2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Gitmedim canım, benim bademcik problemim var bebeklikten beri, sık oluyor böyle ve her seferinde gitmiyorum doktora.. Ama ilerlerse gidicem :)

Git canım en azından ilaç verir .. Yada ılık sıcak şeyler iç öğretmen olduğundan dolayı sürekli konuşmak zorundasın canın yanar

Gitmedim canım, benim bademcik problemim var bebeklikten beri, sık oluyor böyle ve her seferinde gitmiyorum doktora.. Ama ilerlerse gidicem :)

Çok sık bademciklerde iltihap oluyosa, aldırmak en doğrusu diyo doktorlar..Sana diyorum ama benim doktorum bu hafta ameliyat için benden haber bekliyodu

Çok sık bademciklerde iltihap oluyosa, aldırmak en doğrusu diyo doktorlar..Sana diyorum ama benim doktorum bu hafta ameliyat için benden haber bekliyodu

Canım geçen yıl bir bademciğim pat diye patladı bildiğin çok feci bir acıydı. Acile gittiğimde doktor aldırmanız en iyisi dedi ama ben cesaret edemiyorum. Yetişkinler için zor bir ameliyatmış. Sen olacak mısın?

owww öyle patlama gibi bi huyuda var yani..Durumlar aynı çocukluğumdan beri doktorlar aldırmamı söylüyo..Ama annem korkmuş (kötü bir ameliyat duymuş bununla ilgili) o yüzden kaldı öyle..Geçen hafta boynumdaki şişlik için iki doktora gittim ikisi de bademcikleri alalım dedi..Düşünüyorum şimdi olsam mı diye.

Aynen arkadaşlar havaların değişiminden böylesiniz önemli birşeyiniz yok (doktor gibi konuştum) :) :)
He bu arada bu durgunluğunuzun yorgunluğunuzun nedeni de hep stres benden söylemesii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…