Slm kızlar muhabbetiniz bol olsun
Aynen arkadaşlar havaların değişiminden böylesiniz önemli birşeyiniz yok (doktor gibi konuştum) :) :)
He bu arada bu durgunluğunuzun yorgunluğunuzun nedeni de hep stres benden söylemesii
kesinlikle strs benimki :) tam 74 gün var:)Aynen arkadaşlar havaların değişiminden böylesiniz önemli birşeyiniz yok (doktor gibi konuştum) :) :)
He bu arada bu durgunluğunuzun yorgunluğunuzun nedeni de hep stres benden söylemesii
sorarım sana Orya, ne stresimiz var acaba
kesinlikle strs benimki :) tam 74 gün var:)
aralıkta inşÖyle mi pardon, nişan ne zaman?
owww öyle patlama gibi bi huyuda var yani..Durumlar aynı çocukluğumdan beri doktorlar aldırmamı söylüyo..Ama annem korkmuş (kötü bir ameliyat duymuş bununla ilgili) o yüzden kaldı öyle..Geçen hafta boynumdaki şişlik için iki doktora gittim ikisi de bademcikleri alalım dedi..Düşünüyorum şimdi olsam mı diye.
Aaa aa bunu bana mı soruyorsun canım valla ben gayet relaxım :) sıkıntı yapan sizsiniz neyiniz var söyleyin bakalım :) :)
Keşke çocukken olsaymışız, çocuklar çok kolay atlatıyormuş. Kanlı bir ameliyatmış ve ben cesaret edemiyorum açıkçası ama aldırmazsak bu iltihap kalbe bile vurabiliyormuş. Resmen iki ucu b...lu değnek..
kesinlikle strs benimki :) tam 74 gün var:)
Biliyorsun sana ayrı bir ilgim varÇeyiz, nişan sıkıntısı denen hiçbir stres yok vallahi bende, o konuda bayaaaaa rahat bir insanım, ama böyle değişik bişey yahu
aminkuzum geçsin bitsin inşallah ya :)Demek ki ben birşeyler biliyorumda söylüyorumhayırlısı olsun inşallah
ben bi becerebilirsem hepinize yol göstrcem :)Herşey istediğin gibi olur inşallah canım, sen daha bize yol göstereceksin (özellikle benim çok ihtiyacım var )
Keşke çocukken olsaymışız, çocuklar çok kolay atlatıyormuş. Kanlı bir ameliyatmış ve ben cesaret edemiyorum açıkçası ama aldırmazsak bu iltihap kalbe bile vurabiliyormuş. Resmen iki ucu b...lu değnek..
Birkaç farklı doktora danışmak gerekiyormuş bu konuda, kimi doktor direkt alalım diyormuş mesela gerek olmadığı halde.. Şu an bulunduğum yerdeki hastanede bu işin doktoru yok, zaten toplasan 3 uzman doktor var. Memlekete gidince artık..Canım Allah korusun sen yine de düşün araştır iyi bir dr a ameliyat olabilirsin ilerlemesin daha çok ,bilemedim
ben bi becerebilirsem hepinize yol göstrcem :)
Canım teşekkürler ediyorum ilgin içinAllah allah o zaman sıkıntın ne derdin ne senin he
Ah işte annem dinlememiş doktorları, şimdi de yine aynı şey olmam gerekiyosa mecbur olucam..Çünkü antibiyotik kullanamıyorum , mide ülserim var, hatta ilaç yüzünden mide kanaması geçirdim..Ameliyat korkum yok ama annemi ikna etmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?