne var ne yokGünaydınnnnn canım :)) evetttt çok şükür
İyiyim canım sen nasılsın iş güç klasik gün baslangıcı :)nasılsın canım ne var ne yok
Günaydınn canlaar nasılsınızz çok şükür bugünden sora 1 gün kaldı hafta sonunaaa
gunaydin kizlarr. Uykusuzluktan bayilcammmm ofGünaydınnnnn canım :)) evetttt çok şükür
Günaydınn canlaar nasılsınızz çok şükür bugünden sora 1 gün kaldı hafta sonunaaa
Bugün nasılsın Orya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?