Selam canım :)A.s. canım günaydın :)
evtt ama bna bi bucuk gün cumarteside çalşcam maalesefGünaydın canım :) evet son 1 gün
ayy ne güzel yaa ben bu nişanlımn yeni iş yeri yüzünden yüzünü göremiyorum cocuğunGünaydın kızlar:) bugün çok yoğunum. Sevdicek çıkana kadar evimi temizlicem o çıkınca arkadaşlarla kahvaltı yapacaz. Akşama doğru gelip yemek yeriz sonrada akşam bi arkadaşa gitcez:)))
evtt ama bna bi bucuk gün cumarteside çalşcam maalesef
Ne mutlu sana o zaman canım :)Bende normalde cumartesi çalışıyorum ama bu hafta ailecek sevdiceğime gidicez o yüzden izinliyimmm :) :)
Ne mutlu sana o zaman canım :)
Canım siz beraber mi yaşıyorsunuz?Günaydın kızlar:) bugün çok yoğunum. Sevdicek çıkana kadar evimi temizlicem o çıkınca arkadaşlarla kahvaltı yapacaz. Akşama doğru gelip yemek yeriz sonrada akşam bi arkadaşa gitcez:)))
ay ne güzell yaa ben izin kelimesinin anlamını unuttum bu iş yerim sayesindeeBende normalde cumartesi çalışıyorum ama bu hafta ailecek sevdiceğime gidicez o yüzden izinliyimmm :) :)
evet tatlım biliyorum o yüzden dedim bursa gelinciği :)Olsun canımm Aaaa ne güzelll tabiiki inegöl den alBende bursa gelini olucam inşallah tüm takımları oradan alıcaz :)
evet tatlım biliyorum o yüzden dedim bursa gelinciği :)
o kadar övdüydüm yengeç erkeği şöyle diye demek aynı günmüşSevgilimleee ayni gunnn :) 16 temmuz 1991 o daa
ay ne güzell yaa ben izin kelimesinin anlamını unuttum bu iş yerim sayesindeeHeycanda vardır şimdii sendee :) :)
Aramıza hoşgeldinmerhabalar kızlar... :)
ben yeni üyeyim, burayı da söz nişan hazırlıkları için bilgi amaçlı nette dolanırken keşfettim. aralardan biraz okudum fikirlerinizden azcık bir şeyler görebildim ama tabiki hepsini okuyamayacağım için tam hakim olamadım :) :)
konuşmalarınız çok tatlı geldi hemen üye olup bende katılayım dedim :)
bende söz-nişan hazırlıklarına ufaktan başlamak istiyorum. tam tarihimiz belli değil ancak ikisini de bu sene şubat tatilinde yapmayı düşünüyoruz. eğer bana öncelikle neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
teşekkürler :)
Yok canım ben tek kalıyorum normalde. Ama okul dışı zamanda hep beraberiz.çevremizde ortak olunca:) O evini otel gibi kullanıyo:) ordaki yemeğe falan karışmıyo yani:)Canım siz beraber mi yaşıyorsunuz?
sevgilimle tartistk gece sacma sapan bseyden@gozdeben Rica ederim günaydınn :)
YEKTA61 Günaydın canım evettt benimde sevdiceğime kavuşmama 1 gün kaldııııı yihuuu
@serp07 Ayy canım benimde bu aralar rüyama hep ileriye dönük şeyler giriyor :) Günaydın bu arada
tasarimcibayan Günaydın canım uyumadın mı gece :)
Herkese günaydııııııınnnn
yaa tamm ayni gun yili bile ayniio kadar övdüydüm yengeç erkeği şöyle diye demek aynı günmüş
neden tatlımUtandım şimdii
nasılllllKızlar imzada geri sayım oldu
http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=4&sub_type=13
Bu linkten hazırlayıp imzanıza yapıştırırsanız oluyor
sevgilimle tartistk gece sacma sapan bseyden1 de yatabildik anca. Ikimzde uykusuzuz simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?