neden tatlım
benimde liseden vardı 2 tane 16.07.1991 li yakında grup kurcamsevgilimle tartistk gece sacma sapan bseyden1 de yatabildik anca. Ikimzde uykusuzuz simdi
yaa tamm ayni gun yili bile aynii
Ay yokk onemli degil yaaa :) mesajlasirken birbirimizi cok yanlis anliyoruz hep ondan oluyor boyle :) yuzyuzeyken her sey miss.Anladım canım umarım önemli bişey değildir uykusuz kalmışsınız ama bu gece erkenden uyursun
Sevgilim bayilir kiz gruplarinabenimde liseden vardı 2 tane 16.07.1991 li yakında grup kurcam
yok tatlım ya hepimiz güzel güzel yerlerin gelinciğiyiz ohh ne güzel Rabbim her isteyene versin inşallahNe bileyim işte bursa gelinciği deyince bilemedim
en mantıklısı canım çok şık durur renkli atıştırmalıklarhayalseverrr ben de muhtemelen sözde masayi senin attigin ornekteki gibi hazirlicam
oo benimki de öyle eskiden pek çapkınmışSevgilim bayilir kiz gruplarina
Benmki beni kizdirmak icin yapiyor. Gratise benimle gelmeye filan bayiliyoroo benimki de öyle eskiden pek çapkınmış
Bu kodu kopyalayıp yapıştırınca oluyor :)nasılllll
Ay yokk onemli degil yaaa :) mesajlasirken birbirimizi cok yanlis anliyoruz hep ondan oluyor boyle :) yuzyuzeyken her sey miss.
Bu kodu kopyalayıp yapıştırınca oluyor :)
günaydın kızlar..bana bugun gün hiç aydın olmadı ama sizlere güzel bir gün olması dileği ile
Bu kodu kopyalayıp yapıştırınca oluyor :)
yatagın cibinlikli olması konusunda zaten ısrarcıyımda bunun yatak knarlarındaki komidinlerini çok begendim aslında bende bu tarz bişey istiyorum ama cidden o deliklerin tozunu almak insanın sinirini bozar
yaptımm bnmkide olduuu :) :)Bu kodu kopyalayıp yapıştırınca oluyor :)
Canım deme öyle sana aydın olmadıysa gün bize de aydın değil demek ki
Kizlar size gunun konusunu veriyorum hemeencik
arkadasimin kiz arkadasina evlenme teklifi edicez (sanki beraber evlenicekmis gibi oldu)
guzel ve yaratici fikirler bekliyorum sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?