- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
Evet çok güzel mobilya tepe home un sitesine bakıyorum hemenkuzum tepe homeda bizim tarzımıza az çok yakın gibi magazaları ziyaret etmek lazım sitesinde çok ürün yok...
merhaba hoşgeldin aramıza ilk aileleri tanıştırırsın canım :) ben öyle yaptım
isteme ve nişanım bir hafta arayla olucak:)
isteme günü çok bişey yok kıyafetini ve menüyü belirlemen gerek...
istersen kahvelerin yanına süslü lokum koyabilirsin damadın fincana kurdele ve not olur...
ben kahveleri aynalı bi tepside sunucam :)
nişan günü için yine kıyafet ve menü lazım
dağıtcaksan hediyelik seçmelisin...
ayrıntılar sana kalmış
nişan tepsinide ayarlamalısın :)
Selam beybiler
Olabilir kuzum hemen paylas :))tasarimcibayan Canım bu kız balonları sever mi ?? :) bi fikir geldi aklıma
Hoşbulduk canımm ee nasılsınız neler konuşuyorsunuz??Selam canım hoşgeldiinn :)
Hahahaha kıyamam sana yaaa =DDDDay bizzz yinee kavga gürültüüüü off ne zaman ay ne güzel anlaşıyoz bi problem cıkmıyo desem ertesi gnü kavgaa bide kafam okdr dalgın ki patron arıyo içerden num veriyom adam teli kapatrken kolay gelsin iyi çalşmalar diyom ay öldüler gülmekten ağlancak halime gülüyoz :)
Olabilir kuzum hemen paylas :))
Hoşbulduk canımm ee nasılsınız neler konuşuyorsunuz??
Hahahahhah çok tatlı yaaa sende aynısını ona yap kuzuSana anlatsam seninki melek kalir bence
askim dur guzel kiz geciyo elimi birak
askim cok sanslisin benim gibi yakisikli bi sevgilin var
askim orda guzel kizlar var oraya gidelim
askim kizlar sana bakip ne kadar sansli oldugunu konusuyorlar
Askim bu tarafa ben oturaym karsidaki guzel kizlari gorurum
evet kuzum çok güzeller :) istediğim bu aslında yatak başlığı tam ahşap olsa makyaj masasının aynası değişse tamamdır :)Evet çok güzel mobilya tepe home un sitesine bakıyorum hemen
Yatak başlığını bende beğenmedim ama aynası hoş benceevet kuzum çok güzeller :) istediğim bu aslında yatak başlığı tam ahşap olsa makyaj masasının aynası değişse tamamdır :)
benim oval şeylere gıcıklığım varda birazcıkYatak başlığını bende beğenmedim ama aynası hoş bence
Hahahha ilginçmiş o da =Dbenim oval şeylere gıcıklığım varda birazcık
Arkadasim kiz arkadasina evlenme teklifi edick tatlim fikir ariyoruzz :)Hoşbulduk canımm ee nasılsınız neler konuşuyorsunuz??
Yaaaa ben ba yil diimmm. Hemen ona sunucam bu fikrii. :) tesekkur ederm canimRenkli uçan balonlar var ya kızın tanımadığı ama erkeğin tanıdığı biri bir dk tutarmısınız deyip balonu kıza versin çocukta o sırada başka bi yerde olsun mesela sonra gelsin desin ki bu ne nerden çıktı falan çocuk sinirlensin şakadan daha sonra patlatsn balonu içinden bi kağıt çıksın ve benimle evlenir misin ? yazsın daha sonra çocuk bu ne demek oluyor falan desin kızın ismi de yazsın teklifin yanında bu tesadüf olamaz deyip kutuyu çıkarsın ve teklif etsin daha sonra her arkdaşı elinde rengarenk balonlarla gelsin her balonun içinde küçük aşk notları olsun ve isterse patlatıp okusun istemezse de öyle kalsın nasıl ?
ya ben sakasini yapaym hemennn kiskaniyor tosbamHahahahhah çok tatlı yaaa sende aynısını ona yap kuzu
Ayy çoğu tanıdık geliyo bu cümlelerinSana anlatsam seninki melek kalir bence
askim dur guzel kiz geciyo elimi birak
askim cok sanslisin benim gibi yakisikli bi sevgilin var
askim orda guzel kizlar var oraya gidelim
askim kizlar sana bakip ne kadar sansli oldugunu konusuyorlar
Askim bu tarafa ben oturaym karsidaki guzel kizlari gorurum
Ehehe gordum kuzucmm bliorm zaten senin sen oldugunuAyy çoğu tanıdık geliyo bu cümlelerininstagramdan bi fotona yorum yaptım anla diye karanfilseven beğendi diye
Yaaaa ben ba yil diimmm. Hemen ona sunucam bu fikrii. :) tesekkur ederm canim
arkadaşlarrr düğün tarihi bugünlerde belli olduğu için aranıza yenii katıldımmm:)) bende 25 Nisan 2015 gelini olucam Allahın izniyle varmı bakalım aynı gün düğün heyecanı yaşayacak olan arkadaşım?:)
Hoşgeldin canım :) hayırlısı olsun şimdiden benim düğün zamanı belli değil ama bakalım senle aynı ayda yaşayan var mı :)
Hayırlı olsun canım :)arkadaşlarrr düğün tarihi bugünlerde belli olduğu için aranıza yenii katıldımmm:)) bende 25 Nisan 2015 gelini olucam Allahın izniyle varmı bakalım aynı gün düğün heyecanı yaşayacak olan arkadaşım?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?