2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Yaa ne guzel. Vaa biz 4 gun gorusmeyelim 5. Gun birbirimizi yiyoruzz bu msjlar yuzuden
günaydın kızlar..bana bugun gün hiç aydın olmadı ama sizlere güzel bir gün olması dileği ile
Hayirdir tatlim kotu bisey mi oldu
Ayyy bilemedimki şimdi ne desem ne kadar zamandır birlikteler peki ?? Benim aklımda bi fikir var ama söylesem miiiii

Ayy soyle hemen hemeen :)
ben ozet geceym 8 yildir filan birlikteler ama birbirine yakin ayri sehirlerde yasiyorlar. Kiz ogrenci son sinifta cocuk 4 5 yildir calisiyor

imza kısmına girince görünüyor sadece,eskiden yazdıgım her yorumun altında olurdu,sanırım onu kaldırmışlar
Forum seçeneklerine gir, orada imzaları göster kutucuğu var, onu işaretlersen görünür. Ben senin imzanı görüyorum şuan, onu işaretleyince sen de göreceksin :)

ayakların yüksek olması niye iyi değil ki canım aslında temizlik açısından yararı olur gibi
bende bembeyaz istemiyorum belki bi kaç parça mobilyayı boyatırız dedik ama belli değil:)

ayakların yüksek olması niye iyi değil ki canım aslında temizlik açısından yararı olur gibi
bende bembeyaz istemiyorum belki bi kaç parça mobilyayı boyatırız dedik ama belli değil:)

canım onu kastetmiyorum. hani hem baş kısmında hemde dip kısımda başlık varya , dip kısımdaki başlığın yüksek olması kullanışlı değil bence

Benmki beni kizdirmak icin yapiyor. Gratise benimle gelmeye filan bayiliyor birusuru bakimli kiz geliyor neden daha once kesfetmedimki diyor
pisliğine yapar benimki de uzunum ya dikkat çekiyorum elimde değil diyo ama senin ki de benimki gibiymiş

pisliğine yapar benimki de uzunum ya dikkat çekiyorum elimde değil diyo ama senin ki de benimki gibiymiş
Sana anlatsam seninki melek kalir bence
askim dur guzel kiz geciyo elimi birak
askim cok sanslisin benim gibi yakisikli bi sevgilin var
askim orda guzel kizlar var oraya gidelim
askim kizlar sana bakip ne kadar sansli oldugunu konusuyorlar
Askim bu tarafa ben oturaym karsidaki guzel kizlari gorurum

Yaa ne guzel. Vaa biz 4 gun gorusmeyelim 5. Gun birbirimizi yiyoruzz bu msjlar yuzuden

Valla biz 4.5 senedir birlikteyiz ne küslük ne tartışma ne de ilişki esnasında ayrıldık barıştık böyle şeyler olmadı..Ben hep duyarım çevremden kavga ettik ayrıldık yok yine barıştık bana sorduklarında bende yoo biz böyle şeyler yaşamadık hiç diyorum şaşırıyorlar ..Aman tahtaya vurayım da nazar değmesi Ünideyken bizi çok benzetirlerdi kardeşmisiniz siz falan diye el ele tutuşurduk abi kardeş sanırlardı bi gün hocamız sordu yoo biz sevgiliyiz dedik çok benziyosunuz bu kadar olamaz demişti.Sonra zaten yüzük taktıkta çoğu kişi böyle anladı sevgili olduğumuzu :) :)

Neyse yine çenem düştü konumuza geri dönelim 8 yıllık bi ilişki demişsin valla ben intten izlemiştim : sinemaya gidiyorlar çiftler arkalarda da insanlar var ama hepsi arkadaşı kız ile erkeğin ama tabii kız bunları görmüyor sonradan ışıklar kapanınca giriyor arkadaşları film izliyorlar falan daha sonra çocuk arkdaşlarıyla video hazırlamış işte mehmet diyelim çocuğun adına mehmet seni seviyor ona evet de falan filan çocuk sonra kalkıyo tek taş çıkarıyo bu arada ışıklar yanıyo ama kız tabii etrafına bakmıyo heyecandan sonra kız evet diyo arkadan hımm neydi onların adı hani süs var ya patlatıyorlar (unuttum ismini) onlardan patlatıyorlar e tabi kız arkadaşlarını görünce daha da mutlu oluyor..Çok güzeldi yaa öyle birşey olabilir mi?? :) :)

Çok güldüm ya

Masallah kuzum nazar degmesin. Bizimde cok sukur bi ayriligimiz olmadi.
2 senemiz olcak yaknda.
bu dedigini ortak bi arkadasimiza yapti sevgilisi sinema deglde isyerinde yapti kizin o yuzdej bu fikiri otomatk eliyorz cunku beraberken konusu filan gectihatta ben bi musterimin sinemadaki teklifi icin film hazirlamistim
Çok güldüm ya
ayy bi de bana sor seni kiskandircam diye resmen gozlerim yerinden cikicak kiz aramaktan diyor bi de ben her kizi kiskanmam cidden asiri guzel olmasi lazim hatta oyle olunca ben daha cok bakarim o kiskanr

ay bizzz yinee kavga gürültüüüü off ne zaman ay ne güzel anlaşıyoz bi problem cıkmıyo desem ertesi gnü kavgaa bide kafam okdr dalgın ki patron arıyo içerden num veriyom adam teli kapatrken kolay gelsin iyi çalşmalar diyom ay öldüler gülmekten ağlancak halime gülüyoz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…