2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Kizlar size gunun konusunu veriyorum hemeencik
arkadasimin kiz arkadasina evlenme teklifi edicez (sanki beraber evlenicekmis gibi oldu)
guzel ve yaratici fikirler bekliyorum sizden

Ay yokk onemli degil yaaa :) mesajlasirken birbirimizi cok yanlis anliyoruz hep ondan oluyor boyle :) yuzyuzeyken her sey miss.

Mesaj olduğu için tepki yüz ifaden belli olmuyor tabii bende bazen sevdiceğime peki canım diye mesaj atarım der kği peki derken kızgın mısın yoksa peki canım tmm anlamadında mı diyorsun der :) :) hiç tartışmadık bu zamana kadar çok şükür

günaydın kızlar..bana bugun gün hiç aydın olmadı ama sizlere güzel bir gün olması dileği ile

yatagın cibinlikli olması konusunda zaten ısrarcıyımda bunun yatak knarlarındaki komidinlerini çok begendim aslında bende bu tarz bişey istiyorum ama cidden o deliklerin tozunu almak insanın sinirini bozar

Baş kısmı olsun zaten ama ayak kısmının yüksek olması iyi değil bence. Bende evimi vintage havasında dekor etmeye çalışacağım. Oturma odamın mobilyalarını beyaz ahşap tarzı düşünüyorum. Yatak odamda beyz olacak sanırım ama aslında bu tepe homedaki gibi tarz güzel bir mobilya bulursam ahşap rengi olsun istiyorum. Heryer beyaz olsun istemiyorum herkesin evine benzemesin farklılık olsun isterim :)

Kizlar size gunun konusunu veriyorum hemeencik
arkadasimin kiz arkadasina evlenme teklifi edicez (sanki beraber evlenicekmis gibi oldu)
guzel ve yaratici fikirler bekliyorum sizden

Ayyy bilemedimki şimdi ne desem ne kadar zamandır birlikteler peki ?? Benim aklımda bi fikir var ama söylesem miiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…