2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Günaydın kızlar:) bugün çok yoğunum. Sevdicek çıkana kadar evimi temizlicem o çıkınca arkadaşlarla kahvaltı yapacaz. Akşama doğru gelip yemek yeriz sonrada akşam bi arkadaşa gitcez:)))

Günaydın canım :) evet son 1 gün
evtt ama bna bi bucuk gün cumarteside çalşcam maalesef
Günaydın kızlar:) bugün çok yoğunum. Sevdicek çıkana kadar evimi temizlicem o çıkınca arkadaşlarla kahvaltı yapacaz. Akşama doğru gelip yemek yeriz sonrada akşam bi arkadaşa gitcez:)))
ayy ne güzel yaa ben bu nişanlımn yeni iş yeri yüzünden yüzünü göremiyorum cocuğun

Bende normalde cumartesi çalışıyorum ama bu hafta ailecek sevdiceğime gidicez o yüzden izinliyimmm :) :)
ay ne güzell yaa ben izin kelimesinin anlamını unuttum bu iş yerim sayesindee Heycanda vardır şimdii sendee :) :)

ay ne güzell yaa ben izin kelimesinin anlamını unuttum bu iş yerim sayesindee Heycanda vardır şimdii sendee :) :)

Olmaz mı hiç çok heyecanlıyım ama daha çok mutluyum o yüzden heyecanımı bastırıyorum :)

Aramıza hoşgeldin

sevgilimle tartistk gece sacma sapan bseyden 1 de yatabildik anca. Ikimzde uykusuzuz simdi

o kadar övdüydüm yengeç erkeği şöyle diye demek aynı günmüş
yaa tamm ayni gun yili bile aynii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…