2015 2016 Gelincikleri Hadi Toplanıp İlk adımlarımızı Paylaşalım :)

Canimm bilmiyorum ki nerede degistirdi ama sanirim gelin odasindadir :)

Yok canım kapalı değilim.Burdaki düğünde en azından dış çekimde takmak istiyorum o papatyadan..Ama açık saça istiyorum
Ben balayinda dugun cekimi yaptrmak istiyorum o zaman saclarimda boyle bisuru cicekten tac istiyorummm :)

Beklerim düğünüme orya,tabii sırayla, tanışma,isteme, nişan olması lazım..Hatta benim ilk önce evlilik teklifi almam lazım
Hahaha ben de daha almadim teklif

yaaa cok sevinmstir ne guzeeel :)
hayalseverrr hosgeldn canm gecmis olsunn :)

Balayında dış çekim ilginç bir fikir, Bende açık ve dalgalı saç üzerinede çiçekten taç istiyorum..inşallah yapabilirim..Benim arkadaşım da düğünden ve balayından sonra yaptırmıştı..Hatta kumsalda çok güzel çekimleri olmuştu,

Ankarada deniz yok :) bende de makine var gelinligimi fln goturucem orda birisinden rica eder hallederiz diye dusunuyorm :)

kızlar aranızda kınası ve düğünü ayrı şehirlerde olacak olan var mı? mesela kına sizin memleketinizde,düğün damadın memleketinde şeklinde.varsa eğer bi ses verir misiniz

aha o benim...kızlar nasıl yapacaklarını anlatmşlar zaten..bnde 1 saat filan gelinlkle takılıp bindallıya geçicem..
ee salonların gelin odası oluyor cnm zatn..orda üstümü değiştrcem

mrb kızlar bu arada

incimete Merhaba canım hoş geldin :)
hoşbulduk yavru kuşlar...nişanlm haftasonları yanıma geldği için yarın sabırsızlıkla onu bekliyorum

sizlerde ne var ne yok..

mutluhatun hadi gözünaydın..üzerinden bi yük kalkmış..
tikkabilla geçmş olsn cnm
başka gözmden kaçan önmli şeyler varsa k.bkmayın lütfen

bende bu haftayı atlattım ya daha gözüm bişey görmez yarında benim sevgilim geliyor çok sevdiğim bi mekana kahvaltıya götürcek beni ödül niyetine

Kızlar bu arada İstanbulda olanlarınız mutlaka Lokma'ya gitmeli... Rumelihisarında çok şık biyer manzarası filan müthiş hiç bi kusur bulunamaz :)

Beklerim düğünüme orya,tabii sırayla, tanışma,isteme, nişan olması lazım..Hatta benim ilk önce evlilik teklifi almam lazım

benim de durum ayni teklif yok Nisandan sonra olucak

erkek arkadaşımın gözleri de yeşil= Greenandblue bu yüzden

Demek ki bebekleriniz renkli gozlu olacak

Benim askim da yesil gozlu benimkiler de olsunn

çok iyi gerçekten üstümden yük kalktı artık bütün enerjimi size ayırabilirim :)

gozunaydin

bunu birinde gormustum nette. Gelinlikle balayinda denize bile girmislerdi. Ama ben gelinligi kiralamayi dusunuyorum. Geri goturunce deniz suyuyla gorseler ne derler acaba

Benimki de evlenince şöyle olur böyle olur diye anlatınca diyorum ne evlenmesi daha teklif bile etmedin

Bu teklif olayi hepimize dert sanirm

Ya kizlar benim nerdeyse nisanim olacak surda en gec bi ay icinde, hala yok teklif.

Biz gezerken falan gorunce tektas bakiyoruz, ask cok inceliyor titizleniyor. Ozel bisey olsun istiyorum diyor. Her isinde boyle titizdir ama bazen iyi olmuyor

Suanda ben sabirsizlaniyorum takmak istiyorum bi yuzugumuz olsun diye, o da iyice sabrimi zorluyor. Insallah hevesim kacmaz. Cok bekleyince benim butun hevesim gider huyum kurusun

Aaa a nasıl bi huy o kaç senedir birliktesiniz canım siz :) azıcık daha bekleyiver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…